απαντήσεις της μορφής αυτής δείχνουν πενίαν επιχειρημάτων και έλλειψιν απόψεων
-Συμφωνω με τον Μπογιοπουλο οταν μιαλει για τα υπερκερδη των τραπεζων που με την ανοχη των κυβερνησεων
ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)
και μου απαντας " γιατί δεν φορολογηθήκανε? το δημόσιο εισέπραξε τους αναλογούντες φόρους"
-για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει) και μου απαντας για τις Κυπριακες οφσορ
-για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009
μου λες " ) σε όλη την Ευρώπη οι χρηματιστηριακές συναλλαγές δεν φορολογούντια.. τι θέλουμε να θάψουμε τελειώς το χρηματιστήριο" λες και τωρα το Χρηματιστηριο ειναι σε πληρη ανθηση
-λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ και μου γραφεις
αλλανταλα για τις πρωην χωρες του συμφωνου της Βαρσοβιας
-για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων,μου λες οτι φορολογουνται
ολα καλως κατ'εσενα λοιπον
κατα τα αλλα αξιωνεις να σου απαντησω σοβαρα,αν οχι με τιποτα χριστομπαναγιες να ξεκολλησει ο στοκος που εχεις
στην εβριτικη κεφαλα σου....
τι να πω....μου μιλας και για δικη μου πενια επιχειρηματων,σκεπτομενος τον πλουραλισμο των δικων σου
καταλαβαινω οτι ο Μπογιο σε αναστατωνει,δεν περιμενα ομως τοσο