Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακόμα δεν μου απάντησε κανείς για τους Ματατζήδες

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγώ πάλι δεν έχω ακόμα καταλάβει από πού έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι καλύτερος.
δεν έχει καταφέρει τίποτα στην πολιτική σταδιοδρομία του και κάνει μόνο μπαρούφες. με ποια λογική είναι καλύτερος.....μόνο εσύ ξέρεις

μονο εγω, και ολοι αυτοι που τον προτιμησαν εναντι του Βενιζελου.
απλα εχω το θαρρος της γνωμης μου, δεν το παιζω απολιτικ απλα και μονο για να μπορω να παπαρολογω ασυστολα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τελειώσανε οι κύριοι...αμφιβάλλω εαν θα μαζέψουν 151 αύριο.

Δεν θα ανεξαρτητοποιηθούν οι βουλευτές. Από τις έδρες τους θα παραιτηθούν οπότε δεν μειώνεται η δύναμη του Πα.Σο.Κ σε έδρες...  ;)

Εκτός και εάν μαζική παραίτηση προκαλέσει εκλογές.

Που κατ' εμέ είναι το πιο καλό να γίνει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μονο εγω, και ολοι αυτοι που τον προτιμησαν εναντι του Βενιζελου.
απλα εχω το θαρρος της γνωμης μου, δεν το παιζω απολιτικ απλα και μονο για να μπορω να παπαρολογω ασυστολα.

εγώ βενιζέλο ψήφισα.
αλλά επειδή δεν είμαι κομματοσκυλο μπουκωμένος και χαφιές επέλεξα να ψηφίσω τον ΓΑΠ να του δώκω μια ευκαιρία βάσει των εξαγγελιών του.
τελικά άνθραξ ο θησαυρός.
το πασοκ που φτιαξε ο πατερας το κλείνει ο γιος.
απλά και συνοπτικά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ βενιζέλο ψήφισα.
αλλά επειδή δεν είμαι κομματοσκυλο μπουκωμένος και χαφιές επέλεξα να ψηφίσω τον ΓΑΠ να του δώκω μια ευκαιρία βάσει των εξαγγελιών του.
απλά και συνοπτικά.

εδώ κάνεις ένα θεμελιώδες λάθος.. το σωστό είναι έτσι "το πασοκ που είπε ότι εφτιαξε ο πατερας το κλείνει ο γιος. "

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα ανεξαρτητοποιηθούν οι βουλευτές. Από τις έδρες τους θα παραιτηθούν οπότε δεν μειώνεται η δύναμη του Πα.Σο.Κ σε έδρες...  ;)

Εκτός και εάν μαζική παραίτηση προκαλέσει εκλογές.

Που κατ' εμέ είναι το πιο καλό να γίνει.

φιλαράκο ή δεν ξέριες να διαβάζεις νούμερα ή σε έχουν πεισει ως ενα ακόμη βλάκα

διάβασε....

εισπρακτικά έχουν τελειώσει.
και νέους φόρους να βάλουν το έλλειμμα πάλι θα εκτροχιαστεί και πάλι θα πάνε για μνημονιο συγγνώμη μνημόσυνο.
εάν δεν πήρες πέρσυ 400 μύρια απο τέλη θα πέρεις φέτος με 10% αύξηση και με το λίπος διαρκώς μειούμενο;
ας είμαστε λίγο σοβαροί......

Εκτός στόχων το έλλειμμα και τα έσοδα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011, 17:57

Εκτός στόχων κινούνται τόσο το έλλειμμα όσο και τα έσοδα στο πεντάμηνο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουάριου - Μαΐου 2011 που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, σε δημοσιονομική βάση, το έλλειμμα διαμορφώνεται στα 10 δισ. 275 εκατ. ευρώ έναντι στόχου 9 δισ. 072 εκατ. ευρώ και ελλείμματος 9 δισ. 100 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού (Τακτικός και ΠΔΕ) υστερούν έναντι του στόχου κατά 1 δισ. 936 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 734 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο πενταμήνου (Ιανουάριος, Μάιος) τα καθαρά έσοδα διαμορφώθηκαν σε 18 δισ. 358 εκατ. ευρώ και περιορίζεται η μείωσή τους έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 σε 7,1% από 9,1% στο πρώτο τετράμηνο (Ιανουάριος, Απρίλιος).

Η υστέρηση των εσόδων, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, ύφεση στο τελευταίο τρίμηνο του 2010, στη μη επανάληψη των εισπράξεων τελών κυκλοφορίας κατά 393 εκατ. ευρώ τον μήνα Ιανουάριο, αφού φέτος δεν δόθηκε η ίδια παράταση στην εξόφληση των τελών, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω τακτοποίησης εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
απλά και συνοπτικά.

ετσι..

ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Ε-Ε-ΕΚΛΟΓΕΣ!
Ε-Ε-ΕΚΛΟΓΕΣ!
Ε-Ε-ΕΚΛΟΓΕΣ!

χαρα που εχεις ρε μαλεα  :s&m_2: :s&m_2:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom