Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ποντίκαρε, εγώ παίζω τα ρέστα μου.

Ποντίκαρε, αν θέλεις έλα να μου τα πεις αυτά κατά πρόσωπο.

Ποντίκαρε, θέλεις να βρεθούμε στην ΠΛατεία Πλαστήρα να δεις τα ρέστα μου;

Ποντίκαρε, εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους θρασύδειλους που προκαλείς εδώ μέσα.

Ποντίκαρε, έχεις @@;

Παγκράτι?  :new_shocked:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μέσα είσαι...

Όπως και να έχει, εδώ μέσα κάνουμε χωρατά, την πλάκα μας, ανταλάσσουμε απόψεις και πληροφορίες.

Γενικά είμαστε για να περνάμε καλά.

Άμα αρχίσουν οι τσαμπουκάδες αυτό ξεφεύγει από το σκοπό παρουσίας εδώ. Τουλάχιστον το δικό μου...

Επισκέπτης

Ποντίκαρε, έχεις @@;
Γιατι τοση παρεξηγηση Βολταιρε?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε συ gaba, αυτό το "θεματάκι" με τα δάνεια καταδεικνύει τη ματαιδοξία μας (εννοώ ως Έλληνες).
Παρακαλώντας πηγαίνανε στο "γνωστό" που είψε "άκρη" για το "βγάλει γρήγορα". :headbang:

να μια λογικη ερωτηση αντι της μαλακιας του ξεροκεφαλου περι του αν φορολογηθηκαν ή οχι
 οι τραπεζες που εδιναν τα ευκολα δανεια...

εαν οι γερμανικες τραπεζες (την ακριβως ΙΔΙΑ χρονικη περιοδο ομως) εδιναν με την ιδια
 ευκολια δανεια σε γερμανους Πολιτες,τι εκτιμεις οτι θα γινοταν;
 θα εδειχναν την ιδια ματαιοδοξια και οι γερμανοι πολιτες;

για πες;;;

Επισκέπτης
Να βρεθουμε να πιουμε καμμια μπυριτσα παντως,κανενα προβλημα.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
γι αυτό είπα θα έχουμε θύματα......
θα γίνει στην κυριολεξία της πουτάνας το ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ
      :coffee:    Παρακαλώ, σεβασμό στη γλώσσα ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ το κιγκλίδωμα    :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 -Συμφωνω με τον Μπογιοπουλο οταν μιαλει για τα υπερκερδη των τραπεζων που με την ανοχη των κυβερνησεων
 ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
 ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)

και μου απαντας " γιατί δεν φορολογηθήκανε? το δημόσιο εισέπραξε τους αναλογούντες φόρους"

-για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
 υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει) και μου απαντας για τις Κυπριακες οφσορ

-για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009
 μου λες " ) σε όλη την Ευρώπη οι χρηματιστηριακές συναλλαγές δεν φορολογούντια.. τι θέλουμε να θάψουμε τελειώς το χρηματιστήριο" λες και τωρα το Χρηματιστηριο ειναι σε πληρη ανθηση

-λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ  και μου γραφεις
 αλλανταλα για τις πρωην χωρες του συμφωνου της Βαρσοβιας

-για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων,μου λες οτι φορολογουνται

ολα καλως κατ'εσενα λοιπον

κατα τα αλλα αξιωνεις να σου απαντησω σοβαρα,αν οχι με τιποτα χριστομπαναγιες να ξεκολλησει ο στοκος που εχεις
 στην εβριτικη κεφαλα σου....

τι να πω....μου μιλας και για δικη μου πενια επιχειρηματων,σκεπτομενος τον πλουραλισμο των δικων σου

καταλαβαινω οτι ο Μπογιο σε αναστατωνει,δεν περιμενα ομως τοσο

ναι με αναστατώνει τα μάλα.. ειδικά την ουροδόχο κύστη μου και θέλω κατούρημα από τα πολλά γέλια όταν τον ακούω...

πάμε πάλι

(1) ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
  ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)

μάλιστα... με το ζόρι τα δώκανε τα δάνεια.. μπήκαν στα σπίτια και με το περίστροφο στον κρόταφο υποχρεώσανε τον καημένο τον Ελληνα (και όχι μόνο) να πάρει διακοποδανειο, γαμωδάνειο κλπ κλπ κπ...

(2) για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
  υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει)

δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθείς ότι το πρόβλημα των οφσόρ δεν είναι ελληνικό... τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα... ααα και κάτι ακόμη.. το 80% των περιφήμων οφσόρ που δραστηριποιηθήκανε στην Ελλάδα στην Κύπρο ήτανε.. να διακόψουμε τις σχέσεις μας με την Κύπρο?

(3)  για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009

μήπως εννοείς το 1999 ??? γιατί από ότι γνωρίζω το 2009 το χρηματιστήριο ήταν στα πολύ πολύ κάτω του... και κάτι ακόμη.. οι παπούδες λένε "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους" και οι αρχαίο πρόγονοι "ου παντός πλείν εις Κόρινθον".. τι σκατά ήθελε ο λαός λοιπόν στο χρηματιστήριο ??? η απάντηση είναι απλή .. εύκολο, γρήγορο και άκοπο κέρδος.. δηλαδή έγινε κερδοσκόπος... καλά να πάθει λοιπόν

(4)  λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ..

η αγορές οπλικών συστημάτων δεν είναι κακό πράγμα.. κακό είναι η λαμογιά και η μίζα που δεν αφήνει να ολοκληρωθούν στον αναγκαίο χρόνο και με το προυπολογισμένο χρήμα...

(5) για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων

τι κακό έχουν τα ρέπος... ?? Repos για την ακρίβεια... μια πράξη μεταξύ καταθετών και τραπέζης είναι .. οι τόκοι μάλιστα φορολογούνται και με 15% στην περίπτωση αυτή . .δηλαδή όποιος αγοράζει ένα ομόλογο του δημοσίου δεν θα πρέπει να έχει δικαίωμα να το ξαναπουλήσει πριν την λήξη του???????????????????????

αντε γκάμπα... μην γίνεσαι γκάσμα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ποντίκαρε, έχεις @@;

επιτελους αγανακτησες (δεν εχει σημασια ποια ειναι η αφορμη)

ραντεβου Συνταγμα,θα εχω και τον Πουρινιο παρεα   :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

οικονομικό είναι το ζήτημα ε?

πόσο πιο σαφής μπορούσε να γίνει?

κρατάτε και μια πισινή για εκείνα που κάποτε θεωρούσαμε γραφικές θεωρίες συνομωσίας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 να μια λογικη ερωτηση αντι της μαλακιας του ξεροκεφαλου περι του αν φορολογηθηκαν ή οχι

εαν οι γερμανικες τραπεζες (την ακριβως ΙΔΙΑ χρονικη περιοδο ομως) εδιναν με την ιδια

για πες;;;

πάντως οι αμερικάνικες τράπεζες έδιναν με μεγαλύτερη ευκολία δάνεια και οι αμερικάνοι πολίτες έδειξαν ακόμη περισσότερη ματαιοδοξία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σύνηθες... το έγκριτο indymedia βρίθει από επικλήσεις στο σύνταγμα και τους νόμους που καταπατώνται από το κράτος.. επικλήσεις σε κάτι το οποίο έχουν ορκιστεί να ανατρέψουν ....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

για πες;;;

Δεν έχω ζήσει Γερμανία και δεν έχω άποψη.
Στην Ελλάδα όμως έχουμε/είχαμε(?) αναγάγει το "lifestyle" σε θεό.
Όπως παίρναμε το μισθό κατυευθείαν πληρώναμε τις κάρτες ή/και τα δάνεια, δεν περίσσευς φράγκο αλλά εμείς "αμάσητοι"...new κάρτες, κι άλλα δάνεια...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αντε γκάμπα... μην γίνεσαι γκάσμα...

τι σχεση εχουν αυτα που λες ΤΩΡΑ με αυτα που εγραψες πριν;;;;

Αντε Τραμου....μην επιδεικνυεις τις ικανοτητες σου στην κυβιστηση σε μενα  :grin:

Επισκέπτης
Φυρί, φυρί, βλέπω το πάτε για εμφύλιο τραγικοί ηλίθιοι.

Μόνο που αυτή την φορά ο Γράμμος - Βίτσι θα μοιάζει με εκδρομή.
Για αναλυσε το αυτο ρε συ Βολταιρε...

Πως το βλεπεις οτι η Ελλαδα παει για νεο εμφυλιο?

Εγω αλλιως το βλεπω,οχι πολυ αισιοδοξα πρεπει να πω αλλα ουτε και εμφυλιο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:thumbsup:

αντε και με τον ισιο μαζι  :rockon:

Είπαμε, ο ίσιος την έπεσε σε καμαριέρα της ΥΠΟΓΑΣ και είναι προσωρινά υπό περιορισμόν σε μια σουίτα της.

Η ΥΠΟΓΑ διοικείται από τριμερή επιτροπή

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 τι σχεση εχουν αυτα που λες ΤΩΡΑ με αυτα που εγραψες πριν;;;;

Αντε Τραμου....μην επιδεικνυεις τις ικανοτητες σου στην κυβιστηση σε μενα  :grin:

αυτά ακριβώς είχα γράψει και προηγουμένως.. απλώς τα μετέφρασες λάθος... ο compiler σου κάπου έχει Bug...  :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom