vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για δωσε ενα παραδειγμα
κρατα μια πισινη,ο Ελληνας ειναι ΚΑΙ απροβλεπτος καποις φορες
χεστης ειναι
για δωσε ενα παραδειγμα
το τι θέλουνε οι φίλοι σου δεν έχει σχέση με αυτό που θα γίνει αν συνεχιστεί και κλιμακωθεί αυτό που βλέπουμεαν κρινω απο τους φιλους μου που πανε
απλα θελουν να ξαναγινουμε οπως πριν αλλα χωρις κλεφτες
είμαι σίγουρος πως πολλοί θα χαρούνε να γνωρίσουνε τους φίλους σουαν κρινω απο τους δικους μου ειναι βολεμένοι στο Δημόσιο. Απλα τα 1500 το μηνα εγιναν 1450 και ζοριστηκαν.
Ο ένας μάλιστα συνδυάζει την αγανάκτιση με γλειψιμο βουλευτη μπας και παρει την επιθυμητη μετάθεση.
αν κρινω απο τους δικους μου ειναι βολεμένοι στο Δημόσιο. Απλα τα 1500 το μηνα εγιναν 1450 και ζοριστηκαν.
Ο ένας μάλιστα συνδυάζει την αγανάκτιση με γλειψιμο βουλευτη μπας και παρει την επιθυμητη μετάθεση.
κοίτα να δεις...
ειδικά για αυτό εγώ θα το προχωρούσα και περισσότερο μπορώ να σου πω.
όχι μόνο να επιστρέφονται (εν είδει δανειστικής βιβλιοθήκης) αλλά αν είναι καταστραμμένα να χρεώνονται κιόλας.
δεν βλέπω για ποιο λόγο να μη σέβεσαι το βιβλίο που διαβάζεις
αλλά οτι οι περικοπές εξόδων που εξαγγέλονται είναι να κάψουμε τα παντα όλα εκτός από την πάρτη μας ...ισχύει τα μάλα
μια δικια μου ειπε το αμιμητοαν κρινω απο τους δικους μου ειναι βολεμένοι στο Δημόσιο. Απλα τα 1500 το μηνα εγιναν 1450 και ζοριστηκαν.
Μην το παιξεις παντως ξερο ασσο...
μια δικια μου ειπε το αμιμητο
τωρα που δεν θα διοριζουν που θα βρει δουλεια η κορη μου;
:S
πολλες φορες πιστευω οτι η μονη λυση ειναι να δωσουμε τα κλειδια στην ΕΕ και να τα ξαναπαρουμε σε 15 χρονια
:S
πολλες φορες πιστευω οτι η μονη λυση ειναι να δωσουμε τα κλειδια στην ΕΕ και να τα ξαναπαρουμε σε 15 χρονια
αν δεν καταλαβουμε οτι η μονη λυση ειναι να αλλαξουμε τα παντανα τους πεις ότι οταν κάνεις χειρουργείο ποτέ δεν είσαι όπως πριν.
οι ουλές μένουν για να σου θυμίζουν την περιπέτεια που πέρασες.
όσο πιο μεγάλο το χειρουργείο τοσο μεγαλύτερη η ουλή.
Ειχε και ενα αρθρο η"Ε"σημερα για κατι γιαπωνεζους συνταξιουχους που προσφερονται,λεει,για αποστολη καμικαζι στην Φουκουσιμα,για να μην θυσιαστουν οι νεωτεροι.Ή η εκτέλεση του πολίτη τη μέρα της συνταξιοδότησης ας πούμε.
Έχεις φανταστεί το πρωτογεννές πλεόνασμα που θα δημιουργηθεί έτσι ώστε να βγούμε συντομότερα στις αγορές?
αν δεν καταλαβουμε οτι η μονη λυση ειναι να αλλαξουμε τα παντα
δεν θα καταφερουμε τιποτα
και πρωτα απο ολα τους εαυτους μας
τιποταεσυ τι της ειπες;
εγώ θα της έλεγα να κάνει υπομονή το 2015 θα την προσλάβουν.......εσυ τι της ειπες;
δεν μου αρεσει να φερνω τον απεναντι σε δυσκολη θεση
δεν έχει υπολογίσει από το Σεπτέμβριο το πετρέλαιοπες του ν αρχίσει τα μαθηματικά
ΦΠΑ απο 18 23
βενζίνη απο 1 1,7
δεη αύξηση 20%
νερό το ίδιο.
μόνο 50 έχασε.
αααααααααααααααχαχχααχαχχααχχα και μετά απορεί γιατί παίρνει μόνο 1500.
γι αυτό πιθανώς είσαι εσύ σήμερα σε αυτήν.
εγώ θα της έλεγα να κάνει υπομονή το 2015 θα την προσλάβουν.......
στο Σύνταγμα δεν είναι οι αγανακτισμένοι.
είναι οι αβόλευτοι.