Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε ποτε προλαβενεις και πας στο συνταγμα αφου ολη μερα γραφεις στο μπουρδελα?
Ι PAD GENIOUS!
και οχι μονο bou.
φιλε ποτε προλαβενεις και πας στο συνταγμα αφου ολη μερα γραφεις στο μπουρδελα?
Θα παρεις κοσμο στο λαιμο σου...Μαλοξ και Ριοπαν κλανουν μια μαντρα στις μπατσικες χημειες.
Μονο μασκουλα με καταλληλο φιλτρο,κατα προτιμηση ολοκληρη.
Εννοειται τυπε...Ωραιος ο πανκης με το χερι καγκελο,και αυτος μαζι μας στον υπερ παντων αγωνα.
Αφου Γουσταρεις τοσο πολυ ΟΚ.......ΚΑΤ Δωματιο Νο 1312
....Λυπαμαι,του το σπασαμε. Γλυστρησε σ'ενα βοθρο, Ξερεις.....
Ποιανου;
και τι του σπασατε;
ποιοι εισαστε εσεις;
δεν καταλαβα
ΚΑΙ το citroen τοιχος -που εμεις εχουμε πληρωσει-ΚΟΜΜΑΤΙΑ θα γινει και θα μπει στον κωλο σας...
ναι, μωρέ...δίκιο έχεις γαμώ τα παιδιάΟ Παγκαλος ειναι γαμω τα παιδια.Μορφη και αρχηγοπουλο.
Δεν το παιζει χαζος οπως ο ΓΑΠ.Φορα παρτιδα ολα,παιρνει την ομαδα πανω του.
αδερφέ, δεν θέλω να σε στονοχωρήσωκαι σε λιγο ετσι οπως τα ριχνουν τα χημικα με τα καροτσια,θα σωθουν και λεφτα να παρουν αλλα δεν δινουμε...να δω τι θα πετανε?
(καλτσες παγκαλου ισως)?
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.
exactlyαδερφέ, δεν θέλω να σε στονοχωρήσω
αλλά αν έβλεπες και μόνο από το θρεντάκι...έχει ερημώσει μετά την αναμπουμπούλα της Τετάρτης
λες και σταμάτησε το μεσοπρόθεσμο
λες και άλλαξε κάτι στην κυβέρνηση
λες και άλλαξε κάτι στο πολιτικό σύστημα
και στην πλατεία δενέχει κόσμο - σε αυτό έχει δίκιο ο Πάγκαλος ΤΩΡΑ
σήμερα όπως ψηφίζεται..κυριακή για να πάει και ο κόσμος για μπανάκι
και αύριο θα μας έχουνε κάτσι στο σβέρκο πάλι όλα τα μέτρα τα καινούργια
και μέσα στον Αύγουστο θα ψηφιστούν και τα υπόλοιπα...χαλαρά τώρα πια
όλος ο χαμός για να πάει ο Βενιζέλος στο Οικονομικών; Για να πάει ο "επιτυχημένος" Παπακώλοστήνου στην πράσινη αν΄παπτυξη να τη φτιάξει και αυτή;
η μανούρα ήταν να φύγει η Μπιρμπίλη και η Νταλάρα;
οκ...
γι' αυτό λέω πως ειρηνικά απλά σε αγνοούνε
μα είπαμεΜην επιδιώκετε τη συγκρουση και τα μπάχαλα με την αστυνομία και τους προβοκάτορές της!
Το μόνο που κερδίζετε είναι να αναπνετε τα χημικά κι ο κινδυνος να βρουν αφορμή για μαζική καταστολή τωρα που ζορίζονται στ΄αλήθεια.
Κάθε φορα που δεχεστε χημικα, να υποχωρείτε συντεταγμένα, ακόμη κι εκτος πλατείας και να επιστρεφετε όταν διαλύεται η κάπνα. Αυτό θα τους δειξει το ματαιο της προβοκατσιας...
Μην κλιμακώνετε τα επεισόδια - χανουμε εμεις κι οχι αυτοί !
Επείσης να κρατατε καμερες και τηλεφωνα με καμερα και να ανεβαζετε στο youtube καθε ενεργεια των αστυνομικών και των προβοκατορων που επισυρει ποινικη διωξη. Αυτο βοηθαει στην προσωποποίηση των εγκληματων της αστυνομιας κατα των πολιτων και στην αμεση δίωξη των αστυνομικών που παραβατούν.
Συμβαλει επισης στη διεθνη κατακραυγή των χειρισμών της κυβέρνησης, γι αυτο καλό είναι οι τίτλοι των βίντεο και τα tags να ειναι στα αγγλικα.
Θυμηθείτε ότι η σταγόνα σκάβει το βράχο όχι με τη δύναμη, αλλά με την επιμονή!
Μη γίνεστε κρέας για τα κλομπς της καταστολής, αλλά φερθήτε έξυπνα.
Έχουμε να κερδίσουμε εναν πόλεμο κι οχι μια μονο μάχη !
Κάθε μερα εκεί !
δεν μιλάω γαλλικά ρε συ ... μη με μπερδεύειςexactly
δεν μιλάω γαλλικά ρε συ ... μη με μπερδεύεις
θα βγάλει, το λέει και το βίντεοόμορφα πράγματα
ο μπιγκ Μπεν μαζί με τον Παπακώλοστήνου πάνε να εξηγήσουνε στους άλλους το πρόγραμμά τους αλλά περιμένουνε από τους εδώ να το ψηφίσουνε αυτό το πρόγραμμα χωρίς να εξηγήσουνε πώς στο λύκο αυτό θα μας βγάλει πουθενά
αν και δεν είμαι ούτε φόστερ ούτε ειδικόςπρος τους φωστήρες
μου ήρθε ένα μέιλ
ισχύει;
για αυτό που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, γιατί δεν τα θυμάμαι τόσο καλά από τα πανεπιστημιακά χρόνια (είδες που λένε για διαρκή εκπαίδευση; δίκιο έχουνε γμτ) είναι το κατά πόσο "ραδιενεργά" μπορεί να είναι τα νεράαν και δεν είμαι ούτε φόστερ ούτε ειδικός
αλλά φίλους ναυτικούς έχω
μου είπαν ότι ισχύει
ισχύει το παράδειγμα που λεςεπειδη εδω μεσα υπαρχουν 5 - 10 ατομα που καταλαβαινουν τι γινεται, για τους υπολοιπους θα αναφερω ενα υπαρκτο παραδειγμα.
Για αξιωματικο πολ. Ναυτικου που υπηρετησε στις ειδικες μοναδες του ναυτικου ή στα υποβρυβρυχια, τα συνταξιμα χρονια υπολογιζονται διπλα.
Βγαινει στη συνταξη 39 χρονων. Αν ζησει μεχρι τα 80, θα λαβει συνταξεις:
12μηνες χ 41χρονια χ 2.500 συνταξη, επικουρικα = 1.230.000 € χωρις την περιθαλψη.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Μεχρι τωρα τα παιρναμε δανεικα.
Τωρα που οι ξενοι αρχισαν να ζοριζονται, οι οικονομολογοιτων καναλιων αντι να εξηγησουν πεντε πραγματα στον κοσμο θυμηθηκαν τα χρυσαφια και τα ασημια απο τον πολεμο
![]()
προς τους φωστήρες
μου ήρθε ένα μέιλ
ισχύει;