Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Λεγετε ρε!
Μπενιζέλος ή Lover-Dos;
Μπενιζέλος ή Lover-Dos;
μάλιστα τα ΝΠΔΔ με το 12,2% που διαθέτουν αντε να βάλουμε και το 4,2% των ΝΠΙΔ και να το κάνουμε 16,4% αποτελούν την πλειοψηφία...
ρε πέρσυ θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και την απλή αριθμητική...
φίλε μάστερ ο κόσμος έχει τόση πλύση εγκεφάλου απο την αριστερα και αριστοδεξιους συνδικαλιστες που δεν βλέπει την αλήθεια.Διαβασε κατα ποσο ειναι ιδιωτικη η εθνικη τραπεζα.οπαπ και δεη εχουν μονοπωλιο.οσο για τον οτε,και μονο τα κερδη απο τα παγια που πληρωνουν τοσα εκατομμυρια οικογενειες,φτανουν για να εχει κερδος.
νομικά πρόσωπα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.....
θέλω ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα.....
νομικά πρόσωπα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.....
θέλω ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα.....
Νομίζω ότι άμα είναι άνω του 5% το ποσοστό τους πρέπει αναγκαστικά να υπάρχουν αναρτημένα
μάλιστα τα ΝΠΔΔ με το 12,2% που διαθέτουν αντε να βάλουμε και το 4,2% των ΝΠΙΔ και να το κάνουμε 16,4% αποτελούν την πλειοψηφία...
ρε πέρσυ θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και την απλή αριθμητική...
φίλε μάστερ ο κόσμος έχει τόση πλύση εγκεφάλου απο την αριστερα και αριστοδεξιους συνδικαλιστες που δεν βλέπει την αλήθεια.
δεν βλέπει τι γίνετε παντού στόν κόσμο αλλά ειναι κολημένος στο δημοσιουπαλληλικη..
και στον κρατισμό
φώτισέ μας Τιτάναφίλε μάστερ ο κόσμος έχει τόση πλύση εγκεφάλου απο την αριστερα και αριστοδεξιους συνδικαλιστες που δεν βλέπει την αλήθεια.
δεν βλέπει τι γίνετε παντού στόν κόσμο αλλά ειναι κολημένος στο δημοσιουπαλληλικη..
και στον κρατισμό
να δούμε ποιοί ειναι.........Νομίζω ότι άμα είναι άνω του 5% το ποσοστό τους πρέπει αναγκαστικά να υπάρχουν αναρτημένα
δεν εχει τελειωσει ακομα....Οι βουλευτές του τον τελειώνουν το Γιώργο !
Η δυναστεία των Παπανδρέου φαίνεται να καταρρέει με πάταγο !
ετσι οπως ειναι η κατασταση
αν βρεθει κανα τζιμανι στρατηγος ανετα κανει χουντα...
έλα ντε η ολυμπιακη συγκοινωνίες κλπ είναι δικά του έργα....ο καραμανλής (παππούς) έφερε τα σοβιέτ, βλέπεις....
και μετα? ποιος θα παρει τα ηνια του κομματος?Οι βουλευτές του τον τελειώνουν το Γιώργο !
Η δυναστεία των Παπανδρέου φαίνεται να καταρρέει με πάταγο !