apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
[URL unfurl="true"]http://farm5.static.flickr.com/4132/5176315418_f21e6db024.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και θα βάλει τους Έλληνες να κάνουν wax on, wax off (δλδ να δουλέψουν) για να ξεχρεώσουμε?
θα σκασει στο δντ τυπε και οποιοι μας κανουν μαγκιες θα τους πλακωσει στο ξυλοΚαι θα βάλει τους Έλληνες να κάνουν wax on, wax off (δλδ να δουλέψουν) για να ξεχρεώσουμε?
Άστα σταδιάλα με τον Κοκό[sup]2[/sup]...θα σκασει στο δντ τυπε και οποιοι μας κανουν μαγκιες θα τους πλακωσει στο ξυλο
που να ξερετε εσεις απο γαλαζοαιματουςΆστα σταδιάλα με τον Κοκό[sup]2[/sup]...
Καπνίζεις μάΡλμπορο και τρως χαΡμπουργκερ;
λοιπόν εγώ επιθυμώ τα εξής
(1) να δουλεύω λίγο και να κονομάω (σε κάποιο βαθμό το κάνω σήμερα θα μπορούσα να κονομάω περισσότερα αλλά δεν χαλιέμαι)
(2) να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς φόβο
(3) να φεύγω απότο σπίτι και να αφήνω ανοιχτό το παράθυρο
(4) να υπάρχει άφθονο μουνί και να έχω την υγεία μου να γαμάω
(5) να μην πληρώνω φόρους
(6) να χτίζω όπου γουστάρω και όπως γουστάρω χωρίς να μου ζαλίζουν τα αρχίδια
(7) να καταπατώ την περιουσία του κράτους χωρίς να μου κάνει κανένας τίποτε
(8) να έχω γαμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά να μην πληρώνω εισητήριο
(9) να έχω γαμάουα εθνικές οδούς αλλ΄ανα μην πληρώνω διόδια
(10) να έχω θέση πάρκιν στον δρόμο αλλα να μην πληρώνω παρκόμετρα...
(11) ...
(12) ...
(9999999)...
Ανωνύμου του Ελληνος...
για πες πως θα τα πετύχεις..
θα σκασει στο δντ τυπε και οποιοι μας κανουν μαγκιες θα τους πλακωσει στο ξυλο
εχω ένσταση και στο (9)Με εξαιρεση το 2. ολα τα αλλα τα πετυχαινεις αν γινεις βουλευτης.
το άφησε ανοικτό είναι η ευγενική διατύπωσηΤύπε, έρχονται "τα άτομα".
"Τοποθετούνται Επίτροποι στα υπουργεία;
Ακόμη μέσω διπλωματικής διατύπωσης η τρόικα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τοποθέτησης Επιτρόπων σε κρίσιμα υπουργεία.
Η ακριβής διατύπωση έχει ως εξής: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων θα είναι αποτελεσματικό το ταχύτερο δυνατό, οι ελληνικές αρχές θα ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης, μεταξύ άλλων μέσω τεχνικής συνδρομής από το ΔΝΤ, από κράτη μέλη της ΕΕ και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και μέσω δημιουργίας μηχανισμών παρακολούθησης».
ευτυχώς έβαλες τον Υ.Γ.«Ντιντίδες» όσοι βουλευτές φοβούνται!
«Βόμβα» εξαπέλυσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις δηλώσεις του στη NET FM και την εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς», χαρακτηρίζοντας «ντιντήδες, φλώρους, φλούφληδες και σαλονάτους», όσους βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο για να αποφύγουν τους “Αγανακτισμένους”, προσθέτοντας ότι «όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει, καλύτερα να πάει σπίτι του!” Οι πολιτικοί, όπως υποστηρίζει ο κ.Μεϊμαράκης, «δεν είναι για να κάθονται, να περνούν καλά και να πηγαίνουν στις δεξιώσεις» και ότι αν προκαλούν τον κόσμο τόσο άσκημα «Να φάνε και την πέτρα. Να φάνε και το γιαούρτι…»
Μια χαρά τα είπατε κύριε Μεϊμαράκη!
Y.Γ.Να τον δούμε κιόλας να κάνει πράξη όσα λέει....
αχαχαχαχατο άφησε ανοικτό είναι η ευγενική διατύπωση
επίτροπος θα είναι σε κάθε υπουργείο
ο χασαπόπουλος είναι ο σκύλος του ΠΑΣΟΚαχαχαχαχα
και λέει ο Πασόκος στο Μέγκα (έλεος αυτό το κανάλι):
εγώ θα παραιτηθώ άν είναι στημένος στο Υπουργείο μου μπροστά ένας τύπος και μου λέει τι να κάνω
εκτος αν δεν γίνεται αλλιώς...
αχαχαχαχαχαχαχα
έλα που θα παραιτηθούμε κιολαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
δεν κάνουν και τους βουλευτές 100?λες να αλλάξει κάτι αν γίνει έτσι;
τα έξοδά μας σαν υπουργείο θα αυξηθούνε με αυτόν τον τρόπο
δεν κόβουνε 5-6 υπουργεία που δεν κάνουνε τίποτα πρώτα;
αφου δεν μασαει ο Βαγγελας«Ντιντίδες» όσοι βουλευτές φοβούνται!
«Βόμβα» εξαπέλυσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις δηλώσεις του στη NET FM και την εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς», χαρακτηρίζοντας «ντιντήδες, φλώρους, φλούφληδες και σαλονάτους», όσους βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο για να αποφύγουν τους “Αγανακτισμένους”, προσθέτοντας ότι «όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει, καλύτερα να πάει σπίτι του!” Οι πολιτικοί, όπως υποστηρίζει ο κ.Μεϊμαράκης, «δεν είναι για να κάθονται, να περνούν καλά και να πηγαίνουν στις δεξιώσεις» και ότι αν προκαλούν τον κόσμο τόσο άσκημα «Να φάνε και την πέτρα. Να φάνε και το γιαούρτι…»
Μια χαρά τα είπατε κύριε Μεϊμαράκη!
Y.Γ.Να τον δούμε κιόλας να κάνει πράξη όσα λέει....