Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
οταν εχεις σαν χωρα ΑΕΠ 250δις και το κοστος μισθων και συνταξεων (ακομη και με την ασυδοσια που επικρατει) ειναι μολις 20-21, τοτε ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕΣ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ...

Ημαρτον πια με την ΠΑΣΟΚικη προπαγανδα οτι για ολα φταινει οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι και γιαυτο πρεπει να τιμωρηθουν! Ελεος λεμε!
Ξέρεις καθόλου από λογιστικά; Έσοδα - Έξοδα; Από φορολογικά; Έμμεσοι - Άμεσοι Φόροι;

Το κόστος των νοσοκομείων το λαμβάνεις υπόψη καθόλου ή μπαααα; :rolleyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
η λυση ειναι μια καντε με πρωθυπουργο
και σ'ενα μηνα θα τρωμε με χρυσα κουταλια :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η Ελλαδα εχει εσοδα μολις το 20% του ΑΕΠ
και με αυτα πρεπει να πληρωσει 30 δις σε μισθους και συνταξεις
αλλα το δημοσιο ειναι σαν ολες τις εταιριες,το κοστος δεν ειναι μονο μισθολογικο
απο εκει και περα πληρωνεις την αμυνα,την υγεια,την παιδεια,την προνια κτλ
εκτος αν θελεις αν τα κοψουμε ολα αυτα η να αυξησουμε σημαντικα τα εσοδα
μαλιστα,

με φορο 40-45%
με ΦΠΑ 23% (σε οτι κινειται)
με φορο στα καυσιμα πανω απο 1€/λίτρο
με τέλη κυκλοφορίας στο θεό
με 60 φορους στα ακίνητα
κ.λ.π.

τα έσοδα ειναι 20% του ΑΕΠ....

ποιος τα λεει αυτά τα παραμύθια ρε???

Υ.Γ. καμια απαντησούλα έχει να δώσει κανείς για το πως πρεπει να πληρώνουμε 30% του συνοικού μας χρέους καθε χρόνο και αυτό αντί να μειώνεται, αυξάνεται? Φαντάσου να έχεις πάρει στεγαστικό δανειο 300 χιλιαρικα δεκαετούς διάρκειας, να πληρώνεις 100.000 κάθε χρόνο και το χρεος σου αντί να εξωφληθεί σε 3-4 χρόνια, αυτό να αυξάνεται!!!!!  ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΕΙναι ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ των κουστουμακηδων της Goldman Sacks και του ποπαϋ !!!!! Ξυπνάτε!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Στο δελτιο του , MEGA μεσημερι, ενας αγανακτησμενος ελεγε τον καημο του. Ειμαι συνταξιουχος, εχω παιδι που σπουδαζει στο εξωτερικο και αν δεν με βοηθουσε η μητερα μου δεν θα ειχα να φαω με τη συνταξη που παιρνω.

ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ? :huh: :huh: :huh: :huh:
Συνταξιούχος και σπουδάζει παιδί στο εξωτερικό - αυτό τα λέει όλα. :rockon: Το ατομάκι μπορεί να έχει και 300 χιλιαρικάκια στην τράπεζα από μαύρα.... χαλαρά. :boobies:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαλιστα,

με φορο 40-45%
με ΦΠΑ 23% (σε οτι κινειται)
με φορο στα καυσιμα πανω απο 1€/λίτρο
με τέλη κυκλοφορίας στο θεό
με 60 φορους στα ακίνητα
κ.λ.π.

τα έσοδα ειναι 20% του ΑΕΠ....

ποιος τα λεει αυτά τα παραμύθια ρε???

Υ.Γ. καμια απαντησούλα έχει να δώσει κανείς για το πως πρεπει να πληρώνουμε 30% του συνοικού μας χρέους καθε χρόνο και αυτό αντί να μειώνεται, αυξάνεται? Φαντάσου να έχεις πάρει στεγαστικό δανειο 300 χιλιαρικα δεκαετούς διάρκειας, να πληρώνεις 100.000 κάθε χρόνο και το χρεος σου αντί να εξωφληθεί σε 3-4 χρόνια, αυτό να αυξάνεται!!!!!  ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΕΙναι ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ των κουστουμακηδων της Goldman Sacks και του ποπαϋ !!!!! Ξυπνάτε!
εχεις αν δεν κανω λαθος και περιπτερο
τι να πω
ετσι υπολογιζεις τα εσοδα και εκει;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
μιλησα για ολους χρυσο μου :grin:
εχω ανατρεπτικες ιδεες που θα γαμησουν ολη την ευρωπη
οπως προσπαθουν να μας γαμησουν θα τους γαμησω :grin:
και το δικο μου γαμησι θα τους μεινει αξεχαστο :P

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Συνταξιούχος και σπουδάζει παιδί στο εξωτερικό - αυτό τα λέει όλα. :rockon: Το ατομάκι μπορεί να έχει και 300 χιλιαρικάκια στην τράπεζα από μαύρα.... χαλαρά. :boobies:
θες να συγκρίνουμε μήπως με εναν Γερμανό συνταξιουχο??? Με έναν Γάλλο? έναν Σουηδό? ή μηπως εκεί τα κράτη δε χρωστάνε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ότι εμείς?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω μεμο ειμαι ο μεσος Ελληνας
εχω ενα σπιτι που νοικιαζω στην Χαλκιδα,ενα εξοχικο στην βορεια Ευβοια,καποια ακινητα,ενα αυτοκινητο,ενα μεσο μισθο
και δεν πληρωνω φορο εισοδηματος  :birdman:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
θες να συγκρίνουμε μήπως με εναν Γερμανό συνταξιουχο??? Με έναν Γάλλο? έναν Σουηδό? ή μηπως εκεί τα κράτη δε χρωστάνε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ότι εμείς?
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι θες να πεις - πραγματικά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγω μεμο ειμαι ο μεσος Ελληνας
εχω ενα σπιτι που νοικιαζω στην Χαλκιδα,ενα εξοχικο στην βορεια Ευβοια,καποια ακινητα,ενα αυτοκινητο,ενα μεσο μισθο
και δεν πληρωνω φορο εισοδηματος  :birdman:
:jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
σε γενικες γραμμες λεει την αληθεια
ΟΛΕΣ οι χωρες χρωστανε αλλες περισοτερα αλλες λιγοτερα
με τη διαφορα οτι τις ΜΕΓΑΛΕΣ χωρες δεν τις ακουμπανε
αλλα προσπαθουν να γαμησουν ΜΟΝΟ εμας :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω δε καταλαβαίνω ποια είναι η μομφή σου για τον συνταξιούχο που βγήκε στο ΜΕΓΑ, γιατί το θεωρείς υπερβολή να σπουδάζει ένα παιδί στο εξωτερικό?  

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.107
Πόντοι
7.195
τι ικανοτητες εχεις ρε φιλε για να παρεις 1ο μισθο 1700 ευρω και βασικο?
ΣΤις βρυξελες και στα ξενα πανεπιστημια αμα δεν ξερεις σε πεταξαν με την μια εξω
ενω εδω ολη η σαβουρα σπουδαζει και παιρνει πτυχια πρωτον και δευτερον πες μας και εσυ τι ψηφισες.... γιατι οταν σας ρωταμε τι ψηφισατε κανετε σαν αυτον εδω που δεν λεει το ονομα του
στο 2.45  
εννοεις φιλε αγαπητέ οτι εγω κατήντησα τα πα;νεπιστημια της ΕΛΛΑΔΟΣ στο χαλι που ειναι σήμερα ?????
οσο για την ψηφο μου , απορρητη βασει του Νομου, δεν εχω κανένα πρόβλημα να την δημοσιοποιήσω και ειδικα σε εξυπνακηδες που το ζητάνε. ψηφισα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , με γνωση των συνεπειών της πραξεώς μου , η οποια ομως ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ υψους ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ αγάπη μου. και φυσικά με πίκρα ακούω και γράφω τα σχετικά με τις πρόσφατες γελοιοτητες του κοματος.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ του χρονικού διαστήματος 1981-2004. και τα λαμογια δημοσιογράφους και ΜΜΕ που τους στηριζουν.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτα για το παραμυθι οτι οι Ελληνες πληρωνουν φορους
σχεδον κανενας ελευθερος επαγγελματιας δεν πληρωνει και αν πληρωνει δινει ψιχουλα
μονο το ΦΠΑ και αυτο πλεον πολλοι δεν το πληρωνουν
να μπουν ολοι αυτοι φυλακη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εννοεις φιλε αγαπητέ οτι εγω κατήντησα τα πα;νεπιστημια της ΕΛΛΑΔΟΣ στο χαλι που ειναι σήμερα ?????
οσο για την ψηφο μου , απορρητη βασει του Νομου, δεν εχω κανένα πρόβλημα να την δημοσιοποιήσω και ειδικα σε εξυπνακηδες που το ζητάνε. ψηφισα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , με γνωση των συνεπειών της πραξεώς μου , η οποια ομως ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ υψους ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ αγάπη μου. και φυσικά με πίκρα ακούω και γράφω τα σχετικά με τις πρόσφατες γελοιοτητες του κοματος.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ του χρονικού διαστήματος 1981-2004. και τα λαμογια δημοσιογράφους και ΜΜΕ που τους στηριζουν.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσοι ψηφισαν πασοκονεοδημοκρατια καλοι μαλακες ειναι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μην το κοροιδευεις,σε αυτο δεν εχει αδικο.ποιο πολλα πληρωνουν οι χαμηλομισθοι απο τους πλουσιους σε αυτο το γαμημενο κρατος.
σιγα το πλουσιος με 2 σπιτακια και κατι χωραφακια
ο χαμηλοσυναξιουχος ποσο φορο πληρωνει;
πχ με 13000 ευρω δλδ μς 1100 μηνιαια συνταξη,που δεν ειναι και χαμηλοσυνταξιουχος

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτα για το παραμυθι οτι οι Ελληνες πληρωνουν φορους
σχεδον κανενας ελευθερος επαγγελματιας δεν πληρωνει και αν πληρωνει δινει ψιχουλα
μονο το ΦΠΑ και αυτο πλεον πολλοι δεν το πληρωνουν
να μπουν ολοι αυτοι φυλακη;
τι να πληρώσουν ακριβώς?
έχεις κάτσει να υπολογίσεις πως εαν κάποιος ειναι 100% συνεπής τότε μπάινει μέσα?? και το κράτος το γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτό!

στη Γερμανία λ.χ. εσύ πιστεύεις ότι πληρώνουν τους φόρους τους? Δε φοροδιαφεύγει κανείς?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom