Επισκέπτης
αβραμης = ενας πραγματικος ανωμαλος.
Δειτε και παρτε παραδειγματα ολοι οσοι λετε εμενα ανωμαλο
Π.Σ Θα απαντησει κανεις στην παραπανω ερωτηση μου?????
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι ανώμαλος;;;;;
αβραμης = ενας πραγματικος ανωμαλος.
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι ανώμαλος;;;;;
τυπε ο αβραμης ειναι εκκεντρικοςαβραμης = ενας πραγματικος ανωμαλος.
πλακα κανω φιλε... απλα ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωση
οτι παιζει να εισαι κανα τρελα βολεμενο πλουσιοπαιδο
σαν αυτους που οταν τους κανεις κουβεντα για την κριση σε κοιτανε
λες και εισαι εξωγηινος.
τυπε αφου τρως ισα ισα για να ζεις,ετσι δεν εχεις πειΑυτό που κολλάει τώρα;;;;
Για τη κρίση δε θέλω να μιλάω πάντως γενικώς..........αλλά λεφτά έχω..........δεν είμαι και πολύ σπάταλος οπότε...
Και επί τη ευκαιρία...
Boldemort = Ένας πραγματικός διπρόσωπος.......τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι....το πρωί έλεγες ότι είμαι μορφή και τώρα έγινα ανώμαλος....
τυπε αφου τρως ισα ισα για να ζεις,ετσι δεν εχεις πει
μορτη φραψε τι τρως εσυ ολη μερα τυπε
ρε παπαρα, σου εχω ξαναπει: τις Βολταιριες οχι σε μενα!!!
ποσους ντοκους εχει ρε η εμπορευματικη ζωνη? Τον ΕΝΑΝ τους εδωσαν, οχι ολοκληρο το λιμανι! και βεβαια κανουν αποκλειστικη χρηση, τι ηθελες δηλαδη? Να δωσουν ενα σκασμο λεφτα για τους γερανους και τις υποδομες που εφιαξαν και μετα να τα χρησιμοποιει κανας υμετερος? ελεος δηλαδη με τις μπουρδες που πετας!!!
Αφου εχεις παει λοιπον για πες πως ηταν περισυ τετοια εποχη η ΕΖ και πως ειναι σημερα (το κομματι που εκμεταλλευονται οι Κινεζοι δηλαδη). Το αστο καλλυτερα μαλλον εγω θα πρεπει να στο πω! Για χρονια περναω σχεδον καθημερινα απο κει! Τις ΠΑΣΟΚιες σου αλλου λοιπον...
τυπε αφου τρως ισα ισα για να ζεις,ετσι δεν εχεις πει
μορτη φραψε τι τρως εσυ ολη μερα τυπε
Bρήκες μέτρο σύγκρισης παναθεμά σε!!!!!αβραμης = ενας πραγματικος ανωμαλος.
Ρε παπαρα,ποσο προβοκατορας εισαι?????Μεμάκο ήρεμα.
Αααααααα, έναν ντόκο τους έδωσαν....
Και δε με λες, την προβλήτα των πετρελαιοειδών δεν τους την έδωσαν για να φτιάξουν εκεί την Προβλήτα ΙΙΙ; Και πότε ακριβώς έπρεπε να αρχίσει η κατασκευή της σύμφωνα με την σύμβαση;
Και γιατί περνάς από εκεί κάθε μέρα ρε μεγάλε; Κερατσινιώτης είσαι;;;
Τώρα αν έχω πάει ή όχι.... Για πες εσύ .......
Bρήκες μέτρο σύγκρισης παναθεμά σε!!!!!
Ρε τυποι... ενας γνωστος μου ειπε οτι αν η χωρα βαρεσει πτωχευση οι ξενοι θα χασουν τα λεφτα τους
και πως δεν ειχαν προβλεψει πως η Ελλαδα θα φτασει στην κατασταση να μην μπορει να τους πληρωσει... γιατι οι ξενοι εβλεπαν μονο το κερδος τους απο τους τοκους... επειδη ειμαι ασχετος με τα οικονομικα... για πειτε μου την γνωμη σας εχει δικιο ?
Και μη χειρότεραα ωστε ετσι ε?
Μην φοβάσαι κ τα λεφτά τους δεν θα τα χάσουν οι ξένοι,αν δεν υπάρχει ρευστό θα πάρουν ''γη κ ύδωρ''.Ρε τυποι... ενας γνωστος μου ειπε οτι αν η χωρα βαρεσει πτωχευση οι ξενοι θα χασουν τα λεφτα τους
και πως δεν ειχαν προβλεψει πως η Ελλαδα θα φτασει στην κατασταση να μην μπορει να τους πληρωσει... γιατι οι ξενοι εβλεπαν μονο το κερδος τους απο τους τοκους... επειδη ειμαι ασχετος με τα οικονομικα... για πειτε μου την γνωμη σας εχει δικιο ?
Μην φοβάσαι κ τα λεφτά τους δεν θα τα χάσουν οι ξένοι,αν δεν υπάρχει ρευστό θα πάρουν ''γη κ ύδωρ''.
Oι μόνοι που ξέρουν ακριβώς να μας διαφωτίσουν είναι οι υπουργοί του Πασόκ(κυρίως ο οικονομίας) κ ο πρωθυπουργάρας μας.του το ειπα και αυτο και μου ειπε οτι δεν εχουν μεριμνησει ωστε να εχουν αποθηκευσει κατι
οταν γινοταν το μνημονιο... τελικα ξερει κανεις να μας διαφωτισει η ο καθενας λεει απλα τις παπαριες του?
Ρε παπαρα,ποσο προβοκατορας εισαι?????
τη φωτο που εβαλες με το γερανακι την κρατησα ρε! Θα με κανεις να παω αυριο να βγαλω φωτο να δει ο κοσμος πως ειναι σημερα και μετα να δουμε που θα κρυφτεις!!!
Υ.Γ. για τα υπολοιπα θεματα βεβαια αβαβα..... δε πειραζει Σαυρουκο, ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και η τηλεοραση... ;)