Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
το έχω πει και πριν 2-3 μέρες,
οι αγανακτησμένοι του συντάγματος θα βγάλουν συντάξεις σαν τους αγανακτησμένους του πολυτεχνείου

Δλδ, πουράκος και gabaddoo μία μέρα θα είναι υπουργοί και επίτροποι?

Σε στυλ Δαμανάκη και Λαλιώτη?

Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα έχουμε τα κονέ και θα κάνουμε και καμία καλή μπάζα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμενα θα μου λυσεις μια αλλη απορια?

Αυτη τη στιγμη υπαρχουν ανθρωποι (εχω συνομιλησει με καποιους απο αυτους)

που δουλευουν σε δημοσιο φορεα.... τελειωσαν ενα ΤΕΙ (Δεν εχει σημασια)

και ειχαν.... ετησιο εκκαθαριστικο 50.000 ευρω?

ΔΟυλευουν πανω στα δικτυα της εταιρειας και μερικοι απο αυτους δεν ηξεραν ουτε τα βασικα
που τους ρωτησα... Απλα ηταν σε αλλο τμημα και τους μεταταξανε μετα... ηταν αρχικα ηλεκτρονικοι και μετα εγιναν δικτυαδες (με τις πορδες) ... και επερναν αυτοι ρε φιλε 4000 ευρω το μηνα και 5000 και ο αλλος που ξερει τα κερατα του απο δικτυα , ασφαλεια και προγραμματισμους παιρνει μεχρι 1000? Οχι ρε φιλε.

Για αυτο γιναμε μπουρδελο.

Θα μιλάνε για πολλούς αιώνες σου λέω γι αυτή τη χώρα...
τουλάχιστον σε άλλες χώρες πιο μπουρδέλο, είχαν ακροδεξιά που πυροβολούσε στο ψαχνό διαδηλωτές, ή ημερομίσθια των 2,5 λόγω φτωχών χωρών με υπερπληθυσμό, πολέμους κλπ,
αυτά που γίναν στην τάχα ευρωπαική χώρα, θα τα διδάσκουν οι Ευρωπαίοι στα παιδιά τους για τουλάχιστον 1.000 χρόνια ώς παράδειγμα προς αποφυγήν.
Όπως μοιάζουν στα μάτια μας τώρα οι κοτζαμπάσηδες, οι δημογέροντες, οι ρουφιάνοι της χούντας, οι αγροφύλακες, οι ρουφιάνοι των Ναζί, οι Φαρισαίοι της αρχαιότητας, οι αυλικοί της φεουδαρχίας, κλπ κλπ, το ίδιο και χιρότερα θα μοιάζουν στα εγγόνια μας τούτοι οι ΟΞΑΠΟΔΩ, όταν τους λένε στο σχολείο ότι ψευτοδουλεύαν μεχρι τα 40, χωρίς να χουν τελειώσει Γυμνάσιο και πέρναν σύνταξη 3.000 ευρώ, και τιμωρήσαν την επόμενη γενιά με μισθούς των 800 ευρώ μέχρι τα 65 παρότι είχαν πτυχία...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τουλάχιστον σε άλλες χώρες πιο μπουρδέλο, είχαν ακροδεξιά που πυροβολούσε στο ψαχνό διαδηλωτές, ή ημερομίσθια των 2,5 λόγω φτωχών χωρών με υπερπληθυσμό, πολέμους κλπ,
αυτά που γίναν στην τάχα ευρωπαική χώρα, θα τα διδάσκουν οι Ευρωπαίοι στα παιδιά τους για τουλάχιστον 1.000 χρόνια ώς παράδειγμα προς αποφυγήν.
Όπως μοιάζουν στα μάτια μας τώρα οι κοτζαμπάσηδες, οι δημογέροντες, οι ρουφιάνοι της χούντας, οι αγροφύλακες, οι ρουφιάνοι των Ναζί, οι Φαρισαίοι της αρχαιότητας, οι αυλικοί της φεουδαρχίας, κλπ κλπ, το ίδιο και χιρότερα θα μοιάζουν στα εγγόνια μας τούτοι οι ΟΞΑΠΟΔΩ, όταν τους λένε στο σχολείο ότι ψευτοδουλεύαν μεχρι τα 40, χωρίς να χουν τελειώσει Γυμνάσιο και πέρναν σύνταξη 3.000 ευρώ, και τιμωρήσαν την επόμενη γενιά με μισθούς των 800 ευρώ μέχρι τα 65 παρότι είχαν πτυχία...

Eγω στο παω ακομη πιο μακρυα
και εξεταζω κιολας αυτος που εχει πτυχιο
τι ξερει. Γιατι το 80% οπως εχουμε καταντησει
πτυχια εχουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ολα καλα, οι...αγροφυλακες πού κολλανε?

Επισκέπτης
Eγω στο παω ακομη πιο μακρυα
και εξεταζω κιολας αυτος που εχει πτυχιο
τι ξερει. Γιατι το 80% οπως εχουμε καταντησει
πτυχια εχουν.

δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο όταν μιλάμε για τη χαώδη διαφορά μεταξύ 3.500 και 800 ευρώ.
απλά τα 800 με πτυχίο σημαίνουν 600 χωρίς...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ολα καλα, οι...αγροφυλακες πού κολλανε?

Έλα μωρέ τώρα, πως θα κάνουμε μπούγιο; Ο τύπος έφτασε μέχρι τον κατακλυσμό του Νώε και σε λίγο θα μας μιλήσει για τα ελληνικά εγκλήματα στο προκάμβριο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο όταν μιλάμε για τη χαώδη διαφορά μεταξύ 3.500 και 800 ευρώ.
απλά τα 800 με πτυχίο σημαίνουν 600 χωρίς...

Για μενα στην εκπαιδευση τουλαχιστον θα επρεπε να γινουν τα εξης.

1. ΣΤαματημα διορισμου καθηγητων που δεν εχουν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.
Θελουμε και θεωρητικη αλλα και πρακτικη... οι παπαγαλοι πρεπει να
εκλειψουν καποια στιγμη επιτελους διοτι δεν οφελουν κανεναν (ουτε τους ιδιους)

2. Αμα χρωστας στο τελος της χρονιας χρωστας πανω απο το 50% των μαθηματων , υποχρεουσαι
το Σεπτεβριο να έχεις περασει απο αυτο το 50% το 40%. Ειδαλλως σε πεταξαν εξω απο την σχολη
(δεν θα σε πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να κανεις τσατ και να πινεις καφεδες)

3. Οι παραταξεις με την μια εξω και χωρις δευτερη σκεψη.

4. Να διαλεγει ο φοιτητης τον τροπο που θα εξετασθει , ειτε γραπτα , ειτε προφορικα , ειτε ηλεκτρονικα.

5. Στις εξεταστικες αμα πιαστει καθηγητης ο οποιος έχει ανακυκλωσει θέματα , ή έβαλε παρομοια επειδη βαρεθηκε να τα αλλαξει περναει απο επιτροπη και ζητητε η ανακληση του απο το συγκεκριμενο και αν και εκει που θα παει δεν βαλει μυαλο τον διωχνουν παντελως.

6. Μολις βγεις απο τη σχολη και αποφοιτησεις θα δωσεις καποιο τεστ οποτε και αναλογα τις ικανοτητες σου το κρατος θα επρεπε να σου βρει θεση στην επιχειρηση οπου θα ησουν καταλληλος... δουλεια του κρατους ειναι κυριοι επειδη θελει να βγαλει ανθρωπους που θα παραγουν ωστε να πλουτισει και αυτο και να ειναι ολοι ενταξει. ΑΝ στο τεστ τα πας σκατα και φανει πως ησουν καλος απατεωνας οσο ησουν στην σχολη και κοροιδεψες το συστημα... απλα πας σε μια επιχειρηση που θα σε εκπαιδευσει. Και αν μετα απο 6 μηνες εκπαιδευσης δεν εχεις παρει μπρος. Ααφαιρειται το πτυχιο και χρωστας και τα λεφτα εκπαιδευσης στην επιχειρηση  :grin:

