Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εσυ με πιανεις, να το κοιταξεις αυτο μπορει να εξελιχθει σε κατι μονιμο
συγνώμη, αλλά δεν αντέχω στον πειρασμό του σχολιασμού!
άλλο ένα "φόρουμ" που απαξιώνεις, ενώ το παρακολουθείς....
μήπως μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να διάλεγεσαι;
ρητορική η ερώτηση...
Δεχομεθα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Προτασεις Δρασης.
Εαν Υπαρχουν....
Μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου φιλτατε...ΟΛΑ τα Διεθνη ΜΜΕ στειλανε ΤΩΡΑ συνεργεια εδω για να καλυψουνε
τις διαδηλωσεις, οι οποιες ειναι πρωτοφανεις σε ογκο, παλμο,
και ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Οι οποιες ειναι και πρωτοσελιδα σ' ολο το Κοσμο.
Βελαζε εσυ οσο θελεις, αντι να βλεπεις τα νεα Φορομπηχτικα.
pouranger εκοψε ο πολυς κοσμος απο το Συνταγμα?
τι προβατα ειναι ορισμενοι :-
τους ηρεμησε ο "ανασχηματισμος" :-
καλα χαλαρα και σε επομενες εκλογες τα ιδια θα ψηφισουν παλι
δεν εβαλαν μυαλο εχω αρχισει να μετανιωνω και να σκεφτομαι
και αυτες τις 2 φορες που κατεβηκα.
Ουσιαστικα μαζι με την εμφανιση της μεσαιας ταξης εμφανιστηκε και ο ορος ατομικη ελευθερια, πολιτης, δικαιωματα και αλλα...Δεν το θεωρω τυχαιο, πιστευω οτι κρατα ισσοροπιες.Το ζήτημα δεν είναι αν υπάρχουν προτάσεις για έξοδο από την κρίση αλλά ποιο είναι το συμφέρον από την κατάθεση τέτοιων προτάσεων.Γιατί να με ενδιαφέρει εμένα η σωτηρία της μέσης τάξης.Πρέπει να με πείσουν οτι πρέπει να με ενδιαφέρει.
Αν το απαξιωνεις χωρις να το παρακολουθησεις και να το γνωρισεις, δε θα ειναι πολυ υπεροπτικο;
εσεις μεσιε, την παρακολουθειτε την συνελευση ή δεν καταδεχεστε;
πάντως η πλατεία θα ξαναγεμίσει σύντομα από αγανακτισμένους
ολυμπιακούς
γιατί το λες αυτό?κοίτα να δεις μια συγκυρία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που βοούσε το σύμπαν για στημένα πρωταθλήματα
Μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου φιλτατε...
Δικιο εχεις δεν απεδωσα καλα την ειρωνεια προς αυτους που πινανε αμεριμνοι τις φραπεδουμπες τους,κατα την επιστροφη μου απο το Συνταγμα... Το Μππεεεε πηγαινε προς αυτους τους ανοητους οι οποιοι "ταιζουν" το αθλιο σαρκιο τους με σουβλακι και το "λαδωνουν" με Φραπε...Μπορει. Μπορει να μην ηταν αρκετα καθαρη η αποψη σου.
ΤΕΣΠΑ.
Μη βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου συνωμοσιολογε ε! συνωμοσιολογε...κοίτα να δεις μια συγκυρία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που βοούσε το σύμπαν για στημένα πρωταθλήματα
να πας στην φυλης η πολλη αμαμια αποσυντονιζει τον εγκεφαλο
Δικιο εχεις δεν απεδωσα καλα την ειρωνεια προς αυτους που πινανε αμεριμνοι τις φραπεδουμπες τους,κατα την επιστροφη μου απο το Συνταγμα... Το Μππεεεε πηγαινε προς αυτους τους ανοητους οι οποιοι "ταιζουν" το αθλιο σαρκιο τους με σουβλακι και το "λαδωνουν" με Φραπε...
Μη βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου συνωμοσιολογε ε! συνωμοσιολογε...
Ολα ειναι μια συμπτωση που επαναλαμβανεται κατα καιρους, οταν υπαρχουν σοβαρα θεματα που χρηζουν αποπροσανατολισμου...
Το οτι 2 χρονια τους παρακολουθουσαν δεν παιζει κανενα ρολο....
Για ποσο μας περνανε
Δυστυχως ομως πιανει φιλε μου,ολοι μ'αυτο ασχολουνται...
Η μπανανια του Νοτου σιγουρα...Εχεις απολυτο δικιο ολα στη σφαιρα της Φαντασιας μας ειναι.
Ειμαστε κι' η Δανια του Νοτου ε;