Επειδή μου το ζήτησαν οι συναγωνιστές μου επανέρχομαι , αποδεχόμενος την επιθυμία του Λαού
Συναγωνιστές μην ασχολείστε με τους αντιδραστικούς
Κρατείτε τον Αγώνα .
Δεν δίνουμε λύσεις . Διαμαρτυρόμαστε , δεν επαναστατήσαμε ( ακόμα ) . Λύσεις όμως δεν μας έδωσαν ούτε οι ειδικοί . Ούτε οι υπηρέτες του παρασιτικού μετακαπιταλιστικού οικονομικού ιμπεριαλισμού ( ΔΝΤ , ΕΚΤ , κ.λπ ) . Ούτε οι υποψιασμένοι . Ούτε τα ακροδεξιά ή ακροαριστερά γκρουπούσκουλα , που τραβάνε τις κωλότριχές τους , διότι δεν είναι οι μπροστάρηδες του κινήματος . Που συφιλιάζονται επειδή ο τυπάς με το nautica και η γκόμενα με το ρόλεξ είναι σήμερα στην πρωτοπορεία και αυτοί στο χρονοντούλαπο .
Ναι η μεγάλη ευκαιρία ήταν πέρσι , όταν οι πράκτορες του συστήματος έκαψαν τους εργαζόμενους στη MARFIN , για να μηδενίσουν την παλλαϊκή γενική απεργία και να ματαιωθεί η εισβολή του αγανακτισμένου λαού στη Βουλή .
Όμως και σήμερα είμαστε εδώ όρθιοι . Εμείς μείναμε όρθιοι , όταν οι άλλοι σκύβουνε . Εμείς οι φλώροι, οι απολιτικ, οι καθημερινοί μαλάκες της διπλανής πόρτας είμαστε όρθιοι . Τα ακροδεξιά καθήκια , οι αριστεροί πρακτορίσκοι , οι μίσθαρνοι επαναστάτες έγιναν οι πουτάνες του συστήματος .
Του συστήματος που περιλαμβάνει τα αστικά κόμματα που δεν μπορούν να κατανοήσουν τί συμβαίνει και της συστημικής αριστεράς που μας διαβάλει διότι είμαστε πέρα από τα όρια της .
Δεν τους έχουμε ανάγκη .
Δεν ασχολούμαστε με αυτούς .
Λύσεις θα δώσει η εκλεγμένη κυβέρνηση . Η Κυβέρνηση που πήρε εντολή να κυβερνήσει .
Αν έχει αποτύχει , να πάει έξω να διαπραγματευτεί .
Αν δεν μπορεί να καταθέσει την εντολή και να προκηρύξει εκλογές
Αδιέξοδα στη δημοκρατία δεν υπάρχουν
Αυτό εκφράζουμε στο Σύνταγμα
Εγώ , η θειά μου , το ζαβό ανήψι μου , ο κύριος Νίκος ο περιπτεράς , η Κύρια Τασία η Εβγατζού , η Λάκης ο Βορειοπραστειακός , ο Θωμάς ο άνεργος , η Σάρον (πρώην μοντέλο ) και τα λοιπά κατακάθια της απολιτικ υποκουλτούρας .
Τους εξυπνάκηδες και τους μηδενιστές δεν τους χρειαζόμαστε .
Ανησυχειτε
Έρχονται πολύ χειρότερες ημέρες ( για εσάς , εμείς ξέρουμε τί μας περιμένει )