Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χεσε μας ρε εισοδηματια
τα βλεπεις πουρειτζερ με τι ατομα συνασπιζεσαι;
Δεν το καταλαβες ακομα οτι Σ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ
χεσε μας ρε εισοδηματια
τα βλεπεις πουρειτζερ με τι ατομα συνασπιζεσαι;
πες μας ρε ΑλεξΔεν το καταλαβες ακομα οτι Σ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ
Το μεροκαματο στο δωματιακι να βγαινει και χεστους ολους.Δεν το καταλαβες ακομα οτι Σ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ
Αν καταλαβες οτι εγω δουλευω Καλλιροης,ναι,εκανες λαθος.
Για τον alexfran(aka"ποσοπαει?οσο-οσο")το εγραψα.
Ειναι μπροστα οι ΛΑΟτζηδες ρε.πες μας ρε Αλεξ
πως δουλευες χρονια εξω σαν εισοδηματιας;
Συντροφε πουρινιο,θα κανεις αυτοκριτικη?Δεν το καταλαβες ακομα οτι Σ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ
Το μεροκαματο στο δωματιακι να βγαινει και χεστους ολους.
Δεν αξιζεις απαντηση.
6η ωρα
ελα αγανακτησμενε δεν πας στο συνταγμα σιγα σιγα μαζι με τους αλλους επαναστατες
σημερα εχει και καλαμποκια
οταν εχεις σαν χωρα ΑΕΠ 250δις και το κοστος μισθων και συνταξεων (ακομη και με την ασυδοσια που επικρατει) ειναι μολις 20-21, τοτε ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕΣ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ...
Ημαρτον πια με την ΠΑΣΟΚικη προπαγανδα οτι για ολα φταινει οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι και γιαυτο πρεπει να τιμωρηθουν! Ελεος λεμε!
Εγω εξ'αρχής λέω πως φοροδιαφυγή υπάρχει παντού, σε όλες τις χώρες του κόσμου! και μάλιστα σε αυτές που θεωρείς υποδείγματα και οι οποίες ταχα μας παραδιδουν μαθήματα φορολογικης συνηδεισης (βλ.Γερμανια) το φαινόμενο είναι ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερο απο ότι στην Ελλάδα!( Το Λουξεμβούργο που σου είπα πιο πριν είναι το επίσημο πλυντηριο χρήματος της Γερμανίας....και μάντεψε, οι εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανικές επιχειρήσεις που εχουν έδρα εκεί (οι επιχειρήσεις ειναι περισσότερες απο τους κατοίκους, σοβαρα) ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ στο Γερμανικό δημοσιο από τα κέρδη τους)
Ειναι μπροστα οι ΛΑΟτζηδες ρε.
Τσακαλια.
Τι τους περασες,αναρχοκομμουνια?
μεγάλεσυντροφε Μέμαρε
ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ........
Οι καντινες δεν ειναι και τοσο τραγικες τελικα.σημερα εχει και καλαμποκια
με ομοφιλοφοβιες θα φτιαξουμε την νεα Ελλαδα;Αυτοι που δεν ερχονται Συνταγμα,
Ας κανουνε μια βολτα στο Gay Parade / Gay Pride......
Να χαρουνε τα σκελια σας.....
Να μυρισετε Ανοιξιατικη Σαπια Σκατιλα.......
Να θαυμασετε και χειροκροτεισετε τους ΑΝΩΤΕΡΩ........
Ε ρε......ο κοσμος καιγεται και το (πουστικο) Μουνι κανει χωριστρα!
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ
(Και αυτό που είπες για το Λουξεμβούργο είναι ΠΑΤΑΤΑ πρώτου μεγέθους διότι οι φορολογικοί συντελεστές στις δύο χώρες ελάχιστα διαφέρουν.
Και στο Λουξεμβούργο επίσης αύξησαν την φορολογία όλων πρόσφατα: www.kpmg.com/LU/en/IssuesAndInsights/Articlespublications/Pages/LuxembourgTaxNews-Issue2010-11.aspx]New tax measures to be introduced in 2011[/url]
Μόνο ο Αντωνάκης λέει ότι θα την μειώσει στην Ελλάδα)
Θα ερθει,λενε,ο Πετρος Κωνσταντινου(ο οριτζιναλ),με το γνωστο συγκροτημα εθνικ μουσικης των ΣΕΚιτικων μπλοκ.Αυτοι που δεν ερχονται Συνταγμα