γαμέμα
η πολιτική δεν είναι ούτε το περίπτερο όπου σαλιαρίζεις με τις τρανς σου,
ούτε το καφενείο όπου πίνει το βαρύγλυκο της η μουνίτσα.
είναι μεταξύ άλλων και ρύθμιση συμφερόντων (και πολύ ζόρικων) και ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!
έκανα κριτική στις μαλακίες που είπες, διότι είναι γενικόλογες ευχές για ένα ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που δεν υπάρχει πουθενά, ούτε και μπορεί να υπάρξει.
τέτοιες πίπες απλώς μεταθέτουν στο πουθενά τις σοβαρότερες κουβέντες που είναι ανοιχτές...
λυπάμαι αν σ' ενόχλησα, δε θα σου την ξαναπώ.
να μου φιλήσεις τις αγαπημένες τρανς!
ΠαΠακι...
αν δεν ησουν τοσο επιπολαιος προσπαθωντας να βρεις το παραμικρο για να την πεις στους συνομιλητες σου και να "δειξεις" οτι κατι ειπες, θα ειχες προσεξει παλαιοτερες θεσεις μου για το συστημα, το πως ειναι στημενο, ποια συμφεροντα εξυπηρετει και γιατι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει...
εσυ ομως δεν το εκανες, παρα επιασες αποσπασματικα ενα κομματι μιας ελαφριας και γενικευμενης συζητησης με τη μικρη μου νιτσα και αρχισες αμεσως να πετας σοφιστιες και να βγαζεις συμπερασματα ....
στο ειπε και η νιτσα με πιο κομψο τροπο, στο λεω κι εγω λιγο διαφορετικα μπας και το καταλαβεις...
δεν εισαι τιποτε παραπανω απο ολους τους υπολοιπους που προσπαθουν να πουν μια γνωμη μεσα σε δυο αραδες σε ενα σαϊτ για πουτανες... αν εσυ εξακολουθεις να πιστευεις πως κατεχεις την μονη αληθεια, πες την επιτελους αναλυτικα να την κρινουμε η υπολοιποι... το να μη λες τιποτα ομως απλα να κρινεις τους αλλους συνεχεια γιαυτα που λενε (τουλαχιστο) ειναι ηλιθιο!
Δεν εχουμε καμια αξιωση να αλλαξουμε τον κοσμο μεσα απο ενα φορουμ, διαλογο κανουμε, ανταλασσουμε γνωμες, συμφωνουμε, διαφωνουμε και στο τελος ο καθενας βγαζει τα προσωπικα του συμπερασματα! Οταν τα προσωπικα συμπερασματα γινουν πεποιθηση και οταν πολλες πεποιθησεις μαζι συγκλινουν, τοτε ενδεχεται να αλλαξει και η κατασταση! Ουτε δικο μου εργο θα ειναι ομως, ουτε δικο σου, ουτε της νιτσας! Θα ειναι μια δημοκρατικη κατακτηση! Οπως αυτη που παει σιγα σιγα (αν την αφησουν τελικα) να συντελεστει στο Συνταγμα!!!
Αυτο αλλωστε ειναι και η αρχη της δημοκρατιας που τοσο πολυ μισεις!!! Στον δικο σου κοσμο, απαγορευεται να εχουν γνωμη οι πολιτες-μοναδες και να την εκφραζουν, ακομη και αν δεν συμφωνει το συνολο! Κρινει και αποφασιζει μονον ο Γ.Γ. του κομματος και επιβαλλει τη δικη του αποψη και μονον!
Ε εχουμε καποιες διαφορες λοιπον, εγω ειμαι δημοκρατης κι εσυ φασιστακι..... τι να κανουμε? εγω σε δεχομαι οπως εισαι να συνδιαλαγουμε, εσυ ομως εχεις προβλημα....... ;) κρινε οσο θες λοιπον, βρισε οσο θες....ουτως η αλλως στα σοβαρα δε σε παιρνει κανεις πλεον...
φιλικα.....