pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
και τις ζούδες.
Πριβε με γαμήσι ή μόνο πίπα
Δημοψήφισμα
και τις ζούδες.
Με το σύστημα του 36% αυτοδυναμία σίγουρα. Είναι μία ακόμη σοσιαλιστική δημοκρατική κατάκτηση.Εάν δεις ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο..μην εκπλαγείς πάντως.
η επανασταση σε εχει κανει νευρικοναι μωρέ , έχεις θέμα ?
θα τεθουν αυτα τα θεματα σε δημοψηφισμα;
σοβαρα ρωτω
θα τεθουν αυτα τα θεματα σε δημοψηφισμα;
σοβαρα ρωτω
γιατι? σκεφτεσαι κανενα αλλο τροπο καταγραφης της λαϊκης βουλησης?ναι ρε το "δημοψήφισμα" θα είναι multiple choice !!! σαν τις ψηφοφορίες στο μπου, ένα πράμα....
κι αν βγάλει άκρη κανένας, θ' αναλάβει ο γαμεμάκης πρωθυπουργός....
γιατι? σκεφτεσαι κανενα αλλο τροπο καταγραφης της λαϊκης βουλησης?
(εκτος απο σας βεβαια που τα ξερετε ολα)
Να δουμε όταν έρθει η ώρα της κάλπης τι θα κάνουν ολοι αυτοι.
Εχω μεγάλη περιέργεια.
γιατι? σκεφτεσαι κανενα αλλο τροπο καταγραφης της λαϊκης βουλησης?
(εκτος απο σας βεβαια που τα ξερετε ολα)
Θα πιστέψουν κάτι σε στυλ...Λεφτά υπάρχουν ή θα μηδενίσουμε το έλλειμα σε 12 μήνες, ή με φωτιά και σίδερο θα τα φτιάξουμε όλα και άλλα τέτοια όμορφα.
Προσωπικά έχω απογοητευτεί προ καιρού από τους εκπροσώπους μας, τελευταία όμως έχω απογοητευτεί κυρίως από αυτούς που τους ψηφίζουν.
Προσωπικά έχω απογοητευτεί προ καιρού από τους εκπροσώπους μας, τελευταία όμως έχω απογοητευτεί κυρίως από αυτούς που τους ψηφίζουν.
Τα λέει τωρα ο πρόεδρος στο Extra3
Πάμε κανά κωλόμπαρο να ξεσκάσουμε ?
σαφως και πρωτα πρεπει να αλλαξει το συστημα εκπροσωπησης και το κυριοτερο η αιρετοτητα αυτου στην περιπτωση που δεν συμμορφωθει απολυτα στις επιταγες του λαου μεσω των δημοψηφισματων!συγγνωμη μονο εγω νομιζω οτι μιλαει για δημοψηφισμα που θα αφορα σε αλλαγες του κοινοβουλευτικου συστηματος που υπαρχει αυτη τη στιγμη?
Δεν ξαναπάω Μαξίμου.
σαφως και πρωτα πρεπει να αλλαξει το συστημα εκπροσωπησης και το κυριοτερο η αιρετοτητα αυτου στην περιπτωση που δεν συμμορφωθει απολυτα στις επιταγες του λαου μεσω των δημοψηφισματων!
και μην ανησυχουν τα παπαγαλακια, δε θα μπαινουν ερωτηματα στο δημοψηφισμα του στυλ : τι χρωμα στυλο να παρει το Υπ.Παιδειας"... οι γενικες γραμμες και κατευθυνσεις ομως μια χαρα μπορουν να καθοριστουν! Αυτο ειναι βεβαια και αυτο που ΔΕΝ θελουν.....
τωρα βεβαια εαν εσεις μεσω της δημοκρατιας που εχετε σημερα, θεωρειτε λογικο να ψηφιζετε Γιωργακη για να κυβερνησει και τελικα να σας κυβερνα κανας Χελμουντ που δεν τον ξερει η μανα του(γιατι αυτο παει να κανει με το νεο μνημονιο), τοτε μαλλον εχετε λαθος αντιληψη ακομη και για αυτη τη κουτσουρεμενη δημοκρατια που εχουμε σημερα....
όχι στο Μαξιμ σε άλλο
και με ποια διαδικασια θα καθαιρειτε καποιος;σαφως και πρωτα πρεπει να αλλαξει το συστημα εκπροσωπησης και το κυριοτερο η αιρετοτητα αυτου στην περιπτωση που δεν συμμορφωθει απολυτα στις επιταγες του λαου μεσω των δημοψηφισματων!
απο που προκυπτει αυτο?γενικώς θέλεις να τεθεί σε δημοψήφισμα Ο,ΤΙ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....
όχι στο Μαξιμ σε άλλο