7. Οι καθηγητες δεν θα διοικουν και δεν θα ψηφιζοντε πρυτανεις απο τους ιδιους... για αυτη τη δουλεια θα υπαρχει ανεξαρτητη επιτροπη μιας και οι καθηγητες δεν ειναι εκει μεσα για να μπλεκουν με ψηφοφοριες αλλα για να κανουν την δουλεια τους. Οτιδηποτε αλλο συγκλησεις , συμβουλια κτλπ θα γινονται μεν με την παρουσια καθηγητων αλλα θα ειναι στην δικαιοδοσια της ανεξαρτητης επιτροπης

με τετοιους νομους θα εβλεπα εγω ποιος καργιολακος θα ειχε ορεξη
να εξαπατησει και να το παιζει διπλωματης μετα. Δεν φταινε οι πολιτες
η ριζα του προβληματος ειναι οι ΝΟΜΟΙ. Και κατα ποσο αυτοι λειτουργουν οπως εχουν ορισθει.

Επισκέπτης
Για μενα στην εκπαιδευση τουλαχιστον θα επρεπε να γινουν τα εξης.

1. ΣΤαματημα διορισμου καθηγητων που δεν εχουν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.
Θελουμε και θεωρητικη αλλα και πρακτικη... οι παπαγαλοι πρεπει να
εκλειψουν καποια στιγμη επιτελους διοτι δεν οφελουν κανεναν (ουτε τους ιδιους)

2. Αμα χρωστας στο τελος της χρονιας χρωστας πανω απο το 50% των μαθηματων , υποχρεουσαι
το Σεπτεβριο να έχεις περασει απο αυτο το 50% το 40%. Ειδαλλως σε πεταξαν εξω απο την σχολη
(δεν θα σε πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να κανεις τσατ και να πινεις καφεδες)

3. Οι παραταξεις με την μια εξω και χωρις δευτερη σκεψη.

4. Να διαλεγει ο φοιτητης τον τροπο που θα εξετασθει , ειτε γραπτα , ειτε προφορικα , ειτε ηλεκτρονικα.

5. Στις εξεταστικες αμα πιαστει καθηγητης ο οποιος έχει ανακυκλωσει θέματα , ή έβαλε παρομοια επειδη βαρεθηκε να τα αλλαξει περναει απο επιτροπη και ζητητε η ανακληση του απο το συγκεκριμενο και αν και εκει που θα παει δεν βαλει μυαλο τον διωχνουν παντελως.

6. Μολις βγεις απο τη σχολη και αποφοιτησεις θα δωσεις καποιο τεστ οποτε και αναλογα τις ικανοτητες σου το κρατος θα επρεπε να σου βρει θεση στην επιχειρηση οπου θα ησουν καταλληλος... δουλεια του κρατους ειναι κυριοι επειδη θελει να βγαλει ανθρωπους που θα παραγουν ωστε να πλουτισει και αυτο και να ειναι ολοι ενταξει. ΑΝ στο τεστ τα πας σκατα και φανει πως ησουν καλος απατεωνας οσο ησουν στην σχολη και κοροιδεψες το συστημα... απλα πας σε μια επιχειρηση που θα σε εκπαιδευσει. Και αν μετα απο 6 μηνες εκπαιδευσης δεν εχεις παρει μπρος. Ααφαιρειται το πτυχιο και χρωστας και τα λεφτα εκπαιδευσης στην επιχειρηση  :grin:

7. Οι καθηγητες δεν θα διοικουν και δεν θα ψηφιζοντε πρυτανεις απο τους ιδιους... για αυτη τη δουλεια θα υπαρχει ανεξαρτητη επιτροπη μιας και οι καθηγητες δεν ειναι εκει μεσα για να μπλεκουν με ψηφοφοριες αλλα για να κανουν την δουλεια τους. Οτιδηποτε αλλο συγκλησεις , συμβουλια κτλπ θα γινονται μεν με την παρουσια καθηγητων αλλα θα ειναι στην δικαιοδοσια της ανεξαρτητης επιτροπης

με τετοιους νομους θα εβλεπα εγω ποιος καργιολακος θα ειχε ορεξη
να εξαπατησει και να το παιζει διπλωματης μετα. Δεν φταινε οι πολιτες
η ριζα του προβληματος ειναι οι ΝΟΜΟΙ. Και κατα ποσο αυτοι λειτουργουν οπως εχουν ορισθει.

υπάρχει και πιο απλός τρόπος:
Αντιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ ένα καλό σύστημα παιδείας μιας πραγματικής χώρας (η Φιλανδία νομίζω είναι η Νο1 στην παιδεία)
όταν λέμε ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούμε ΑΚΡΙΒΩΣ
ίδιες Σχολές, ίδια Τμήματα, ίδιους Τομείς, ίδια διοικητική οργάνωση, θα πρότεινα ακόμη και ίδια κτίρια.
Ίδια μέθοδο εισαγωγής, ίδιο σύστημα διδασκαλίας και εξετάσεων, ίδια βιβλία,
ίδια μεταπτυχιακά, κλπ, κλπ

γιατί δεν το κάνουν, μήπως.......ντρέπονται μην τους πουν κάτι οι ξένοι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αντιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ ένα καλό σύστημα παιδείας μιας πραγματικής χώρας (η Φιλανδία νομίζω είναι η Νο1 στην παιδεία)
ίδιες Σχολές, ίδια Τμήματα, ίδιους Τομείς, ίδια διοικητική οργάνωση, θα πρότεινα ακόμη και ίδια κτίρια.

γιατί δεν το κάνουν, μήπως.......ντρέπονται μην τους πουν κάτι οι ξένοι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε φιλε δεν το κανουν επειδη ΔΕΝ θελουν.
Ποτε δεν καταστρεφεσαι απο τα λαθη σου... λαθη κανουν ΟΛΟΙ και παντα θα κανεις λαθη
απλα ορισμενοι ειτε τα καλυπτουν περιτεχνα ειτε τα χειριζοντε σωστα και βγαινουν απο πανω.
Συνηθως καταστρεφεσαι απο τον λαθος χειρισμο των λαθων σου.
Απλα δεν θελουν να αλλαξουν γιατι αν ηθελαν δεν θα εδιναν
συνεντευξεις απο τις καφετεριες τουτη την ωρα... θα πηγαιναν ΣΥΝΤΑΓΜΑ
θα εκαναν την διαμαρτυρια τους για ενα 2ωρο και θα γυριζαν να ασχοληθουν
με την επιστημη τους. Ο οικονομολογος? Τοσα προγραμματα οικονομικα εχει το ιντερνετ
γιατι δεν στρωνει κατω τον κωλο του να διαβασει? Ο πληροφορικαριος? το ιδιο
ο δικηγορος το ιδιο. Απλα δεν θελουν φιλε... δικαιολογιες ολα ειναι.
Οτι θες το πετυχαινεις ολα τα αλλα ειναι πιπες.  

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Point taken. Πες μου, είσαι και εσύ των ενοχικών συνδρόμων του στυλ "τι κακό κάναμε οι άμυαλοι στους αθώους δανειστές μας";
Γιατί εγώ δεν είμαι, και να σου στείλω τα μπουγιουρντιά που μου στέλνει το παπάκι.
Αν ξεχρεώσεις εσύ θα τους αποπληρώσεις και μπορεί να συμφιλιωθείς με την συνείδηση σου...

