Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ωραία, στείλε διεύθυνση να σου ταχυδρομήσω και το δικό μου, γιατί εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω τον flagellant.
Ειδικά όταν με προτρέπει ο γιος της μάγκυ ή η κόρη του πάστορα.

Η κόρη του πάστορα έχει κάθε δικαίωμα. Ο υιός της Μάγκυ συγκριτικά λιγότερα.

Τώρα η διεύθυνση σε PM γιατί δεν έχω όρεξη να πληρώνω τα γαμησιάτικα του Ράφη στην Παττάγια.

Επισκέπτης
Τι σημαινει "εγω ειπα"?
Σε ρωταω ευθεως.
Ζητας να ενημερωσουν το παιδι οι γονεις για ποιο πραγμα ακριβως?
Οτι η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο?
Και αν το παιδι γυρισει και ρωτησει ποιος το εφτιαξε, τι θα του πουν?
Οι εξωγηινοι?
Πιο τιμιο ειναι να του πουν "παιδι μου, τα καναμε σκατα, φτιαξε τα καλυτερα, μπορεις".
Ούτε να του μεταδωσουν ιδεες ανυπαρκτου μεγαλειου, ούτε να του προκαλεσουν καταθλιψη.

πάλι ψέματα δηλαδή να του πουν; ότι μπορεί;
όχι φίλε μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, τουλάχιστον όχι η γενιά του. Αν θέλει να φύγει εξωτερικό οκ, αλλά αν μείνει εδώ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
είναι σα να του λες να κάτσει να δει το δάσος που κάηκε να φυτρώσει σ ένα χρόνο. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Θέλει 80 χρόνια.
Έτσι και η Ελλάς. Καήκε πολύ φίλε, πάρα πολύ. Ίσως θέλει παραπάνω από όσο θέλει ένα δάσος για να ξαναφυτρώσει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τώρα η διεύθυνση σε PM γιατί δεν έχω όρεξη να πληρώνω τα γαμησιάτικα του Ράφη στην Παττάγια.

Το αν έχει δικαίωμα η κόρη του πάστορα, είναι θέμα τεράστιας συζήτησης. Τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ηθικό. Προσωπικά έχω υποστηρίξει τους γερμαναράδες πολλές φορές, ίσως και λόγω καταγωγής, αλλά το να μας κάνουν τους εξαπατηθέντες τιμητές των πάντων, το θεωρώ πλέον υπερβολικά υποκριτικό. Of all people...

Για το γιο της μάγκυ, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Είναι προφανείς οι διαφορές μας σε πολιτική θεώρηση.

ΥΓ. Σ' ευχαριστώ για το ΡΜ αλλά το έσβησα. Η ατάκα ήταν εν τη ρύμη βρε τύπε, νόμιζα ότι ήταν προφανές.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για τα εγκλήματα που γίναν σ αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια, θα μιλάνε στα σχολεία του πλανήτη για περισσότερους αιώνες απ ότι διδάσκονταν η Ιλιάδα...
Μήπως θυμάσαι ποιος ήταν το άτομο που διόρισε όλα αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα με απολυτήρια λυκείου σε ΔΕΗ, ΕΡΤ, Ολυμπιακή, Ασφ. Ταμεία κλπ και ουσιαστικά γάμησε την Ελλάδα;

Hint:
Το συγκεκριμένο άτομο παντρεύτηκε στα 73 του μια 37χρονη αεροσυνοδό. :rolleyes:

Αυτό ακριβώς μας αξίζει που συμβαίνει τώρα - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ;)

Επισκέπτης
Μήπως θυμάσαι ποιος ήταν το άτομο που διόρισε όλα αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα με απολυτήρια λυκείου σε ΔΕΗ, ΕΡΤ, Ολυμπιακή, Ασφ. Ταμεία κλπ και ουσιαστικά γάμησε την Ελλάδα;

Hint:
Το συγκεκριμένο άτομο παντρεύτηκε στα 73 του μια 37χρονη αεροσυνοδό. :rolleyes:

Αυτό ακριβώς μας αξίζει που συμβαίνει τώρα - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ;)

το γαμήσι φίλε δεν είναι οι διορισμοί. κι εγώ παίρνω στη βιοτεχνία μου αν θες 500 άτομα, με 1 ευρώ μισθό, δε θα χω πρόβλημα
το γαμήσι είναι που έφτασε ο ΔΕΗ-ΕΡΤΟ-ΟΛΜΠΥΑΤΖΗΣ να παίρνει στα 40 σύνταξη 3.500 ευρώ.
Αν έπαιρνε σύνταξη στα 65 με 2.000 ευρώ, και φυσικά να ήταν παραγωγικός στη δουλειά του, δε θα με πείραζε καθόλου.
Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που μισούν οι Βόρειοι, η σύνταξη στα 40 με 4.000 ευρώ
Και για να γίνουν όλα αυτά, βάλαν πολλοί το χεράκι τους.
Τέσπα μη με βάζεις σε τρυπάκι να μιλάμε πάλι για άτομα μέσα στον οχετό-συρφετό των πολιτικών που περάσαν,
Είπαμε ΕΞΟΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
πάλι ψέματα δηλαδή να του πουν; ότι μπορεί;
όχι φίλε μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, τουλάχιστον όχι η γενιά του. Αν θέλει να φύγει εξωτερικό οκ, αλλά αν μείνει εδώ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
είναι σα να του λες να κάτσει να δει το δάσος που κάηκε να φυτρώσει σ ένα χρόνο. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Θέλει 80 χρόνια.
Έτσι και η Ελλάς. Καήκε πολύ φίλε, πάρα πολύ. Ίσως θέλει παραπάνω από όσο θέλει ένα δάσος για να ξαναφυτρώσει.
80 χρονια?
80 λεπτα θελει, αρκει να μην σκεφτονται οπως εσυ.
Ως ριψασπιδες δηλαδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
το γαμήσι φίλε δεν είναι οι διορισμοί. κι εγώ παίρνω στη βιοτεχνία μου αν θες 500 άτομα, με 1 ευρώ μισθό, δε θα χω πρόβλημα
το γαμήσι είναι που έφτασε ο ΔΕΗ-ΕΡΤΟ-ΟΛΜΠΥΑΤΖΗΣ να παίρνει στα 40 σύνταξη 3.500 ευρώ.
Αν έπαιρνε σύνταξη στα 65 με 2.000 ευρώ, και φυσικά να ήταν παραγωγικός στη δουλειά του, δε θα με πείραζε καθόλου.
Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που μισούν οι Βόρειοι, η σύνταξη στα 40 με 4.000 ευρώ
Και για να γίνουν όλα αυτά, βάλαν πολλοί το χεράκι τους.
Τέσπα μη με βάζεις σε τρυπάκι να μιλάμε πάλι για άτομα μέσα στον οχετό-συρφετό των πολιτικών που περάσαν,
Είπαμε ΕΞΟΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
Παρακολουθουμε ακομη μια μαγικη παρασταση του ΠΑΣΟΚ.
Κυβερναω 25 χρονια τα τελευταια 30, η Ελλαδα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, αλλά...φταινε ΟΛΟΙ, και τελικα καταληγει να κυβερναω παλι εγω για να τα φτιαξω.
Καλα, νταξ.

Επισκέπτης
80 χρονια?
80 λεπτα θελει, αρκει να μην σκεφτονται οπως εσυ.
Ως ριψασπιδες δηλαδη.

lol και καληνύχτα...
μέχρι αύριο τέτοια ώρα θά χουν περάσει 18 ογδοντάλεπτα, ίσως μέσα σ ένα απ αυτά να γίνουν όλα αυτά που λες, μακάρι να είμαι λάθος κι εσύ σωστός

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το γαμήσι είναι ότι από αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες δουλεύει ένα 5 με 10% (αυτοί που έχουν επαφή με το κοινό) και προσπαθεί με έμμεσους τρόπους το κράτος να βάλει τάξη στην καταστροφή που έγινε τότε. :headbang:

Φευ - μόνο ο χρόνος θα γιατρέψει αυτό το καρκίνωμα. Όταν δηλ θα έχουν πεθάνει όλοι αυτοί ;) (με την προϋπόθεση βέβαια ότι τώρα πια μπαίνουν λιγότεροι).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αλλάζοντας την προβιά ...

αλλάζει ο λύκος ;

:idiot:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως θυμάσαι ποιος ήταν το άτομο που διόρισε όλα αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα με απολυτήρια λυκείου σε ΔΕΗ, ΕΡΤ, Ολυμπιακή, Ασφ. Ταμεία
Mα ποιους να διορισει,αφου οι πτυχιουχοι διεπρεπαν στον ιδιωτικο τομεα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Το συγκεκρυμμένο τραγούδι ειπώθηκε από την  Μπιρμπίλη (μητέρα της υπουργού) και απο την Γιαννακοπούλου (που πλέον δεν εμφανίζεται στην δημόσια "ζωή")

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μίκη με όλο τον σεβασμό ...

Νομίζω ότι απαιτείται να "αφορίσεις"

ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!

:booty:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Αφου μωρη σαβρα δεν καταδεχτηκες να πληρωσεις τα δικα σου  και να έρθεις...

Τα δικα μου θα πληρωσεις;;;

μπουχαχαχαχαχα  :uglystupid:

Υ.Γ. Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις πριν την πτώχευση  :uglystupid:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε δε γαμιέστε πρωί πρωί?
Όταν κάποιος πάει στην καφετέρια τι σημαίνει? Ή πρέπει να είσαι όλη μέρα μέσα και να κλαις τη μοίρα σου όταν δεν ψάχνεις για δουλειά?
Κι εγώ έχω φιρμάτο γυαλί, έχω i-phone, και ψιλοακριβό ποδήλατο για τον μέσο Έλληνα που δεν ασχολείται. Ε ΚΑΙ?

Εχει καμία σχέση αυτό με τη γενικότερη κατάσταση? Ότι είναι τραγικά τα πράγματα?
Ότι να'ναι. Κι ως συνήθως έχουν αποψούλα καραβολεμένα άτομα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μετα βριζουν τον γιωργακη οταν ειπε οτι λεφτα υπαρχουν τυπε :2funny:
νατα :2funny:
δεν νομίζω να τον βρίζει κανείς για το "λεφτά υπάρχουν"
τον βρίζουν γιατί δεν τα βρήκε αυτά, αντιθέτως την έπεσε σε αυτούς που δεν τα βγάζουνε με αυτό τον τρόπο, αλλά τίμια
και του την πέφτουνε γιατί άλλα έλεγε πριν και άλλα έκανε μετά
αλλά επιπροσθέτως θα έλεγα πως δεν την πεφτουνε μόνο στο Γιωργάκη...αλλά σε όλους πλέον
καμία ανοχή

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε δε γαμιέστε πρωί πρωί?
Όταν κάποιος πάει στην καφετέρια τι σημαίνει? Ή πρέπει να είσαι όλη μέρα μέσα και να κλαις τη μοίρα σου όταν δεν ψάχνεις για δουλειά?
Κι εγώ έχω φιρμάτο γυαλί, έχω i-phone, και ψιλοακριβό ποδήλατο για τον μέσο Έλληνα που δεν ασχολείται. Ε ΚΑΙ?

Εχει καμία σχέση αυτό με τη γενικότερη κατάσταση? Ότι είναι τραγικά τα πράγματα?
Ότι να'ναι. Κι ως συνήθως έχουν αποψούλα καραβολεμένα άτομα.
Νευράκια, νευράκια?

:2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Νευράκια, νευράκια?

:2funny:

Ρε συ άρχισε πάλι το παραλήρημα ο Μπολντ για τους βολεμένους και δεν κοιτάει ΠΟΤΕ την πάρτη του. Αει στο διάολο δηλαδή επιτέλους.

Σου στέλνω για χτες να γελάσεις!!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε συ άρχισε πάλι το παραλήρημα ο Μπολντ για τους βολεμένους και δεν κοιτάει ΠΟΤΕ την πάρτη του. Αει στο διάολο δηλαδή επιτέλους.

Σου στέλνω για χτες να γελάσεις!!

Κάτι μου λέει ότι σκοτώνεσαι στη δουλειά πάλι...  :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom