Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οπως βλεπεις ο ισιος εξαφανιστηκε.

Ειναι καλα στην υγεια του,απλα θα περασει μερικα χρονακια στα γκουλαγκ:Θα βγει ενας πρωτης ταξεως συντροφος.

Εν πασει περιπτωσει κανονισε την πορεια σου γιατι η καγκεμπε τα ξερει ΟΛΑ.

Ο ίσιος την έπεσε σε μια καμαριέρα της ΥΠΟΓΑΣ και είναι υπό περιορισμόν στη σουίτα της.

Την ΥΠΟΓΑ τρέχει προσωρινά τριμερής διοικούσα επιτροπή

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οπως βλεπεις ο ισιος εξαφανιστηκε.

Ειναι καλα στην υγεια του,απλα θα περασει μερικα χρονακια στα γκουλαγκ:Θα βγει ενας πρωτης ταξεως συντροφος.

Εν πασει περιπτωσει κανονισε την πορεια σου γιατι η καγκεμπε τα ξερει ΟΛΑ.

ονειρέψου.. δωρεάν είναι...

όσο για την μοντέρνα KGB που ευαγγελίζεσαι αυτή υπάρχει προ πολλού στην Ελλάδα...

μικρό το κακό... δεν πρόκειται να φοβηθώ μια θλιβερή συμμορία των Εξαχρείων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
α, by the way

αυτα τα γαμωκιγκλιδοματα που βαλανε μπροστα απο τον αγν.στρατιωτη ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ με βαση τους κανονισμους ασφαλειας... ετσι οπως τα εχουνε δεσει με τα συρματοσχοινα, με την παραμικρι κινηση, εστω και κατα λαθος, του κοσμου προς τα εμπρος, αυτοι που ειναι πρωτοι θα εγκλωβιστουν και θα θρηνησουμε θυματα!!!

δεν εχουν τοσες διμοιριες αμα θελουν να αντιμετωπισουν τον κοσμο??? τι διαλολο βαλανε τα οχυρωματα? τανκς περιμενουνε οτι θα πανε?? ημαρτον λεμε!!!

γι αυτό είπα θα έχουμε θύματα......
θα γίνει στην κυριολεξία της πουτάνας το ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και τι λενε οι κανονισμοι ασφαλειας τους οποιους(προφανως)κατεχεις?
λενε οτι δε μπορεις να μετατρεψεις ΚΙΝΗΤΑ αντικειμενα οριοθετησης σε ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΕΙΧΗ τα οποια χωρις σχεδιασμο και προχειρα εχεις δεσει στα μαρμαρα της κουπαστης... ιδιως οταν γνωριζεις πως απο πισω θα βρισκονται χιλιαδες κοσμου οι οποιοι δεν θα εχουν ΚΑΜΙΑ διεξοδο διαφυγης ακομη και αν το πληθος κινηθει μισο μετρο προς τα εμπρος!

ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ σε οποιαδηποτε συναθροιση ΟΦΕΙΛΟΥΝ να υπαρχουν διεξοδοι διαφυγης!

Ας βαλουνε τις κλουβες οπως κανουνε στη βασ.σοφιας αμα θελουνε να φραξουνε τον αγν.στρατιωτη.... αυτο που εκαναν ειναι παραπλανητικο και επικινδυνο!

Επισκέπτης
γι αυτό είπα θα έχουμε θύματα......
θα γίνει στην κυριολεξία της πουτάνας το ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ
Μαλακιες λεει ο μεμος.

Για τα αγανακτισμενα που ηταν σαν σαρδελες με τις πλατες προς τις σκαλες μια χαρα ηταν τα καγκελα.

