-Συμφωνω με τον Μπογιοπουλο οταν μιαλει για τα υπερκερδη των τραπεζων που με την ανοχη των κυβερνησεων
ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)
και μου απαντας " γιατί δεν φορολογηθήκανε? το δημόσιο εισέπραξε τους αναλογούντες φόρους"
-για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει) και μου απαντας για τις Κυπριακες οφσορ
-για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009
μου λες " ) σε όλη την Ευρώπη οι χρηματιστηριακές συναλλαγές δεν φορολογούντια.. τι θέλουμε να θάψουμε τελειώς το χρηματιστήριο" λες και τωρα το Χρηματιστηριο ειναι σε πληρη ανθηση
-λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ και μου γραφεις
αλλανταλα για τις πρωην χωρες του συμφωνου της Βαρσοβιας
-για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων,μου λες οτι φορολογουνται
ολα καλως κατ'εσενα λοιπον
κατα τα αλλα αξιωνεις να σου απαντησω σοβαρα,αν οχι με τιποτα χριστομπαναγιες να ξεκολλησει ο στοκος που εχεις
στην εβριτικη κεφαλα σου....
τι να πω....μου μιλας και για δικη μου πενια επιχειρηματων,σκεπτομενος τον πλουραλισμο των δικων σου
καταλαβαινω οτι ο Μπογιο σε αναστατωνει,δεν περιμενα ομως τοσο
ναι με αναστατώνει τα μάλα.. ειδικά την ουροδόχο κύστη μου και θέλω κατούρημα από τα πολλά γέλια όταν τον ακούω...
πάμε πάλι
(1) ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)
μάλιστα... με το ζόρι τα δώκανε τα δάνεια.. μπήκαν στα σπίτια και με το περίστροφο στον κρόταφο υποχρεώσανε τον καημένο τον Ελληνα (και όχι μόνο) να πάρει διακοποδανειο, γαμωδάνειο κλπ κλπ κπ...
(2) για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει)
δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθείς ότι το πρόβλημα των οφσόρ δεν είναι ελληνικό... τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα... ααα και κάτι ακόμη.. το 80% των περιφήμων οφσόρ που δραστηριποιηθήκανε στην Ελλάδα στην Κύπρο ήτανε.. να διακόψουμε τις σχέσεις μας με την Κύπρο?
(3) για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009
μήπως εννοείς το 1999 ??? γιατί από ότι γνωρίζω το 2009 το χρηματιστήριο ήταν στα πολύ πολύ κάτω του... και κάτι ακόμη.. οι παπούδες λένε "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους" και οι αρχαίο πρόγονοι "ου παντός πλείν εις Κόρινθον".. τι σκατά ήθελε ο λαός λοιπόν στο χρηματιστήριο ??? η απάντηση είναι απλή .. εύκολο, γρήγορο και άκοπο κέρδος.. δηλαδή έγινε κερδοσκόπος... καλά να πάθει λοιπόν
(4) λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ..
η αγορές οπλικών συστημάτων δεν είναι κακό πράγμα.. κακό είναι η λαμογιά και η μίζα που δεν αφήνει να ολοκληρωθούν στον αναγκαίο χρόνο και με το προυπολογισμένο χρήμα...
(5) για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων
τι κακό έχουν τα ρέπος... ?? Repos για την ακρίβεια... μια πράξη μεταξύ καταθετών και τραπέζης είναι .. οι τόκοι μάλιστα φορολογούνται και με 15% στην περίπτωση αυτή . .δηλαδή όποιος αγοράζει ένα ομόλογο του δημοσίου δεν θα πρέπει να έχει δικαίωμα να το ξαναπουλήσει πριν την λήξη του???????????????????????
αντε γκάμπα... μην γίνεσαι γκάσμα...