Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
όπου σε βολεύει το γυρίζεις.
με 25% το κάθε κόμα με απλή αναλογική κατά τη γνώμη σου θα έπαιρναν 70% (τετράγωνα μαθηματικά)
αλλά με τα καταγεγραμμένα ποσοστά των δημοσκοπήσεων ή ακόμα και των τελευταίων εκλογών απλά μαθηματικά βαλμένα σε απόλυτη αναλογική εσένα δεν σου βγάινουν πάλι σωστά...

μιλάμε η κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα και πάλι κωλοτούμπα
Ειπαμε, ΔΕΝ θα εχουν 25%.
Κατανοητο? 36-37 θα εχει ο ενας και 32-33 ο αλλος.
Συνεργαζονται και εχουν 70%.
Τι στο καλο να κανω, να το ζωγραφισω???
Το οτι οι δημοσκοπησεις εχουν 30% αναποφασιστους και λευκα-ακυρα που δεν μετρανε στην αναγωγη, δεν το βλεπεις?
Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ελληνικα μιλαω.
Και οι απαντησεις που παιρνω ειναι για...κωλοτουμπες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όλοι  εδώ  βλέπω  και  οι  πλατειακοί  και οι  συστημικοί
Ο Πέρσυ  που  είναι έφυγε ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Και λοιπον???
έχεις σκοπό να μας σκάσεις
επειδή εσύ ξέρεις τους εκλογικούς νόμους δεν σημαίνει πως θα μας μάθεις μαθηματικά
το αυτονόητο του 1981 δεν είναι αυτονόητο μετά από 30 χρόνια φάπας από τότε

ούτε είναι αυτονόητα όλα όπως λες γιατί δν είναι αυταπόδεικτα όπως λες, γιατί απλώς ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ βάσει της δικής σου λογικής που τη βαφτίζεις "κοινή"
όταν έχεις 80% συμμετοχή και παίρνεις το 50 τοις εκατό, τότε έχεις το 40% του συνόλου.
Και το 20% του συνόλου (που απέχει) δεν είναι μαζί σου, άρα ΔΕΝ μπορείς να πάρεις ούτε εσύ ούτε τα άλλα κόμματα τις έδρες του.

ΔΕΝ καταλαβαίνω τη χρησιμοτητα του να βγάζουμε κυβέρνηση ντε και καλά όταν αυτή εκ προοιμίου βλάπτει. Ας μη κάτσει στην καρέκλα ποτέ ούτε ο βλάκας που γελούσαμε πριν λίγα χρόνια μαζί του, ούτε ο χοντρός ούτε ο ψηλομπούφος.
Στα αρχίδια μου. Δεν με ρώτησε κανείς αν τους θεωρώ ικανούς ΚΑΝ για να πολιτευτούν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και καληνύχτα γιατί αύριο έχω πολύ πρωινό ξύπνημα
δεν με πείθεις με τίποτα δικηγόρε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το οτι οι δημοσκοπησεις εχουν 30% αναποφασιστους και λευκα-ακυρα που δεν μετρανε στην αναγωγη, δεν το βλεπεις?
μου αρέσει που χρησιμοποιείς το ΘΑ παντού
αλλοίμονο....σιγά μην μετρήσουνε στα σταθμισμένα αποτελέσματα...σαμπώς βολεύει να πούνε πως αυτοί ρίχνουνε απλά μούτζες; ή πως θα ψηφίσουνε Λεβέντη και Μ-Λ;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ Αναδημοσιευση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
και καληνύχτα γιατί αύριο έχω πολύ πρωινό ξύπνημα
δεν με πείθεις με τίποτα δικηγόρε
Ούτε εσυ με πειθεις οτι οι κυβερνησεις του 50% των ψηφων με 80% συμμετοχη ειναι κυβερνησεις μειοψηφιας, ουτε με πειθεις οτι καλυτερα να μην εχουμε καθολου κυβερνηση απο κυβερνηση ενισχυμενης αναλογικης.
Εξαλλου δεν υπαρχει λογος να πειστεις, αυτα ισχυουν ετσι κι αλλιως και θα ισχυουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλοι  εδώ  βλέπω  και  οι  πλατειακοί  και οι  συστημικοί
Ο Πέρσυ  που  είναι έφυγε ?
ο Πέρσι καλά θα κάνει να ψάξει στο πληκτρολόγιό του με τη σειρά τα γράμματα ε-σ-φ-α-λ-α
και να το γράψει για το Γιωργάκη που υποστήριζε
ακόμα περιμένω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μου αρέσει που χρησιμοποιείς το ΘΑ παντού
αλλοίμονο....σιγά μην μετρήσουνε στα σταθμισμένα αποτελέσματα...σαμπώς βολεύει να πούνε πως αυτοί ρίχνουνε απλά μούτζες; ή πως θα ψηφίσουνε Λεβέντη και Μ-Λ;
Ποιος χρησιμοποιησε το "ΘΑ" ειπαμε?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτός που έκανε υπουργό επικρατείας το Μίκη... καλά το πας...

Δεν  πειράζει
Καλά  έκαμε !
Μου  φτάνουν  τα  τραγούδια  του
Το  ότι  ήταν  επονίτης
Το ότι  ήταν Μακροννησιώτης
ο Αρχηγός  της  Νεολαίας  Λαμπράκη
Μπροστάρης  στους  αγώνες  του  1 - 1- 4  και  του  15%
Φιλοξενούμενος  του  Παπαδόπουλου  επί  αρκετό διάστημα
Αντιστασιακός  κ.λπ.

Τώρα  και  τα  άλλα  υπ  όψιν  τα  λαμβάνουμε  , αλλά  μπαίνουνε  σε  μία ζυγαριά  στη  σκέψη  του  καθενός , οπότε  η  άλλη  καλάθα της  μπαλάντζας  δεν  ακυρώνει   το  σύνολο της  προσωπικότητας , για  μένα  

Εσύ  το βλέπεις  αλλιώς
Εγώ  ξέρω  ότι  άμα  δεν έμπαινε μπροστά  ο Μίκης στα  85 του , επειδή  κάτι  νεώτεροι  είναι στράκια, η  χώρα  θα  ήταν  στο 15ο μνημόνιο

Εσύ  τώρα  έχεις  άλλη  άποψη .

Δεν  βαριέσαι  καημένε  , καλή  καρδιά .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ούτε εσυ με πειθεις οτι οι κυβερνησεις του 50% των ψηφων με 80% συμμετοχη ειναι κυβερνησεις μειοψηφιας, ουτε με πειθεις οτι καλυτερα να μην εχουμε καθολου κυβερνηση απο κυβερνηση ενισχυμενης αναλογικης.
Εξαλλου δεν υπαρχει λογος να πειστεις, αυτα ισχυουν ετσι κι αλλιως και θα ισχυουν.
το οτι ισχύουν δεν τα κάνει σωστά
τα κάνει επιβεβλημένα από κάποιους
δεν είπα πως δεν είναι κυβέρνηση πλειοψηφίας, αλλά δεν είναι κυβέρνηση που να παίρνει παραπάνω από τις μισές έδρες της βουλής
ας κυβερνήσει με το 40% των εδρών

και δίκαια
και όχι με το χέρι στην τσέπη του λαού
μην αγχώνεσαι...αν ήξεραν όλοι πως δεν πρόκειται να περάσει απόφαση άδικη γιατί δεν έχουνε όλο το λαό μαζί τους δεν θα την έπαιρνε κανείς την απόφαση ούτε να ψηφίσει ούτε να καταψηφίσει άδικα.

είναι καλύτερο τώρα λοιπόν που περνούνε όλοι οι νόμοι ασχέτως αν συμφωνεί ή όχι ο λαός

δεν μου λες...πλειοψηφία για σένα τι είναι; το υπόλοιπο 60% του λαού που δεν θέλει ένα νόμο ή το 40% που ας πούμε πως στηρίζει αυτόν που το θέλει; Γιατί στη βουλή το 60% ΔΕΝ έχει πλειοψηφία

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι δυνατον μια συντεταγμενη πολιτεια, που ΡΗΤΑ απαγορευει την αποχη με ποινικες κυρωσεις (ασχετα αν απο επιεικεια δεν τις εφαρμοζει ποτέ) να επιβραβευσει μια παρανομη πραξη με κενες εδρες στο κοινοβουλιο.
Κενες εδρες στα κοινοβουλια υπαρχουν επι Χουντας.
Συνελθετε. Επιτελους.

Οτι ειναι Νομιμο ειναι και Δικαιο! Ετσι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν  πειράζει
Καλά  έκαμε !
Μου  φτάνουν  τα  τραγούδια  του
Το  ότι  ήταν  επονίτης
Το ότι  ήταν Μακροννησιώτης
ο Αρχηγός  της  Νεολαίας  Λαμπράκη
Μπροστάρης  στους  αγώνες  του  1 - 1- 4  και  του  15%
Φιλοξενούμενος  του  Παπαδόπουλου  επί  αρκετό διάστημα
Αντιστασιακός  κ.λπ.

Τώρα  και  τα  άλλα  υπ  όψιν  τα  λαμβάνουμε  , αλλά  μπαίνουνε  σε  μία ζυγαριά  στη  σκέψη  του  καθενός , οπότε  η  άλλη  καλάθα της  μπαλάντζας  δεν  ακυρώνει   το  σύνολο της  προσωπικότητας , για  μένα  

Εσύ  το βλέπεις  αλλιώς
Εγώ  ξέρω  ότι  άμα  δεν έμπαινε μπροστά  ο Μίκης στα  85 του , επειδή  κάτι  νεώτεροι  είναι στράκια, η  χώρα  θα  ήταν  στο 15ο μνημόνιο

Εσύ  τώρα  έχεις  άλλη  άποψη .

Δεν  βαριέσαι  καημένε  , καλή  καρδιά .
Φιλε εδω εφτασαν καποιοι πιτσιρικαδες που δηλωνουν αριστεροι, να χλευαζουν το Μικη, που δεν ειναι αξιοι ουτε να του γυαλισουν τα παπουτσια. Και θυμουνται μονο οτι ηταν υπουργος του Μητσοτακη (ε και?).
Αραγε εχει μεινει τιποτα ορθιο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος χρησιμοποιησε το "ΘΑ" ειπαμε?
δεν το χρησιμοποίησα
έκανα διάφορα υποθετικά σενάρια - δεν είπα πως κάτι από αυτά συμβαίνει. Είπα πως λένε μόνο ό,τι τους συμφέρει

άστο δεν το έχεις με τίποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δεν το χρησιμοποίησα
έκανα διάφορα υποθετικά σενάρια - δεν είπα πως κάτι από αυτά συμβαίνει. Είπα πως λένε μόνο ό,τι τους συμφέρει

άστο δεν το έχεις με τίποτα
Αυτο ας το κρινουν οσοι μας διαβαζουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Με ενισχυμένη έχουν 25%
Με απλή αναλογική λες ότι θα έχουν 35%
Νουμεράκι για lotto;

Στη Ιταλία και σε άλλες χώρες δεν έχουν Κυβερνηση με απλή αναλογική;
Ρωτάμε για να μαθαίνουμε πώς το πλειοψηφικό βοηθά τα μικρά κόμματα :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Με ενισχυμένη έχουν 25%
Με απλή αναλογική λες ότι θα έχουν 35%
Νουμεράκι για lotto;

Στη Ιταλία και σε άλλες χώρες δεν έχουν Κυβερνηση με απλή αναλογική;
Ρωτάμε για να μαθαίνουμε πώς το πλειοψηφικό βοηθά τα μικρά κόμματα :cheesy:
Ενταξει, παραδινομαι. Δεν θα λεω εκατο φορες τα ιδια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οτι ειναι Νομιμο ειναι και Δικαιο! Ετσι;
δεν το είδα αυτό το ποστ του
επομένως τώρα έχουμε δημοκρατία που ένα κόμμα με 40% παίρνει το 60% της βουλής και αποφασίζει και διατάζει ότι του καυλώσει

εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην υπάρχουνε κενές έδρες. Και να τιμωρούνται αυτοί που δεν πάνε να ψηφίσουνε. Αλλά να τιμωρούνται και αυτοί που κλέβουνε και να μην έχουνε ασυλία
να πηγαίνουνε σε ΚΑΘΕ συνεδρίαση στην έδρα τους και όχι για καφεδάκι όπως πάω εγώ στο γραφείο να δουλέψω
και να βγάζει κάθε κόμμα τόσους βουλευτές όσους του καταμετρά ο λαός. Ειδικά όταν είναι τέτοιου είδους βουλευτές σαν και αυτούς.

και να γίνονται και εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια και όχι όποτε του καυλώσει καθενός

και να πάνε να γαμηθούνε και όσοι κρύβονται διαρκώς πίσω από τους τύπους και χάνουνε την ουσία των πραγμάτων

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom