Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παίχτη, μην ασχολείσαι!
Εσύ του χρόνου θα είσαι Αρούμπα με το new deal αγκαλιά...τι σε νοιάζουν τα υπόλοιπα?  : :grin:

Διότι  δε  γουστάρω  να  είμαι  αρούμπα
Προτιμώ  μπλέ  στον Άλιμο .
Αν  ματώσουμε  όλοι καθουμαι
Δεν κάθουμαι  αμα  θε  να  φαει  μόνο  από τα  δικά μου ο GAP

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
           :coffee:   Είναι αλήθεια το ταξίδι του Πάγκαλου στη Βενετία  σε καιρούς ανέχειας  για τον λαό?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Διότι  δε  γουστάρω  να  είμαι  αρούμπα
Προτιμώ  μπλέ  στον Άλιμο .
Αν  ματώσουμε  όλοι καθουμαι
Δεν κάθουμαι  αμα  θε  να  φαει  μόνο  από τα  δικά μου ο GAP

Τα δικά σου δεν τα πειράζει...τάχεις κάνει "μέταλλα" άλλωστε -συμβάλλοντας σαν "γνήσιος πατριώτης" στην ανάκαμψη της οικονομίας-οπότε τι σε νοιάζει?
'Αλλωστε σε προηγούμενο σημερινό σου πόνημα δήλωσες πως "ξέρεις" και τάχες πει εδώ και 2 χρόνια.
Οπότε παίχτη μου, είσαι καβάλα στ'άλογο!
Έχεις κάνει τα κουμάντα σου και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Μην αγχώνεσαι λοιπόν με τα ελάσσονος σημασίας ζητήματα γιατί είσαι και σε κρίσιμη ηλικία και το έμφραγμα παραμονεύει. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.415
Πόντοι
25.467
        :coffee:    Ανάσκελα θα κάνει τη γόνδολα? Γόνδολα? Αυτό το κήτος?

Ανάσκελα, μπρούμυτα, δεν ξέρω. Το γεγονός πάντως είναι ότι τα κήτη, οι φελλοί και μερικές κουράδες, επιπλέουν.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι. Τού έγινε πρόταση να τον προσλάβουν  ως γόνδολα. Το διερευνά.

Είδες  για  τον  ελέφαντα  στη γόνδολα ?
Ο Θοδωράκης  ήταν  
Που  να  φανταστεί  ο Ιταλός  ότι  κεινο  το πράμα  ήτο  άθρωπας !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα δικά σου δεν τα πειράζει...τάχεις κάνει "μέταλλα" άλλωστε -συμβάλλοντας σαν "γνήσιος πατριώτης" στην ανάκαμψη της οικονομίας-οπότε τι σε νοιάζει?
'Αλλωστε σε προηγούμενο σημερινό σου πόνημα δήλωσες πως "ξέρεις" και τάχες πει εδώ και 2 χρόνια.
Οπότε παίχτη μου, είσαι καβάλα στ'άλογο!
Έχεις κάνει τα κουμάντα σου και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Μην αγχώνεσαι λοιπόν με τα ελάσσονος σημασίας ζητήματα γιατί είσαι και σε κρίσιμη ηλικία και το έμφραγμα παραμονεύει. :grin:

Μανάρι  μου  έμφραγμα  δεν μου  έκανε  ο Μητσοτάκης , με  το Σημίτη , εσύ  με  το  μέρελό  θα  μου  το κάμετε ?

Όπως  ο  φίλος  σου  ο  Δασκαλόπουλος  φοβάται  για  τα  κατομμύριά  του , έτσι  και  εγώ  φοβάμαι  για  μερικές  χιλιαδίτσες  που  τις έβγαλα  με  αίμα .

Εκείνος  Ελβετία
Εγώ  Βιχτώριες  και  εδουάρδους στο  κιούπι .

Με  μια  διαφορά
Εγώ  έχω  πρόβλημα  άγνωστος  μετάξυ  αγνώστων , να  μην  έχω  τί να  κάνω  να  πηγαίνω  στου  Λιδου  να  κάνω  ομορφιές , να  πηγαίνω  στου  κατσαρίδα , να πιάνω  το μπίρι μπίρι , στο Αμνέζια  κ.λπ.
Τώρα  στα  ξένα  δεν  ακούγεται  όμορφα  ο  Μπηθικώτσης .
Δεν  μπορώ  να  κάψω  λίγο λιβάνι στη  γιαγιά μου  κ.λπ.

Διότι  στην  ηλικία  μου  ναι  μεν  ο Εδουάρδος έχει πρόσωπο παντού , αλλά  να  ξαναστήσεις  το άπαν  από το μεδεν  είναι διαδικασία .

Οπότε  Ελλαδίτσα .
Φτώχεια  για  όλους , φτώχεια  και για μένα
Φτώχεια  για  σένα  και  αστακό  ο Γιώργος ?
Εγώ  Αρούμπα
Να  βάνω  χέρι  σε  μισότριβες  αμερικάνες  που  να  μου  μιλάνε  για  τον καιρό  , όπως  μιλάει  ο Καργάκος  για  τον Πελοποννησιακό  Πόλεμο .
Να  χω  δυο τρεις  μαύρες  , μουλάτες , μεστίδες  να  τρίβουνε  το γέρικο  κορμί  μου  μέχρι  να  με  καλέσει  ο  Κύριος  να  πληρώσω για  τα  όσα  έχω  κάνει  στον κόσμο τούτο .

Αυτά
Ή  όλοι  κάνουμε  το σκατό μας  παξιμάδι ( και ο Πουρούλης )
Άλλως  κάποιοι  θα  φύγουμε
Οι  πιο  νέοι  από μένα  ίσως  γυρίσουμε  σωτήρες
Θα  σου  λέμε  τί  θες  μεροκάματο , 200 ευρώ το μήνα .
Δε  θες  έχει κι άλλους  που  με  150  και  ένα  πιάτο  όσπρια έρχουνται
Στο  τέλος  του  μήνα  θα  ρχεσαι  εσύ .
Δώμου  τα  200
Πάρε  τα  100 , κι  ένα  Αρμάνι  να  το  πουλήσεις  100  να  ζήσεις .
Θα  πάω  στο  Δικαστήριο
Πάμε  ρε , θα  λέω  εγώ
Θα  σαι  συ  μόνος  σου , θα  χω  εγώ  τον  καθηγητή
Θα  λέει  ο  καθηγητής , σημασία  έχει  ο πελάτης μου  να  μη ξαναπάει στην Αρούμπα  και  λειψουν τα  κεφάλαιά  του
Βέβαια  το  ότι  τα  κεφάλαια  δεν  είναι  εδώ , στ΄ αρχίδια του  του  Δικαστή  , το  θέμα  είναι  να  μη  πάει  ο Πουρούλης  Αρούμπα , και  ποιος  θα  πληρώνει  τα  400 γιούρος  του  μισθουλάκου  του .

Comprende  muchacho ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.883
Πόντοι
2.606

εδω δεν μιλαμε για αριθμολαγνεια,και σε αυτην την περιπτωση δεν λενε την αληθεια οι αριθμοι

εχουν περισσοτερα 3ης και 4 γενιας αεροσκαφη,ελπιζω να κατααβαινεις την χαωδη διαφορα
 μεταξυ των γενιων αεροσκαφων σε ποιοτικα χαρακτηριστικα

επισης εχουν μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα ανα πασα στιγμη,με τους ρυθμους που τα πετανε
 και τις ωρες που συμπληρωνουν... Επισης διαφοροι πολλαπλασιαστες ισχυος οπως ΑΑ πυροβολαρχιες,
 συστηματα αντιρανταρ,επαρκεια ανταλλακτικων και πυρομαχικων,απο ιδία παραγωγη,αεροσκαφη
 ηλεκτρονικου πολεμου, SIGINT,παιζουν τον δικο τους ρολο στο πεδιο...

η διαφορα μεταξυ των δυο πολεμικων αεροποριων δεν εντοπιζεται ΜΟΝΟ στον αριθμο των αεροσκαφων
 που μπορει να παραταξει η καθεμια

εχουν καλυτερο αψυχο υλικο-εχουμε καλυτερο εμψυχο

Η διαφορα ειναι μια και ειναι η εξης...Η γερμανια δεν χρειαζεται μαχητικα αεροπλανα...για ποιο λογο???να βομβαρδισει τη δανια ,την αυστρια....εδω εμεις γυρω γυρω εχουμε και λεμε ...2-3 μπανανιες που το παιζουν μαγκες χωρις λογω, απλα για εσωτερικη καταναλωση και εναν εχθρο που δεν το παιζει απλα μαγκας ,αλλα ειναι και θελει διακαως να γινεις το πουτανακι του...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η διαφορα ειναι μια και ειναι η εξης...Η γερμανια δεν χρειαζεται μαχητικα αεροπλανα...για ποιο λογο???να βομβαρδισει τη δανια ,την αυστρια....εδω εμεις γυρω γυρω εχουμε και λεμε ...2-3 μπανανιες που το παιζουν μαγκες χωρις λογω, απλα για εσωτερικη καταναλωση και εναν εχθρο που δεν το παιζει απλα μαγκας ,αλλα ειναι και θελει διακαως να γινεις το πουτανακι του...

και  η  λύση  είναι  να  παίρνουμε  ΕΠΥ ?
και  να  έχουμε  συνεχώς  λιγώτερους  και  ακριβώτερους  στρατιώτες , που  δεν μπορούν  να  υπερκαλύψουν  το πλήθος  του  εχθρού , αφού  ο  εχθρός  είναι  και  καλύτερα  εξοπλισμένος ?
Αν  συνεχίσουμε  να  παίρνουμε  ΕΠΥ , αντί  να  πηγαίνει ο μπούλης 24  μήνες  φαντάρος του  χρόνου  , ούτε  μαχητικά  θα  μπορούμε  να  συντηρήσουμε ( να  αγοράσουμε  ως  το  2025 ξέχνα το )  , ούτε  αξιωματικούς .
Έχει  να  πέσει  πείνα  στη  Ντασό !!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έχουμε  φτάσει  να  έχουμε  πιο πολλούς  στρατηγούς  από φαντάρους  στην Ελλάδα .

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και  να  έχουμε  συνεχώς  λιγώτερους  και  ακριβώτερους  στρατιώτες , που  δεν μπορούν  να  υπερκαλύψουν  το πλήθος  του  εχθρού , αφού  ο  εχθρός  είναι  και  καλύτερα  εξοπλισμένος ?
Αν  συνεχίσουμε  να  παίρνουμε  ΕΠΥ , αντί  να  πηγαίνει ο μπούλης 24  μήνες  φαντάρος του  χρόνου  , ούτε  μαχητικά  θα  μπορούμε  να  συντηρήσουμε ( να  αγοράσουμε  ως  το  2025 ξέχνα το )  , ούτε  αξιωματικούς .
στην κοντρα των εξοπλισμων η Ελλαδα ειναι πια χαμενη απο χερι
οσο τα μεγεθη των δυο οικονομιων ηταν ισα οκ
τωρα ξεφυγαν

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
στην κοντρα των εξοπλισμων η Ελλαδα ειναι πια χαμενη απο χερι
οσο τα μεγεθη των δυο οικονομιων ηταν ισα οκ
τωρα ξεφυγαν

Άντε  μπράβο
Έπρεπε  να  φτάσεις  στην πτώχευση  για να  καταλάβεις  ότι  η Εθνική  Ανεξαρτησία  δεν είναι μόνο  Μιραζ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.883
Πόντοι
2.606
μαστορα μου ειπα οτι πρεπει να παρουμε επυ??...?απλα αναφερομαι στην σχεδον αναγκαστικη η καλυτερα εκβιαστικη αναγκη της χωρας -λογω γεωγραφιας- να κυνηγαει στους εξοπλισμους...πολλα δισ πεταμενα σε οπλα και σε μιζες αδικα εντελως...αν συνορευαμε ασ πουμε με ισπανια και πορτογαλια ποσα οπλα θα χρειαζομασταν???
Υ.Σ βλαχο ντοιτσ καλα τα λες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.883
Πόντοι
2.606
ΣΤΟ θεμα εξοπλισμοι-μια αλογιστη σπαταλη-θεωρω πως ταιριαζει γαντι αυτο...-ΟΛΑ τα χε η μαριωρη ,ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ της ελειπε..

Επισκέπτης
Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η Κοστα Ρικα πως τα καταφερνει χωρις στρατο εδω και δεκαετιες ?
δεν ήξερα πως έχει δίπλα της καμιά Τουρκία
και δεν ήξερα πως μπορεί κανείς να κουνηθεί εναντίον φιλικού πρς τις ΗΠΑ κράτος με τις ΗΠΑ ακριβώς από πάνω του...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχουν καλυτερο αψυχο υλικο-εχουμε καλυτερο εμψυχο

:rockon:

τους γαμω τους βαυαρους και ολωνε. καθενας θελουμε 20 απο δαυτους στη κακη μας μερα. τους γαμω και τα σιδερα στον αερα και κατω αμα λαχει.
αντε μη με φτιαχνετε απογευματιατικα  :tickedoff:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom