Τα δικά σου δεν τα πειράζει...τάχεις κάνει "μέταλλα" άλλωστε -συμβάλλοντας σαν "γνήσιος πατριώτης" στην ανάκαμψη της οικονομίας-οπότε τι σε νοιάζει?
'Αλλωστε σε προηγούμενο σημερινό σου πόνημα δήλωσες πως "ξέρεις" και τάχες πει εδώ και 2 χρόνια.
Οπότε παίχτη μου, είσαι καβάλα στ'άλογο!
Έχεις κάνει τα κουμάντα σου και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Μην αγχώνεσαι λοιπόν με τα ελάσσονος σημασίας ζητήματα γιατί είσαι και σε κρίσιμη ηλικία και το έμφραγμα παραμονεύει.
Μανάρι μου έμφραγμα δεν μου έκανε ο Μητσοτάκης , με το Σημίτη , εσύ με το μέρελό θα μου το κάμετε ?
Όπως ο φίλος σου ο Δασκαλόπουλος φοβάται για τα κατομμύριά του , έτσι και εγώ φοβάμαι για μερικές χιλιαδίτσες που τις έβγαλα με αίμα .
Εκείνος Ελβετία
Εγώ Βιχτώριες και εδουάρδους στο κιούπι .
Με μια διαφορά
Εγώ έχω πρόβλημα άγνωστος μετάξυ αγνώστων , να μην έχω τί να κάνω να πηγαίνω στου Λιδου να κάνω ομορφιές , να πηγαίνω στου κατσαρίδα , να πιάνω το μπίρι μπίρι , στο Αμνέζια κ.λπ.
Τώρα στα ξένα δεν ακούγεται όμορφα ο Μπηθικώτσης .
Δεν μπορώ να κάψω λίγο λιβάνι στη γιαγιά μου κ.λπ.
Διότι στην ηλικία μου ναι μεν ο Εδουάρδος έχει πρόσωπο παντού , αλλά να ξαναστήσεις το άπαν από το μεδεν είναι διαδικασία .
Οπότε Ελλαδίτσα .
Φτώχεια για όλους , φτώχεια και για μένα
Φτώχεια για σένα και αστακό ο Γιώργος ?
Εγώ Αρούμπα
Να βάνω χέρι σε μισότριβες αμερικάνες που να μου μιλάνε για τον καιρό , όπως μιλάει ο Καργάκος για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο .
Να χω δυο τρεις μαύρες , μουλάτες , μεστίδες να τρίβουνε το γέρικο κορμί μου μέχρι να με καλέσει ο Κύριος να πληρώσω για τα όσα έχω κάνει στον κόσμο τούτο .
Αυτά
Ή όλοι κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι ( και ο Πουρούλης )
Άλλως κάποιοι θα φύγουμε
Οι πιο νέοι από μένα ίσως γυρίσουμε σωτήρες
Θα σου λέμε τί θες μεροκάματο , 200 ευρώ το μήνα .
Δε θες έχει κι άλλους που με 150 και ένα πιάτο όσπρια έρχουνται
Στο τέλος του μήνα θα ρχεσαι εσύ .
Δώμου τα 200
Πάρε τα 100 , κι ένα Αρμάνι να το πουλήσεις 100 να ζήσεις .
Θα πάω στο Δικαστήριο
Πάμε ρε , θα λέω εγώ
Θα σαι συ μόνος σου , θα χω εγώ τον καθηγητή
Θα λέει ο καθηγητής , σημασία έχει ο πελάτης μου να μη ξαναπάει στην Αρούμπα και λειψουν τα κεφάλαιά του
Βέβαια το ότι τα κεφάλαια δεν είναι εδώ , στ΄ αρχίδια του του Δικαστή , το θέμα είναι να μη πάει ο Πουρούλης Αρούμπα , και ποιος θα πληρώνει τα 400 γιούρος του μισθουλάκου του .
Comprende muchacho ?