skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
πήξαμε από πεφωτισμένους αμφισβητίες...
Εσύ κωλόγρια να πεις στα παιδιά σου όι ψήφιζες Καρά - αμάν - αλή...
πήξαμε από πεφωτισμένους αμφισβητίες...
ετσι..
φαντάσου ρε μαλάκα ότι έχω και εμμεση οικογενειακή σχέση με βενιζέλο.
καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί είμαι ακόμα περισσότερο έξαλλος.
Εσύ κωλόγρια να πεις στα παιδιά σου όι ψήφιζες Καρά - αμάν - αλή...
περιμενεις να πεσει ο Γιωργος και καθυστερει ε?
εγώ βενιζέλο ψήφισα.
αλλά επειδή δεν είμαι κομματοσκυλο μπουκωμένος και χαφιές επέλεξα να ψηφίσω τον ΓΑΠ να του δώκω μια ευκαιρία βάσει των εξαγγελιών του.
τελικά άνθραξ ο θησαυρός.
το πασοκ που φτιαξε ο πατερας το κλείνει ο γιος.
απλά και συνοπτικά.
Αυτό είναι που φοβάμαι... γιατί εσχάτως, αυτός ο λαός όποτε κι αν μιλήσει, μαλακία θα πει.
Οχι ρε γμτ μην δουμε παλι το ιδιο εργο (νδ-πασοκ-νδ-πασοκ)![]()
εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα την θέληση του ελληνικού λαού... ότι βγάλει η κάλπη είναι σεβαστό.. σωστό , λάθος σεβαστό είναι..
ούτε διεκδίκησα το παπικό αλάθητο οπως γίνεται με όλους τους αμφισβητίες..
ο ελληνικός λαός έχει την κρίση και την γνώση να αποφασίσει.. αν αποφασίσει λάθος θα πληρώσει και το τίμημα..
τα άλλα (αμεσοδημοκρατίες, αναρχοδημοκρατίες κλπ κλπ κλπ κλπ ) είναι φληναφήματα και παιδικά αθύρματα..
ακόμα έχω απορία απο πού μάζεψε τότε το 60% των πασόκων..Μπράβο για το υπογραμμισμένο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και να μην πέσει μόνος του θα τον πέσουν οι εξελίξεις.
ούτως ή αλλως κομματόσκυλο δεν ήμουν ούτε και θεωρώ ότι ο βενιζέλος έχει μέλλον πολιτικό πλέον.
το πασοκ μετά τις εκλογές όποτε γίνουν θα διαλυθεί.
το πελατειακό μοντέλο ετσι ή αλλιώς κατέρρευσε.
δεν το λεω γω....
το λενε οι ειδικοί.
άρχισε τώρα να σκέφτεσαι αντί να βγαίνεις στην κλαδική να βγεις στο κλαρί......
ασορτί μια χαρά θα σαι. καριόλα στην ψυχή καριόλα στο μουνί.
Kατάρρευση της ευρωζώνης «βλέπει» ο Ρουμπινί
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011, 18:12
Σε άρθρο του στους Financial Times, ο κορυφαίος οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, αναφέρει ότι στο μέλλον θα επέλθει η κατάρρευση της ευρωζώνης, καθώς η ΕΕ απέτυχε να εφαρμόσει μια κοινή πολιτική στην οικονομία και την ανταγωνιστικότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάσμα ανάμεσα στην απόδοση των χωρών-μελών της.
«Αν συνεχιστεί αυτό», αναφέρει ο Ρουμπινί, «τα τεράστια χρέη των ασθενέστερων μελών της ΕΕ θα οδηγήσουν σε κατάρρευση της ευρωζώνης».
Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, η Οικονομική και Νομισματική Ένωση δεν ικανοποίησε ποτέ τα κριτήρια που πρέπει να πληροί μια ενιαία νομισματική ζώνη. Οι ηγέτες της Ένωσης ήλπιζαν ότι η έλλειψη ενιαίας νομισματικής, οικονομικής και συναλλαγματικής πολιτικής θα οδηγούσε σε επιτάχυνση των δομικών αλλαγών και κατά συνέπεια σύμπτυξη των ρυθμών παραγωγικότητας και ανάπτυξης.
Καταλήγοντας, ο Ρουμπινί βλέπει μία μόνο εφικτή λύση για τις αδύναμες χώρες-μέλη όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία: να εγκαταλείψουν το ευρώ, να επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα και να προχωρήσουν σε τεράστιες νομισματικές και πραγματικές υποτιμήσεις.
και εμεις στο δημοτικο λεγαμε
ε ε εκδρομη
ε ε εκδρομη
ε ε εκδρομη
Μεχρι στιγμης οχι,το θεμα βεβαια ειναι να αλλαξει η νοοτροπια προτιστως απο ολους..βλέπεις κάτι εναλλακτικό?
Εγω πάντως προτείνω άλλη Λύση...
Εθνοσυνέλευση για αλλαγή συντάγματος... ;)
Καμιά ασυλία σε κανέναν
Ανακοίνωση επιστροφής στη ΔΡΑΧΜΗ..
Ανακοίνωση Εξόδου απο Ε.Ε
Άρνηση ΧΡΕΟΥΣ ως ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ και πληρωμένο πολλάκις.
Κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ /ΥΠΟΥΡΓΩΝ
και πρόσληψη αυτών ως Δ/Υ με 400 Ευρώ Μισθό να καθαρίζουν πλατείες - Βόθρους - λήμματα - ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ
Και μετά τα άλλα θα έρθουν μόνα τους ;)
![]()
σε οικουμενική θα πάμεβλέπεις κάτι εναλλακτικό?
κριμα το μουνοπανο,και το ψηφισαμε
εαν εκανε αυτα που ελεγε προεκλογικως (και για τα οποια τον ψηφισαμε) θα αλλαζε (ισως)
η πορεια της Χωρας...
ω γέγοναι γέγοναι κάμπα.τα εχουμε πει και αλλοτε
ο Γιωργακης εγινε τελικα ο Δουρειος Ιππος των Αμερικανων για την αποδομηση της Ε.Ε.
ΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;;
κριμα το μουνοπανο,και το ψηφισαμε
εαν εκανε αυτα που ελεγε προεκλογικως (και για τα οποια τον ψηφισαμε) θα αλλαζε (ισως)
η πορεια της Χωρας...