με τιποτα! απλα να καταργηθουν! οποιος θελει να πολιτευτει ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα! Ολοι ισοι, χωρις κρατικες επιχορηγησεις και χωρις ιδιαιτερης μεταχειρισης απο τα καναλια! Μου λες ποιος εισαι, τι εχεις κανει στη ζωη σου, τι σχεδιο εχεις για τον τομεα σου και σε ποιο υπουργειο θελεις να πας! Αμα εγω (ο λαος) κρινω οτι τα λες καλα σε κανω απευθειας υπουργο! Αμα κανεις οτι αλλαζεις τις υποσχεσεις σου πας σπιτι σου! Τοσο απλα!
Αν και εφόσον προκυψουν εκτακτες συνθηκες, υπαρχει και το δημοψηφισμα!
Λαθος, δεν ισχυει το υπογραμμισμενο!! Αντιθετα, οποιος αλλα λεει και αλλα κανει, οποιος αποτυχει στην θεση του, επιβραβευεται!
ΟΧΙ, οσο περισσοτερο καθεται καποιος σε μια θεση τοσο ευκολοτερο ειναι να γινει διαπλεκομενος!
ναι αλλα με αλλη λογικη! και επισης με ελεγχο! η αρχη πρεπει να ειναι ανεξαρτητη απο το πολιτικο συστημα, οχι απο τον λαο!!!!!
Εγω μιλαω για το κοινοβουλευτικο συστημα εκπροσωπισης που εφαρμοζεται σημερα! Και προτεινα ενα αλλο το οποιο κατα τη γνωμη μου βασιζεται περισσοτερο στην λαϊκη βουληση και τον ελεγχο των αντιπροσωπων! Δεν ειναι απλα μια αλαγη σε ενα δυο σημεια αυτο που προτεινω, ειναι πληρης αναδομιση του πολιτικου συστηματος!