Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κανείς μέτοχος άνω του 5% στην Εθνική Τράπεζα.

This means HIGH FREE FLOAT!!!

Πατήστε στο 27/5/10 και ψαξτε για ΕΘΝΙΚΗ. Πάντως λέει ότι ΟΥΔΕΙΣ ΆΝΩ ΤΟΥ 5%. Οπότε εάν υπήρχε άνω του 5% θα το έγραφε εκεί. Είναι υποχρεωτικό να δηλωθεί.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
θα σου πως ενα παραδειγμα για να δεις πως ο ελληνας δεν αλλαζει..
την ημερα που επαιζε η τελευταια εκπομπη του λαζοπουλου ειχα παει στη γιαγια μου, της λεω σε καποια φαση βαλε λιγο να δουμε λακη να γελασουμε και ακουω το εξης τετραπερατο,παμμεγιστο ασχολιαστο... " εγω κι ο παππους σου δεν βλεπουμε λακη γιατι κατηγορει ΤΟ ΚΟΜΜΑ"...
(το θασοκ εννοουσε...)

κανε τις αναγωγες σου (copyright περσυ).... :headbang:

O παππους κι η γιαγια σου ειναι το παρελθον που μας εφερε ως εδω.
Σύντομα, με τα νεα μετρα και την κριση , δυστυχως θα μας αποχαιρετίσουν λόγω πείνας τα 2/3 των ανθρώπων πάνω απο τα 65...
Πάνε λοιπον ολοι οι βαμμενοι παπανδρεικοι και καραμανλικοι !
(Αναφερεται καπου ότι η εισοδος του ΔΝΤ σε καποια χωρα οδηγει σε μειωση του μεσου ορου ζωης των κατοικων της κατα 10 χρόνια, λογω των περικοπων που απαιτει σε υγεια και προληψη.)

Το θεμα ειναι τι κανεις εσύ που εισαι το μελλον.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σύντομα, με τα νεα μετρα και την κριση , δυστυχως θα μας αποχαιρετίσουν λόγω πείνας τα 2/3 των ανθρώπων πάνω απο τα 65...
(Αναφερεται καπου ότι η εισοδος του ΔΝΤ σε καποια χωρα οδηγει σε μειωση του μεσου ορου ζωης των κατοικων της κατα 10 χρόνια, λογω των περικοπων που απαιτει σε υγεια και προληψη.)

ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα η γενια μου ειμαστε να βαφτουμε μπλε να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο και να βουτηξουμε στη θαλασσα!

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
την ημερα που επαιζε η τελευταια εκπομπη του λαζοπουλου ειχα παει στη γιαγια μου, της λεω σε καποια φαση βαλε λιγο να δουμε λακη να γελασουμε και ακουω το εξης τετραπερατο,παμμεγιστο ασχολιαστο... " εγω κι ο παππους σου δεν βλεπουμε λακη γιατι κατηγορει ΤΟ ΚΟΜΜΑ"...
(το θασοκ εννοουσε...)

Μικρή, έχεις ένα θέμα με τα παραδείγματα που βάζεις ή είναι ιδέα μου; Μας βάζεις για παράδειγμα ότι ο έλληνας δεν αλλάζει τον παππού και τη γιαγιά σου που έχουν άθροισμα ηλικιών 300 χρόνια; :idiot:
Καλά να 'ναι οι άνθρωποι βέβαια και να τα χιλιάσουν!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Επίσης περίεργο και προς την ίδια κατεύθυνση, η χθεσινή ξαφνική αποδέσμευση της συμμετοχής του ΔΝΤ στην 5η δόση.... :think:
Ρε μάς και μας δουλεύουν ψιλό γαζί....λέω εγώ...

τα λεγαμε απο χτες το βραδυ αργα με το Πουρειντζερ....
 ολως ξαφνικως

ας δούμε πως θα "γεφυρωθεί" η διάσταση απόψεων δυο κατά (πιστευτή) δήλωσή τους αγανακτισμένων ... :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπητε ΠΠ,δεν ειναι απαραιτητο να γεφυρωσουμε καμμια αποψη

ουτε και γνωριζομαι με τον Χιριαγιαμα

εκεινος εχει καθε δικαιωμα να πιστευει οτι η αμεσοδημοκρατια ειναι η λυση και να λεει την
αποψη του

εγω διαμαρτυρομαι για τους ιδιους λογοςυ που το κανουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι στις πλατειες
αλλα δεν τρεφω και (ΙΜΟ) ψευδιασθησεις αμεσοδημοκρατιας...μακαρι να γινοντανε,αλλα δεν ειναι
εφικτο

εγω παρευρισκομαι στις πλατειες με την παρουσια μου
 με το νοημα της εκκωφαντικης σιωπης και φυσικης παρουσιας-ογκου ως πληθους

η Δυναμη της παρουσιας

με ευχαριστει πολυ που βλεπω διαδικασιες που εκπαιδευουν τους πολιτες στην συμμετοχη,που
 προβαλλεται και προωθειται το 'ΕΜΕΙΣ" αντι του ΕΓΩ,και γενικα του Πολιτη μαχητη (εστω και
 αυτου του ειδους-ειναι απειρως προτιμοτεροι απο τους καναπεδακηδες)

πρωτη φορα ειδα ελληνες να μαζευουν τα σκουπιδια που αφησαν οι ιδιοι,πρωτη φορα ειδα ελληνες
 να συζητανε σε δημοσια ελευθερη κουβεντα (οπως στα αμφιθεατρα της σχολης παλια)πρωτη φορα
 ειδα να γινονται ζυμωσεις και συζητησεις που κανουν τον εναν πολιτη να νοιαζεται ΚΑΙ για τις τυχες
 του διπλανου του Πολιτη....

αλλα δεν τρεφω αυταπατες αμεσοδημοκρατιας....

μου φτανει που κοιταω διπλα μου,τους συνανθρωπους μου,τους συναδελφους μου,τους φιλους μου
 και ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ,ξερω σε ποια ταξη ανηκω με ποιους συμπαρατασσομαι

και αυτο ειναι το μηνυμα που προσπαθησα να περασω σε οσους μιλησα ολες αυτες τις μερες...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και  πριν  κλείσω  να  χαιρετίσω  τον μπάρμπα  Γιάννη , τον  65χρονο  συνταξιούχο  υδραυλικό , ο οποίος  ήρθε  από  τη  Λάρισα  με  το τρένο , τρίτη  θέση πόσες ώρες  για  να  παραστεί σήμερα   στην Πλατεία .
Που  έφαγε  το δακρυγόνο της αρκούδας και  ξαναγύρισε .
Είχε  πάει 7 και έβηχε  ακόμη .
Μάστορα  είσαι  ένας  από τους  ηρωϊκούς ανθρώπους  που με  πείθουν ότι  πρέπει  να  κατεβαίνω  στο Σύνταγμα .
Να είσαι πάντα  καλά .
Τιμή  μου που σε  γνώρισα ..

Τ Α  Σ Ε Β Η  Μ Α Σ.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
 τα λεγαμε απο χτες το βραδυ αργα με το Πουρειντζερ....
 ολως ξαφνικως

αγαπητε ΠΠ,δεν ειναι απαραιτητο να γεφυρωσουμε καμμια αποψη

ουτε και γνωριζομαι με τον Χιριαγιαμα

εκεινος εχει καθε δικαιωμα να πιστευει οτι η αμεσοδημοκρατια ειναι η λυση και να λεει την
αποψη του

εγω διαμαρτυρομαι για τους ιδιους λογοςυ που το κανουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι στις πλατειες
αλλα δεν τρεφω και (ΙΜΟ) ψευδιασθησεις αμεσοδημοκρατιας...μακαρι να γινοντανε,αλλα δεν ειναι
εφικτο

εγω παρευρισκομαι στις πλατειες με την παρουσια μου
 με το νοημα της εκκωφαντικης σιωπης και φυσικης παρουσιας-ογκου ως πληθους

η Δυναμη της παρουσιας

με ευχαριστει πολυ που βλεπω διαδικασιες που εκπαιδευουν τους πολιτες στην συμμετοχη,που
 προβαλλεται και προωθειται το 'ΕΜΕΙΣ" αντι του ΕΓΩ,και γενικα του Πολιτη μαχητη (εστω και
 αυτου του ειδους-ειναι απειρως προτιμοτεροι απο τους καναπεδακηδες)

πρωτη φορα ειδα ελληνες να μαζευουν τα σκουπιδια που αφησαν οι ιδιοι,πρωτη φορα ειδα ελληνες
 να συζητανε σε δημοσια ελευθερη κουβεντα (οπως στα αμφιθεατρα της σχολης παλια)πρωτη φορα
 ειδα να γινονται ζυμωσεις και συζητησεις που κανουν τον εναν πολιτη να νοιαζεται ΚΑΙ για τις τυχες
 του διπλανου του Πολιτη....

μου φτανει που κοιταω διπλα μου,τους συνανθρωπους μου,τους συναδελφους μου,τους φιλους μου
 και ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ,ξερω σε ποια ταξη ανηκω με ποιους συμπαρατασσομαι

και αυτο ειναι το μηνυμα που προσπαθησα να περασω σε οσους μιλησα ολες αυτες τις μερες...

Δε χρειαζόταν όλο αυτό το κατεβατό αγαπητέ, πες του απλά ότι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας για να σκάσει επιτέλους!  :fuck2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
(το θασοκ εννοουσε...)

Γενικεύεις πατώντας σε ηλικιωμένους ανθρώπους που εκ των πραγμάτων έχουν πιο παγιωμένες αντιλήψεις.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα η γενια μου ειμαστε να βαφτουμε μπλε να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο και να βουτηξουμε στη θαλασσα!

Ειναι κι αυτο μια λύση ! Παμπολλοι λαοι εξαφανιστηκαν απο την ιστορια, συχνα χωρις ιχνη, οταν αντιμετώπισαν αναλογες δυσκολίες.

Οι Ελληνες πάλι, με το...κολλημα που ειχαν να μιλανε πολυ στο ...καφενειο, να γραφουν επι παντος επιστητου και να ψηφίζουν ενίοτε, τα εχουν ψιλοκαταφερει ως σημερα....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

δεν θα τους κανουμε την χαρη κοριτσι,να εισαι σιγουρη

κοιτα διπλα σου και παραταξου,δεν εισαι μονη!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μικρή, έχεις ένα θέμα με τα παραδείγματα που βάζεις ή είναι ιδέα μου; Μας βάζεις για παράδειγμα ότι ο έλληνας δεν αλλάζει τον παππού και τη γιαγιά σου που έχουν άθροισμα ηλικιών 300 χρόνια; :idiot:
Καλά να 'ναι οι άνθρωποι βέβαια και να τα χιλιάσουν!
160 ειναι το αθροισμα αλλα τι σχεση εχει αυτο? :huh:
θεωρεις δηλαδη πως τα γεροντια αλλαξαν μυαλα ε?
η μηπως δεν εχουμε (προς το παρον) αρκετα γεροντια στην ελλαδα?
δεν λεω καλοι χρυσοι ειναι αλλα το μυαλο κολλησε πισω...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Γενικεύεις πατώντας σε ηλικιωμένους ανθρώπους που εκ των πραγμάτων έχουν πιο παγιωμένες αντιλήψεις.
χαιρω πολυ ,αυτο λεω πως οι παλαιωμενες αντιλψεις θα δωσουν ψηφους εκει που δεν πρεπει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ο δικομματισμός υπέστη ισχυρό πλήγμα, αλλά έχει μέλλον ακόμα (οι νεολαίες των κομμάτων και οι φοιτητικές τους παρατάξεις δε νομίζω να έπαψαν να υπάρχουν ή ακόμα και να εγγράφουν νέα μέλη)

θυμάμαι άλλωστε και τον εαυτό μου όταν στις 2 πρώτες εκλογές που είχα δικαίωμα συμμετοχής ψήφισα ό,τι μου υπέδειξε ο πατέρας μου, λαμβανομένου υπ'όψιν ότι λόγω ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας δεν πολυασχολούμουν με τα κοινά του τόπου (εννοείται ότι πλέον το έχω σκυλομετανιώσει, το ίδιο και εκείνος)

υπάρχει ακόμα μερίδα του κόσμου (με άτομα όλων των ηλικιών) που ακολουθεί τα κόμματα με την λογική -και τον φανατισμό- που ακολουθούν οι οπαδοί τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες, πέρα από ιδεολογίες ή ακόμα και προσωπικά συμφέροντα

έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε νομίζω...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Κι όμως, λέω ότι πρέπει ακριβώς να επανεφεύρουμε τη Δημοκρατία και να την κάνουμε όσο πιο άμεση γίνεται !

Οι Ελβετοί κάνουν δημοψηφίσματα για πλάκα, για πολυ μικροτερα θεματα απο τα δικα μας προβληματα. Κανεις δεν ξερει τον πρωθυπουργό της κεντρικης τους κυβερνησης !

Στο Βέλγιο, νομιζω, δεν εχουν καταφερει ακομη να ομονοησουν στην εκλογη κεντρικης κυβερνησης, κι ομως το κρατος τους λειτουργει ρολόι !

Μόνο εδώ στο Ελλαδιστάν χρειαζομαστε 1000 επιτροπες, κομματα, δημαρχους και σουργελα για να είμαστε το πιο βρωμικο κράτος, η πιο βρωμικη πρωτευουσα, ο χειροτερος και πιο εχθρικος προς τον πολιτη δημοσιος τομεας !

Στην εποχη του ιντερνετ και της τεχνολογιας, η αμεση δημοκρατία είναι πιο εύκολη απο την εποχη του Αριστοτέλη και του Περικλή.

Κι επειτα, οποιος νομιζει οτι θα συρουμε στο Συνταγμα  10 εκατομμυρια γερους, ιμο, τρεντηδες, πανκια,νοικοκυραιους, κουμουνια, φασιστες και λαμογια για να ψηφίσουν, σκόπιμα παραβλέπει και υπονομευει το νοημα της άμεσης δημοκρατίας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom