Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.883
Πόντοι
2.606
Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?
Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ειναι ενα παραδειγμα λαμπρο και προς μιμηση...βεβαια βρισκεται αναμεσα σε κατι εντελως ξεμπουρδελα κρατη και δεν την πολυενοχλουν....νικαραγουα ονδουρα παναμας ελ-σαλβαδορ εχουν πολλα να λυσουν στα εντος τους μεχρι να μπορουν να ασχοληθουν με τα εκτος τους...ΑΝ ειχε τουρκια διπλα η κοστα ρικα μαλλον θα λεγανε αλαχ αλαχ και με προφορα...
ΠΑΡΟΛΑ αυτα η κοστα ρικα ειναι λαμπρο παραδειγμα προς μελετη...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
AYTO ειναι το πουερτο ρικο ρεσυ βλαχο...

ειρωνικο ηταν το σχεδον πολιτεια
εχει αμερικανικο στρατο και μια κατι σαν οικονομικη ενωση με την ΗΠΑ
ουσιαστικα ελεγχουν την χωρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειρωνικο ηταν το σχεδον πολιτεια
εχει αμερικανικο στρατο και μια κατι σαν οικονομικη ενωση με την ΗΠΑ
ουσιαστικα ελεγχουν την χωρα
μάλιστα....ε, οπότε είμαστε σε σωστό δρόμο
εμάς θα μας ελέγχει η ΕΕ
θέλω όμως ένα σχόλιο πάνω σε αυτό:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να .... εντείνω την αγανάκτηση του κόσμου....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
:rockon:

τους γαμω τους βαυαρους και ολωνε. καθενας θελουμε 20 απο δαυτους στη κακη μας μερα. τους γαμω και τα σιδερα στον αερα και κατω αμα λαχει.
αντε μη με φτιαχνετε απογευματιατικα  :tickedoff:

"Θα τον σκισω το μπινε"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ειναι ενα παραδειγμα λαμπρο και προς μιμηση...βεβαια βρισκεται αναμεσα σε κατι εντελως ξεμπουρδελα κρατη και δεν την πολυενοχλουν....νικαραγουα ονδουρα παναμας ελ-σαλβαδορ εχουν πολλα να λυσουν στα εντος τους μεχρι να μπορουν να ασχοληθουν με τα εκτος τους...ΑΝ ειχε τουρκια διπλα η κοστα ρικα μαλλον θα λεγανε αλαχ αλαχ και με προφορα...
ΠΑΡΟΛΑ αυτα η κοστα ρικα ειναι λαμπρο παραδειγμα προς μελετη...

Νταξ ,,,και η Τουρκιά εχει κατι (βασικοτατα..) θεματακια στα εντος της....

Κατι κεμαλικα με ισλαμικα,κατι σουνιτικα με σιιτικα,κατι Κουρδικα,,,ενα σωρο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εμάς θα μας ελέγχει η ΕΕ

Ρε συ ...τι σχολιο να κανουμε
 εμεις δεν μπορουμε να συγκριθουμε σε παραγωγη με χωρες οπως η Γερμανια,η Ιαπωνια
 ουτε και σε ερευνα που γινεται σε αλλες χωρες...Ειμαστε αρκετα πισω σε αυτα

πρεπει να βελτιωσουμε τις παραγωγες μας,να αυξηθουν οι εξαγωγες μας

*εντιτ*

μην διαβαζεις δελαστικ αν θελεις το μυαλο σου-μαλακια αρθρο ΙΜΟ

Επισκέπτης
σταρχιδια μας η κοστα ρικα και η κοστα λενα. συ ποσο βλεπεις να τα καταφερνεις χωρις?

Εγω αγορινα φανταρος δεν πηγα, τα εχω γραψει και παλαιοτερα και τα καταφερα να φτασω 43 χρονων. Και στ΄αρχιδια μου για Τουρκους, Σκοπιανους, Αραβες, Αλβανους και αγανακτισμενους. Μαζεψαμε κατι κολοκυθολουλουδα σημερα και θα τα τηγανισω με τυρι και μπεικον θα μαζεψω και τους μανιαουραιους να πιουμε τα κρσια μας και τα "παρελκομενα" και θα τη βγαλουμε και σημερα. Απλα αναρωτιομουν γιατι αυτοι τα καταφερνουν και μεις πρεπει να συντηρουμε Τσοχατζοπουλους και πολεμικες βιομηχανιες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εμάς θα μας ελέγχει η ΕΕ

Στοιχεια πολυ παραπλανητικα! Οι χρηματαγορες δεν κοιτανε μονο το συνολικο χρεος αλλα την ικανοτητα μια χωρας να αποπληρωσει δανεικα με βαση την παραγωγικη ικανοτητα της οικονομιας της!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  "Θα τον σκισω το μπινε"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παιχτη εχω βαρεθει τη κλαψομουνιαση του δουλου. οι αλλοι ειναι καλυτεροι, οι αλλοι ειναι περισσοτεροι, οι αλλοι νια νια νια νια ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
ελλαδα δεν ειναι ο γιωργακης ρε ασβοι. πισω στη τρυπα οποιος δεν εχει στομαχι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω αγορινα φανταρος δεν πηγα, τα εχω γραψει και παλαιοτερα και τα καταφερα να φτασω 43 χρονων. Και στ΄αρχιδια μου για Τουρκους, Σκοπιανους, Αραβες, Αλβανους και αγανακτισμενους. Μαζεψαμε κατι κολοκυθολουλουδα σημερα και θα τα τηγανισω με τυρι και μπεικον θα μαζεψω και τους μανιαουραιους να πιουμε τα κρσια μας και τα "παρελκομενα" και θα τη βγαλουμε και σημερα. Απλα αναρωτιομουν γιατι αυτοι τα καταφερνουν και μεις πρεπει να συντηρουμε Τσοχατζοπουλους και πολεμικες βιομηχανιες.

τυπε μη μασας. θα στο φυλαξω και το δικο σου το σπιτακι οπως και του διπλανου μου οταν ερθει η ωρα. εγω και καμια δεκαρια απο δω μεσα και καμια κατοστη χιλιαδες παραεξω. απλα να μαζεψεις και για μας κανα κολοκυθακι και να φτιαξεις ενα πιατο παραπανω οταν ερθει η ωρα, να φαμε το κατιτις. καθενας το ποστο του και κει που ειναι καλος. συ ξηγησου με κολοκυθακια και ολα καλα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τυπε μη μασας. θα στο φυλαξω και το δικο σου το σπιτακι οπως και του διπλανου μου οταν ερθει η ωρα. εγω και καμια δεκαρια απο δω μεσα και καμια κατοστη χιλιαδες παραεξω. απλα να μαζεψεις και για μας κανα κολοκυθακι και να φτιαξεις ενα πιατο παραπανω οταν ερθει η ωρα, να φαμε το κατιτις. καθενας το ποστο του και κει που ειναι καλος. συ ξηγησου με κολοκυθακια και ολα καλα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
παιχτη εχω βαρεθει τη κλαψομουνιαση του δουλου. οι αλλοι ειναι καλυτεροι, οι αλλοι ειναι περισσοτεροι, οι αλλοι νια νια νια νια ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
ελλαδα δεν ειναι ο γιωργακης ρε ασβοι. πισω στη τρυπα οποιος δεν εχει στομαχι.
     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Εξήγησε τον όρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Και εγω αναρωτιεμαι τυπε αν θα πρεπει να ειμαστε
εμεις οι μαλακες που παμε στρατο και κατι τυποι
σαν και εσενα να θεωρουν τον εαυτο τους πιο εξυπνο
και να μην πατανε. Μην λες για Τζοχατζοπουλους μετα τυπε μου  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

ήμαρτον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220