ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?
σταρχιδια μας η κοστα ρικα και η κοστα λενα. συ ποσο βλεπεις να τα καταφερνεις χωρις?
Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?
AYTO ειναι το πουερτο ρικο ρεσυ βλαχο...ειναι σχεδον επισημα πολιτεια των ΗΠΑ
Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ειναι ενα παραδειγμα λαμπρο και προς μιμηση...βεβαια βρισκεται αναμεσα σε κατι εντελως ξεμπουρδελα κρατη και δεν την πολυενοχλουν....νικαραγουα ονδουρα παναμας ελ-σαλβαδορ εχουν πολλα να λυσουν στα εντος τους μεχρι να μπορουν να ασχοληθουν με τα εκτος τους...ΑΝ ειχε τουρκια διπλα η κοστα ρικα μαλλον θα λεγανε αλαχ αλαχ και με προφορα...Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?
AYTO ειναι το πουερτο ρικο ρεσυ βλαχο...
μάλιστα....ε, οπότε είμαστε σε σωστό δρόμοειρωνικο ηταν το σχεδον πολιτεια
εχει αμερικανικο στρατο και μια κατι σαν οικονομικη ενωση με την ΗΠΑ
ουσιαστικα ελεγχουν την χωρα
τους γαμω τους βαυαρους και ολωνε. καθενας θελουμε 20 απο δαυτους στη κακη μας μερα. τους γαμω και τα σιδερα στον αερα και κατω αμα λαχει.
αντε μη με φτιαχνετε απογευματιατικα![]()
Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ειναι ενα παραδειγμα λαμπρο και προς μιμηση...βεβαια βρισκεται αναμεσα σε κατι εντελως ξεμπουρδελα κρατη και δεν την πολυενοχλουν....νικαραγουα ονδουρα παναμας ελ-σαλβαδορ εχουν πολλα να λυσουν στα εντος τους μεχρι να μπορουν να ασχοληθουν με τα εκτος τους...ΑΝ ειχε τουρκια διπλα η κοστα ρικα μαλλον θα λεγανε αλαχ αλαχ και με προφορα...
ΠΑΡΟΛΑ αυτα η κοστα ρικα ειναι λαμπρο παραδειγμα προς μελετη...
μάλιστα....ε, οπότε είμαστε σε σωστό δρόμο
εμάς θα μας ελέγχει η ΕΕ
θέλω όμως ένα σχόλιο πάνω σε αυτό:
σταρχιδια μας η κοστα ρικα και η κοστα λενα. συ ποσο βλεπεις να τα καταφερνεις χωρις?
μάλιστα....ε, οπότε είμαστε σε σωστό δρόμο
εμάς θα μας ελέγχει η ΕΕ
θέλω όμως ένα σχόλιο πάνω σε αυτό:
"Θα τον σκισω το μπινε"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω αγορινα φανταρος δεν πηγα, τα εχω γραψει και παλαιοτερα και τα καταφερα να φτασω 43 χρονων. Και στ΄αρχιδια μου για Τουρκους, Σκοπιανους, Αραβες, Αλβανους και αγανακτισμενους. Μαζεψαμε κατι κολοκυθολουλουδα σημερα και θα τα τηγανισω με τυρι και μπεικον θα μαζεψω και τους μανιαουραιους να πιουμε τα κρσια μας και τα "παρελκομενα" και θα τη βγαλουμε και σημερα. Απλα αναρωτιομουν γιατι αυτοι τα καταφερνουν και μεις πρεπει να συντηρουμε Τσοχατζοπουλους και πολεμικες βιομηχανιες.
τυπε μη μασας. θα στο φυλαξω και το δικο σου το σπιτακι οπως και του διπλανου μου οταν ερθει η ωρα. εγω και καμια δεκαρια απο δω μεσα και καμια κατοστη χιλιαδες παραεξω. απλα να μαζεψεις και για μας κανα κολοκυθακι και να φτιαξεις ενα πιατο παραπανω οταν ερθει η ωρα, να φαμε το κατιτις. καθενας το ποστο του και κει που ειναι καλος. συ ξηγησου με κολοκυθακια και ολα καλα.
παιχτη εχω βαρεθει τη κλαψομουνιαση του δουλου. οι αλλοι ειναι καλυτεροι, οι αλλοι ειναι περισσοτεροι, οι αλλοι νια νια νια νια ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
ελλαδα δεν ειναι ο γιωργακης ρε ασβοι. πισω στη τρυπα οποιος δεν εχει στομαχι.
Εγω αγορινα φανταρος δεν πηγα, τα εχω γραψει και παλαιοτερα και τα καταφερα να φτασω 43 χρονων. Και στ΄αρχιδια μου για Τουρκους, Σκοπιανους, Αραβες, Αλβανους και αγανακτισμενους. Μαζεψαμε κατι κολοκυθολουλουδα σημερα και θα τα τηγανισω με τυρι και μπεικον θα μαζεψω και τους μανιαουραιους να πιουμε τα κρσια μας και τα "παρελκομενα" και θα τη βγαλουμε και σημερα. Απλα αναρωτιομουν γιατι αυτοι τα καταφερνουν και μεις πρεπει να συντηρουμε Τσοχατζοπουλους και πολεμικες βιομηχανιες.
Από Αθήνα.απο που εισαι ρε παιχτη
τυπε μη μασας. θα στο φυλαξω και το δικο σου το σπιτακι οπως και του διπλανου μου οταν ερθει η ωρα. εγω και καμια δεκαρια απο δω μεσα και καμια κατοστη χιλιαδες παραεξω. απλα να μαζεψεις και για μας κανα κολοκυθακι και να φτιαξεις ενα πιατο παραπανω οταν ερθει η ωρα, να φαμε το κατιτις. καθενας το ποστο του και κει που ειναι καλος. συ ξηγησου με κολοκυθακια και ολα καλα.