Οι αλλοι δεν εχουν προβλημα,το αντιθετο μπορω να σου πω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
απαντήσεις της μορφής αυτής δείχνουν πενίαν επιχειρημάτων και έλλειψιν απόψεων

-Συμφωνω με τον Μπογιοπουλο οταν μιαλει για τα υπερκερδη των τραπεζων που με την ανοχη των κυβερνησεων
 ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
 ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)

και μου απαντας " γιατί δεν φορολογηθήκανε? το δημόσιο εισέπραξε τους αναλογούντες φόρους"

-για τα δις των οφσορ και τα λεφτα που "πεταξαν" απο την χωρα αντι να επενδυθουν δημιουργικα (εδω μεχρι και
 υπουργοι ειχαν οφσορ για τα παιδακια του λεει) και μου απαντας για τις Κυπριακες οφσορ

-για το χρηματιστηριο και τους χρυσοδακτυλους που κερδοσκοπησαν εις βαρος του Λαου,ειδικα μεσα στο 2009
 μου λες " ) σε όλη την Ευρώπη οι χρηματιστηριακές συναλλαγές δεν φορολογούντια.. τι θέλουμε να θάψουμε τελειώς το χρηματιστήριο" λες και τωρα το Χρηματιστηριο ειναι σε πληρη ανθηση

-λεει ο Μπογιο για τα 27 δις εξοπλισμων σε απευθειας αναθεσεις F16 ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ  και μου γραφεις
 αλλανταλα για τις πρωην χωρες του συμφωνου της Βαρσοβιας

-για τα 117 δις των ρεπος και τις λαμογιες των ραντιεριδων,μου λες οτι φορολογουνται

ολα καλως κατ'εσενα λοιπον

κατα τα αλλα αξιωνεις να σου απαντησω σοβαρα,αν οχι με τιποτα χριστομπαναγιες να ξεκολλησει ο στοκος που εχεις
 στην εβριτικη κεφαλα σου....

τι να πω....μου μιλας και για δικη μου πενια επιχειρηματων,σκεπτομενος τον πλουραλισμο των δικων σου

καταλαβαινω οτι ο Μπογιο σε αναστατωνει,δεν περιμενα ομως τοσο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

φυσικά δεν έχουν πρόβλημα.. οι ελληνες διακρίνονται δια την φιλοζωιαν τους... ακόμη και για ζώα που καταστρεφουν ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι γελοία υπογραφή είναι δαύτη ρε κοκοπίκο;

ΑΧΑΧΑΧΑ, τώρα την είδες;

Δεν την έβγαλα από το μυαλό μου. Την άκουσα. Πραγματική είναι. Μπέσα.

ΥΓ: Τελικά να δώσω δεύτερη ευκαιρία σε Γκοβού ή να τον "σκοτώσω" όσο-όσο;  :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μαλακιες λεει ο μεμος.

Για τα αγανακτισμενα που ηταν σαν σαρδελες με τις πλατες προς τις σκαλες μια χαρα ηταν τα καγκελα.

και στη θυρα 7 τοτε, παλι μαλακιες ελεγε καποιος για να αφησουνε ανοιχτες τις πορτες....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
[quote author=supermouse lin :fuck2:k=topic=123160.msg2902769#msg2902769 date=1308068272]
Μεταφραση:ειμαι ΠΑΣΟΚος και παιζω τα ρεστα μου.
[/quote]

Ποντίκαρε, εγώ παίζω τα ρέστα μου.

Ποντίκαρε, αν θέλεις έλα να μου τα πεις αυτά κατά πρόσωπο.

Ποντίκαρε, θέλεις να βρεθούμε στην ΠΛατεία Πλαστήρα να δεις τα ρέστα μου;

Ποντίκαρε, εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους θρασύδειλους που προκαλείς εδώ μέσα.

Ποντίκαρε, έχεις @@;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
  -Συμφωνω με τον Μπογιοπουλο οταν μιαλει για τα υπερκερδη των τραπεζων που με την ανοχη των κυβερνησεων
  ηπιαν το αιμα του Λαου δινοντας διακοποδανεια και γαμωδανεια καθε μορφης και ειδους σε οποιονδηποτε
  ειχε ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα (και οχι μονο)

Ρε συ gaba, αυτό το "θεματάκι" με τα δάνεια καταδεικνύει τη ματαιδοξία μας (εννοώ ως Έλληνες).
Παρακαλώντας πηγαίνανε στο "γνωστό" που είψε "άκρη" για το "βγάλει γρήγορα". :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom