Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φωτισε την αγνοια μου.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ......ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
Φωτισε την αγνοια μου.
εσυ 30 χρονια εξω θα εχεις δοκιμασει το e-coli
Πρωτα θα με βολευαν καπου αν με βολευαν και μετα θα τους ψηφιζα.![]()
![]()
![]()
Ο σκανδαλιδης θα παραιτηθει λεει αμα του διορισουν εναν επιτροπο που θα τον επιβλεπει.
Λογικοτατο. Αν γινει αυτο πως θα μπορει να κλεβει??? Και εκτος αυτου λεφτα για να λαδωνει δεν εχει
ωστε να μην τον καρφωσει ο αλλος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποσο χαιρομαι οταν ξερω πως ποτε στην ζωη μου δεν εχω ψηφισει αυτα τα 2 μουνοπανα.
Πρωτα θα με βολευαν καπου αν με βολευαν και μετα θα τους ψηφιζα.![]()
![]()
![]()
γιατι δεν πηγες στους αλλους
με καμμια συνεντευξη η σε καποια θεση stage θα σε βολευανε
Α μόνο οι άλλοι τα κάνουν αυτά,εσείς όχι;γιατι δεν πηγες στους αλλους
με καμμια συνεντευξη η σε καποια θεση stage θα σε βολευανε
Α μόνο οι άλλοι τα κάνουν αυτά,εσείς όχι;![]()
Στις τελευταίες εκλογές ήμουν μεταξύ ΧΑ & ΑΝΤΑΡΣΥΑ.εννοειται ρε φιλε. Στο μεταξυ η φοβερη πλακα ρε να πηγαινεις στα προεκλογικα τους
κανονικα να δειχνεις πως εισαι μαζι τους και στο τελος να ψηφιζεις ΛΕΒΕΝΤΗ!!!
Ή ανταρσια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά γάμα το,καλύτερα να πιάσω κουβέντα πολιτική με τον σκύλο μου παρά μαζί σου κ με τον κάθε πασόκο.....μα εσεις ειστε οι κατεξοχην αρχαγγελοι της καθαρσης
και οι κυνηγοι των νταβατζηδων
Καλά γάμα το,καλύτερα να πιάσω κουβέντα πολιτική με τον σκύλο μου παρά μαζί σου κ με τον κάθε πασόκο.....
Στις τελευταίες εκλογές ήμουν μεταξύ ΧΑ & ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Τελικά όμως πήγα για το σίγουρο κι έπεσε στάνταρ άσσος.
Τώρα στις επόμενες που θα γίνουν προβληματίζομαι... αρκετά- είμαι μεταξύ Δημοκρατικής Αριστεράς & Δημοκρατίας Συμμαχίας (πολύ δημοκρατία έπεσε σύντροφοι
) - πάλι όμως στάνταρ άσσο θα παίξω.
![]()
Πάντως ξέρει κάτι παραπάνω από την ''κακιά την δεξιά''.....καλα μιλα με τον σκυλο σου γαβ γαβ εσυ γουβ γουβ ο σκυλος
Βρε, βρε, βρε, καλώς τον Βλάχο.