Επισκέπτης

Εάν το παραπάνω δεν είναι εφικτό, τότε ο καλύτερος τρόπος θα είναι να ανοίγεις τα μάτια των παιδιών από νωρίς. Να μην τους λες στο σχολείο ή σαν γονιός ότι είμαστε σε μια χωρα που μετέδωσε τον πολιτισμό  :2funny: :2funny: :2funny: (προ δημιουργίας της Σελήνης εποχή), έχουμε στρατηγική γεωγραφική θέση  :2funny: :2funny: :2funny: (ναι μόνο οι Αφγανοί λείπουν από γείτονες), έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα (που δεν την μαθαίνει κανένας ξένος, κι εμείς παιδευόμαστε μέχρι τα γεράματα να μάθουμε αν τελικά είναι εταιρία ή εταιρεία, χάνοντας άπειρη πολύτιμη γνώση), η Ιστορία μας είναι γεμάτη από Ήρωες (ναι έναν Κολοκοτρώνη και 17.000 λαμόγια από γύρω), και ό,τι άλλη παπαριά θες που έχουν σκαρφιστεί οι άχρηστοι λόγιοι των προηγούμενων ετών.
Καλύτερα να λες στο παιδί ότι θα ζήσει σ ένα κόσμο κατάμαυρο, με κλέφτες, φονιάδες, λαμόγια, παράσιτα, λωποδύτες, που  σε όλη μα όλη του τη ζωή θα προσπαθούν να του μπουν εμπόδιο, να του βάζουν τρικλοποδιές, να του φαν τις γκόμενες, τη θέση στη δουλειά, τα λεφτά, θα προσπαθούν να παρασιτούν σε βάρος του, βάζοντάς τον να δουλεύει 16 ώρες τη μέρα παράγοντας 200 ευρώ και να πληρώνεται 50, ενώ αυτοί θα κάθονται και θα απολαμβάνουν τα άλλα 150, θα προσπαθούν τα εύκολα να του τα κάνουν δύσκολα, δλδ να γλύψει ποδιές για δουλειά, να λαδώσει πολεοδομίες για άδεια, να φακελώσει γιατρούς για εγχείρηση, κλπ
ότι στη χώρα αυτή οι έξυπνοι και τίμιοι άνθρωποι είναι εχθροί, αντίθετα βασιλεύουν συμμορίες μετρίων και λωποδυτών. Ότι το φιλότιμο, η ντομπροσύνη και το ήθος είναι μειονεκτήματα καθώς άνθρωποι που τα έχουν, δε μπορούν να λαδωθούν, να επηρεασθούν, να υποδειχθούν και γενικά να σκύψουν το κεφάλι και να παίξουν το παιχνίδι σωστά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Point taken. Πες μου, είσαι και εσύ των ενοχικών συνδρόμων του στυλ "τι κακό κάναμε οι άμυαλοι στους αθώους δανειστές μας";
Γιατί εγώ δεν είμαι, και να σου στείλω τα μπουγιουρντιά που μου στέλνει το παπάκι.
Αν ξεχρεώσεις εσύ θα τους αποπληρώσεις και μπορεί να συμφιλιωθείς με την συνείδηση σου...

Το μπουγιουρντί θα το δεχθώ γιατί έχω και εγώ βρεγμένη την φωλιά μου.

Τώρα ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά δεν θα το αμφισβητήσω.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γινει αλλοιώς (ή μάλλον για να γίνει αλλοιώς έχει μεγαλύτερο κόστος από την επιβολή επί δικαίων και αδίκων).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γινει αλλοιώς (ή μάλλον για να γίνει αλλοιώς έχει μεγαλύτερο κόστος από την επιβολή επί δικαίων και αδίκων).

Ωραία, στείλε διεύθυνση να σου ταχυδρομήσω και το δικό μου, γιατί εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω τον flagellant.
Ειδικά όταν με προτρέπει ο γιος της μάγκυ ή η κόρη του πάστορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εάν το παραπάνω δεν είναι εφικτό, τότε ο καλύτερος τρόπος θα είναι να ανοίγεις τα μάτια των παιδιών από νωρίς. Να μην τους λες στο σχολείο ή σαν γονιός ότι είμαστε σε μια χωρα που μετέδωσε τον πολιτισμό  :2funny: :2funny: :2funny: (προ δημιουργίας της Σελήνης εποχή), έχουμε στρατηγική γεωγραφική θέση  :2funny: :2funny: :2funny: (ναι μόνο οι Αφγανοί λείπουν από γείτονες), έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα (που δεν την μαθαίνει κανένας ξένος, κι εμείς παιδευόμαστε μέχρι τα γεράματα να μάθουμε αν τελικά είναι εταιρία ή εταιρεία, χάνοντας άπειρη πολύτιμη γνώση), η Ιστορία μας είναι γεμάτη από Ήρωες (ναι έναν Κολοκοτρώνη και 17.000 λαμόγια από γύρω), και ό,τι άλλη παπαριά θες που έχουν σκαρφιστεί οι άχρηστοι λόγιοι των προηγούμενων ετών.
Καλύτερα να λες στο παιδί ότι θα ζήσει σ ένα κόσμο κατάμαυρο, με κλέφτες, φονιάδες, λαμόγια, παράσιτα, λωποδύτες, που  σε όλη μα όλη του τη ζωή θα προσπαθούν να του μπουν εμπόδιο, να του βάζουν τρικλοποδιές, να του φαν τις γκόμενες, τη θέση στη δουλειά, τα λεφτά, θα προσπαθούν να παρασιτούν σε βάρος του, βάζοντάς τον να δουλεύει 16 ώρες τη μέρα παράγοντας 200 ευρώ και να πληρώνεται 50, ενώ αυτοί θα κάθονται και θα απολαμβάνουν τα άλλα 150, θα προσπαθούν τα εύκολα να του τα κάνουν δύσκολα, δλδ να γλύψει ποδιές για δουλειά, να λαδώσει πολεοδομίες για άδεια, να φακελώσει γιατρούς για εγχείρηση, κλπ
ότι στη χώρα αυτή οι έξυπνοι και τίμιοι άνθρωποι είναι εχθροί, αντίθετα βασιλεύουν συμμορίες μετρίων και λωποδυτών. Ότι το φιλότιμο, η ντομπροσύνη και το ήθος είναι μειονεκτήματα καθώς άνθρωποι που τα έχουν, δε μπορούν να λαδωθούν, να επηρεασθούν, να υποδειχθούν και γενικά να σκύψουν το κεφάλι και να παίξουν το παιχνίδι σωστά.
Να πεις στο παιδι να φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο, ούτε που το συζηταμε ε?
Ή για το μεγαλειο των προγονων θα του πεις, ή για την λαμογιά των τωρινων?
Ειλικρινα ρε φιλε, δεν σε καταλαβαινω...
Τα νεφελιμ εχουν φτιαξει το σημερινο μπουρδελο, ή οι...γονεις, απο τους οποιους ζητας να ενημερωσουν το παιδι τους σε τι σκατοκοσμο (τον οποιο οι ιδιοι εφτιαξαν) τα εχουν φερει?

Επισκέπτης
Να πεις στο παιδι να φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο, ούτε που το συζηταμε ε?
Ή για το μεγαλειο των προγονων θα του πεις, ή για την λαμογιά των τωρινων?
Ειλικρινα ρε φιλε, δεν σε καταλαβαινω...
Τα νεφελιμ εχουν φτιαξει το σημερινο μπουρδελο, ή οι...γονεις, απο τους οποιους ζητας να ενημερωσουν το παιδι τους σε τι σκατοκοσμο (τον οποιο οι ιδιοι εφτιαξαν) τα εχουν φερει?

συ είπας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι σημαινει "εγω ειπα"?
Σε ρωταω ευθεως.
Ζητας να ενημερωσουν το παιδι οι γονεις για ποιο πραγμα ακριβως?
Οτι η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο?
Και αν το παιδι γυρισει και ρωτησει ποιος το εφτιαξε, τι θα του πουν?
Οι εξωγηινοι?
Πιο τιμιο ειναι να του πουν "παιδι μου, τα καναμε σκατα, φτιαξε τα καλυτερα, μπορεις".
Ούτε να του μεταδωσουν ιδεες ανυπαρκτου μεγαλειου, ούτε να του προκαλεσουν καταθλιψη.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom