Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι ανώμαλος;;;;; :jerking:

πλακα κανω φιλε... απλα ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωση
οτι παιζει να εισαι κανα τρελα βολεμενο πλουσιοπαιδο
σαν αυτους που οταν τους κανεις κουβεντα για την κριση σε κοιτανε
λες και εισαι εξωγηινος.

Επισκέπτης
Και επί τη ευκαιρία...

Boldemort = Ένας πραγματικός διπρόσωπος.......τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι....το πρωί έλεγες ότι είμαι μορφή και τώρα έγινα ανώμαλος.... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αβραμης = ενας πραγματικος ανωμαλος.

Δειτε και παρτε παραδειγματα ολοι οσοι λετε εμενα ανωμαλο  :grin:

Π.Σ Θα απαντησει κανεις στην παραπανω ερωτηση μου?????
τυπε ο αβραμης ειναι εκκεντρικος :grin:

Επισκέπτης
πλακα κανω φιλε... απλα ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωση
οτι παιζει να εισαι κανα τρελα βολεμενο πλουσιοπαιδο
σαν αυτους που οταν τους κανεις κουβεντα για την κριση σε κοιτανε
λες και εισαι εξωγηινος.

Αυτό που κολλάει τώρα;;;; :think:

Για τη κρίση δε θέλω να μιλάω πάντως γενικώς..........αλλά λεφτά έχω..........δεν είμαι και πολύ σπάταλος οπότε... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό που κολλάει τώρα;;;; :think:

Για τη κρίση δε θέλω να μιλάω πάντως γενικώς..........αλλά λεφτά έχω..........δεν είμαι και πολύ σπάταλος οπότε... :rockon:
τυπε αφου τρως ισα ισα για να ζεις,ετσι δεν εχεις πει
μορτη φραψε τι τρως εσυ ολη μερα τυπε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και επί τη ευκαιρία...

Boldemort = Ένας πραγματικός διπρόσωπος.......τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι....το πρωί έλεγες ότι είμαι μορφή και τώρα έγινα ανώμαλος.... :2funny:

Μα δεν αναιρω το μορφη που ειπα... εισαι μορφη.
Αλλα ωρες ωρες ρε φιλε... με προβληματιζεις... κανεις δεν ειναι τελειος
ουτε εγω ο ιδιος... οποτε οκ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αφου τρως ισα ισα για να ζεις,ετσι δεν εχεις πει
μορτη φραψε τι τρως εσυ ολη μερα τυπε :2funny:

αν εχω ορεξη ???? κιολας???
αστο τυπε... καλυτερα να με πηγαινεις
μπουρδελοτσαρκα παρα να με ταιζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλυτερα να με τσαρκαρεις παρα να με ταιζεις!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ρε παπαρα, σου εχω ξαναπει: τις Βολταιριες οχι σε μενα!!!

ποσους ντοκους εχει ρε η εμπορευματικη ζωνη? Τον ΕΝΑΝ τους εδωσαν, οχι ολοκληρο το λιμανι! και βεβαια κανουν αποκλειστικη χρηση, τι ηθελες δηλαδη? Να δωσουν ενα σκασμο λεφτα για τους γερανους και τις υποδομες που εφιαξαν και μετα να τα χρησιμοποιει κανας υμετερος? ελεος δηλαδη με τις μπουρδες που πετας!!!

Αφου εχεις παει λοιπον για πες πως ηταν περισυ τετοια εποχη η ΕΖ και πως ειναι σημερα (το κομματι που εκμεταλλευονται οι Κινεζοι δηλαδη). Το αστο καλλυτερα μαλλον εγω θα πρεπει να στο πω! Για χρονια περναω σχεδον καθημερινα απο κει! Τις ΠΑΣΟΚιες σου αλλου λοιπον...

Μεμάκο ήρεμα.

Αααααααα, έναν ντόκο τους έδωσαν....
Και δε με λες, την προβλήτα των πετρελαιοειδών δεν τους την έδωσαν για να φτιάξουν εκεί την Προβλήτα ΙΙΙ; Και πότε ακριβώς έπρεπε να αρχίσει η κατασκευή της σύμφωνα με την σύμβαση;

Και γιατί περνάς από εκεί κάθε μέρα ρε μεγάλε; Κερατσινιώτης είσαι;;;

Τώρα αν έχω πάει ή όχι.... Για πες εσύ .......

Συνημμένα

• PCT.jpg
    PCT.jpg
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 19

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμάκο ήρεμα.

Αααααααα, έναν ντόκο τους έδωσαν....
Και δε με λες, την προβλήτα των πετρελαιοειδών δεν τους την έδωσαν για να φτιάξουν εκεί την Προβλήτα ΙΙΙ; Και πότε ακριβώς έπρεπε να αρχίσει η κατασκευή της σύμφωνα με την σύμβαση;

Και γιατί περνάς από εκεί κάθε μέρα ρε μεγάλε; Κερατσινιώτης είσαι;;;

Τώρα αν έχω πάει ή όχι.... Για πες εσύ .......
Ρε παπαρα,ποσο προβοκατορας εισαι?????

τη φωτο που εβαλες με το γερανακι την κρατησα ρε! Θα με κανεις να παω αυριο να βγαλω φωτο να δει ο κοσμος πως ειναι σημερα και μετα να δουμε που θα κρυφτεις!!!

Υ.Γ. για τα υπολοιπα θεματα βεβαια αβαβα..... δε πειραζει Σαυρουκο, ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και η τηλεοραση... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τυποι... ενας γνωστος μου ειπε οτι αν η χωρα βαρεσει πτωχευση οι ξενοι θα χασουν τα λεφτα τους
και πως δεν ειχαν προβλεψει πως η Ελλαδα θα φτασει στην κατασταση να μην μπορει να τους πληρωσει... γιατι οι ξενοι εβλεπαν μονο το κερδος τους απο τους τοκους... επειδη ειμαι ασχετος με τα οικονομικα... για πειτε μου την γνωμη σας εχει δικιο ?

Επισκέπτης
Ρε τυποι... ενας γνωστος μου ειπε οτι αν η χωρα βαρεσει πτωχευση οι ξενοι θα χασουν τα λεφτα τους
και πως δεν ειχαν προβλεψει πως η Ελλαδα θα φτασει στην κατασταση να μην μπορει να τους πληρωσει... γιατι οι ξενοι εβλεπαν μονο το κερδος τους απο τους τοκους... επειδη ειμαι ασχετος με τα οικονομικα... για πειτε μου την γνωμη σας εχει δικιο ?
Μην φοβάσαι κ τα λεφτά τους δεν θα τα χάσουν οι ξένοι,αν δεν υπάρχει ρευστό θα πάρουν ''γη κ ύδωρ''.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην φοβάσαι κ τα λεφτά τους δεν θα τα χάσουν οι ξένοι,αν δεν υπάρχει ρευστό θα πάρουν ''γη κ ύδωρ''.

του το ειπα και αυτο και μου ειπε οτι δεν εχουν μεριμνησει ωστε να εχουν υποθηκευσει κατι
οταν γινοταν το μνημονιο... τελικα ξερει κανεις να μας διαφωτισει η ο καθενας λεει απλα τις παπαριες του?  :grin:

Επισκέπτης
του το ειπα και αυτο και μου ειπε οτι δεν εχουν μεριμνησει ωστε να εχουν αποθηκευσει κατι
οταν γινοταν το μνημονιο... τελικα ξερει κανεις να μας διαφωτισει η ο καθενας λεει απλα τις παπαριες του?  :grin:
Oι μόνοι που ξέρουν ακριβώς να μας διαφωτίσουν είναι οι υπουργοί του Πασόκ(κυρίως ο οικονομίας) κ ο πρωθυπουργάρας μας. :grin:

Αλλά δεν νομίζω να το κάνουν..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε παπαρα,ποσο προβοκατορας εισαι?????

τη φωτο που εβαλες με το γερανακι την κρατησα ρε! Θα με κανεις να παω αυριο να βγαλω φωτο να δει ο κοσμος πως ειναι σημερα και μετα να δουμε που θα κρυφτεις!!!

Υ.Γ. για τα υπολοιπα θεματα βεβαια αβαβα..... δε πειραζει Σαυρουκο, ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και η τηλεοραση... ;)

Αχαααχααχαχαχαχαχ, δεν είναι γερανάκι ρε.....

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

Ναι περιμένω να φέρεις φωτογραφία από το ακριβώς ίδιο σημείο. Μήπως θέλεις να σου πω και ποιό είναι;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μήπως είναι παπαγαλάκι?

Παρόμοια θέματα