Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Karate Kid III και έτσι φάση δλδ?
5176315418_f21e6db024.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και θα βάλει τους Έλληνες να κάνουν wax on, wax off (δλδ να δουλέψουν) για να ξεχρεώσουμε?
θα σκασει στο δντ τυπε και οποιοι μας κανουν μαγκιες θα τους πλακωσει στο ξυλο :rockon:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα σκασει στο δντ τυπε και οποιοι μας κανουν μαγκιες θα τους πλακωσει στο ξυλο :rockon:
Άστα σταδιάλα με τον Κοκό[sup]2[/sup]...
Άλλος είναι ο ΗΓΕΤΗΣ  :rolleyes: :rolleyes:
Θα προκαλέσω καμιά αυτοκτονία αλλά τι να κάνουμε, οι εξελίξεις τρέχουν....
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=81104&catid=13]"Απρόσμενος συνήγορος" των Ελλήνων ο ισραηλινός πρωθυπουργός[/url]

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦανατικ πες αλεύρι, ο Ωβραίος σε γυρεύει  :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μονο ενας μπορει να μας ενωσει
Chuck_Norris.jpg

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Ελλας - Ισδραηλ  συμμαχια  η μονη λυση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ξεκινούν σύντομα οι δίκες για τον Μπεν Άλι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 23:04

Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, και η σύζυγός του, Λεΐλά Τραμπέλσι, θα δικαστούν ερήμην «τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες», όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι έρευνες για δύο υποθέσεις στις οποίες κατηγορούνται ο πρώην πρόεδρος και η σύζυγός του έχουν ολοκληρωθεί και το υλικό που συγκέντρωσαν οι ανακριτές θα παραδοθεί εντός των επόμενων ημερών στο ποινικό δικαστήριο, είπε ο Κάντεμ Ζιν Ελ Αμπιντίν.

Ο Μπεν Άλι και η σύζυγός του έχουν καταφύγει στη Σαουδική Αραβία μετά την πτώση του καθεστώτος, στις 14 Ιανουαρίου.

Η πρώτη υπόθεση αφορά «στην ανακάλυψη όπλων και ναρκωτικών στο προεδρικό μέγαρο της Καρχηδόνας», είπε ο εκπρόσωπος. Η δεύτερη σχετίζεται με τα 27 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά που βρέθηκαν τον Φεβρουάριο σε ένα άλλο μέγαρο του πρώην προέδρου, στο Σίντι Μπου Σαΐντ, στα βόρεια προάστια της Τύνιδας.

Συνολικά 88 έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη εις βάρος του πρώην προεδρικού ζεύγους, μελών της οικογένειας Μπεν Άλι, πρώην υπουργών και αξιωματούχων του καθεστώτος. Μεταξύ των κατηγοριών περιλαμβάνονται ανθρωποκτονίες, κατάχρηση εξουσίας, αρχαιοκαπηλία, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και άλλες.

Ο Μπεν Άλι έχει ζητήσει από έναν γνωστό Λιβανέζο δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του στα τυνησιακά και τα διεθνή δικαστήρια.

Επισκέπτης
«Ντιντίδες» όσοι βουλευτές φοβούνται!

«Βόμβα» εξαπέλυσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις δηλώσεις του στη NET FM και την εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς», χαρακτηρίζοντας «ντιντήδες, φλώρους, φλούφληδες και σαλονάτους», όσους βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο για να αποφύγουν τους “Αγανακτισμένους”, προσθέτοντας ότι «όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει, καλύτερα να πάει σπίτι του!” Οι πολιτικοί, όπως υποστηρίζει ο κ.Μεϊμαράκης, «δεν είναι για να κάθονται, να περνούν καλά και να πηγαίνουν στις δεξιώσεις» και ότι αν προκαλούν τον κόσμο τόσο άσκημα «Να φάνε και την πέτρα. Να φάνε και το γιαούρτι…»

Μια χαρά τα είπατε κύριε Μεϊμαράκη!

63665.jpg

Y.Γ.Να τον δούμε κιόλας να κάνει πράξη όσα λέει.... :grin:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν εγώ επιθυμώ τα εξής

(1) να δουλεύω λίγο και να κονομάω (σε κάποιο βαθμό το κάνω σήμερα θα μπορούσα να κονομάω περισσότερα αλλά δεν χαλιέμαι)
(2) να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς φόβο
(3) να φεύγω απότο σπίτι και να αφήνω ανοιχτό το παράθυρο
(4) να υπάρχει άφθονο μουνί και να έχω την υγεία μου να γαμάω
(5) να μην πληρώνω φόρους
(6) να χτίζω όπου γουστάρω και όπως γουστάρω χωρίς να μου ζαλίζουν τα αρχίδια
(7) να καταπατώ την περιουσία του κράτους χωρίς να μου κάνει κανένας τίποτε
(8) να έχω γαμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά να μην πληρώνω εισητήριο
(9) να έχω γαμάουα εθνικές οδούς αλλ΄ανα μην πληρώνω διόδια
(10) να έχω θέση πάρκιν στον δρόμο αλλα να μην πληρώνω παρκόμετρα...
(11) ...
(12) ...

(9999999)...

Ανωνύμου του Ελληνος...

για πες πως θα τα πετύχεις..

Με εξαιρεση το 2. ολα τα αλλα τα πετυχαινεις αν γινεις βουλευτης.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Τύπε, έρχονται "τα άτομα".

"Τοποθετούνται Επίτροποι στα υπουργεία;

Ακόμη μέσω διπλωματικής διατύπωσης η τρόικα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τοποθέτησης Επιτρόπων σε κρίσιμα υπουργεία.

Η ακριβής διατύπωση έχει ως εξής: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων θα είναι αποτελεσματικό το ταχύτερο δυνατό, οι ελληνικές αρχές θα ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης, μεταξύ άλλων μέσω τεχνικής συνδρομής από το ΔΝΤ, από κράτη μέλη της ΕΕ και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και μέσω δημιουργίας μηχανισμών παρακολούθησης».

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε, έρχονται "τα άτομα".

"Τοποθετούνται Επίτροποι στα υπουργεία;

Ακόμη μέσω διπλωματικής διατύπωσης η τρόικα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τοποθέτησης Επιτρόπων σε κρίσιμα υπουργεία.

Η ακριβής διατύπωση έχει ως εξής: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων θα είναι αποτελεσματικό το ταχύτερο δυνατό, οι ελληνικές αρχές θα ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης, μεταξύ άλλων μέσω τεχνικής συνδρομής από το ΔΝΤ, από κράτη μέλη της ΕΕ και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και μέσω δημιουργίας μηχανισμών παρακολούθησης».

το άφησε ανοικτό είναι η ευγενική διατύπωση
επίτροπος θα είναι σε κάθε υπουργείο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

«Βόμβα» εξαπέλυσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις δηλώσεις του στη NET FM και την εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς», χαρακτηρίζοντας «ντιντήδες, φλώρους, φλούφληδες και σαλονάτους», όσους βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο για να αποφύγουν τους “Αγανακτισμένους”, προσθέτοντας ότι «όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει, καλύτερα να πάει σπίτι του!” Οι πολιτικοί, όπως υποστηρίζει ο κ.Μεϊμαράκης, «δεν είναι για να κάθονται, να περνούν καλά και να πηγαίνουν στις δεξιώσεις» και ότι αν προκαλούν τον κόσμο τόσο άσκημα «Να φάνε και την πέτρα. Να φάνε και το γιαούρτι…»

63665.jpg

ευτυχώς έβαλες τον Υ.Γ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το άφησε ανοικτό είναι η ευγενική διατύπωση
επίτροπος θα είναι σε κάθε υπουργείο
αχαχαχαχα
και λέει ο Πασόκος στο Μέγκα (έλεος αυτό το κανάλι):
εγώ θα παραιτηθώ άν είναι στημένος στο Υπουργείο μου μπροστά ένας τύπος και μου λέει τι να κάνω
εκτος αν δεν γίνεται αλλιώς...
αχαχαχαχαχαχαχα
έλα που θα παραιτηθούμε κιολαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λες να αλλάξει κάτι αν γίνει έτσι;
τα έξοδά μας σαν υπουργείο θα αυξηθούνε με αυτόν τον τρόπο
δεν κόβουνε 5-6 υπουργεία που δεν κάνουνε τίποτα πρώτα;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αχαχαχαχα
και λέει ο Πασόκος στο Μέγκα (έλεος αυτό το κανάλι):
εγώ θα παραιτηθώ άν είναι στημένος στο Υπουργείο μου μπροστά ένας τύπος και μου λέει τι να κάνω
εκτος αν δεν γίνεται αλλιώς...
αχαχαχαχαχαχαχα
έλα που θα παραιτηθούμε κιολαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ο χασαπόπουλος είναι ο σκύλος του ΠΑΣΟΚ
1 λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ 10 αυτός

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λες να αλλάξει κάτι αν γίνει έτσι;
τα έξοδά μας σαν υπουργείο θα αυξηθούνε με αυτόν τον τρόπο
δεν κόβουνε 5-6 υπουργεία που δεν κάνουνε τίποτα πρώτα;
δεν κάνουν και τους βουλευτές 100?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

63665.jpg

αφου δεν μασαει ο Βαγγελας
να διωξει την προσωπικη και την αλλη φρουρα
και να κανει μια βολτα την Κυριακη στο Συνταγμα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom