Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προτρεχω τωρα αλλά...Φανταστειτε ισως την τρομαρα των πολιτικων αν στο χτεσινο τουλαχιστον πληθος υπηρχαν διακριτα μπλοκ ολων των παραταξεων και των σωματειων. Γιατι ΑΛΛΟ ενα απολιτικ (στην εμφανιση εστω) πληθος και αλλο ενα πολυχρωμο αλλα συνασπισμενο που ειναι σαφεστατα ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους!

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.
Απαντησεις θελω.

Εαν υπαρχουν παρακαλω να τις ποσταρουν,εαν ΔΕΝ υπαρχουν να μη μου λενε γιατι δεν κανω μπουγιο.

Φιλικα παντα.

ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ. ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πουράκο αδερφέ μου καλέ μου σύντροφε εγώ μαζί σου είμαι.
και με τον βολταίρο μαζί είμαι.
δεν έχει σημασία με ποιόν διαφωνώ
σημασία έχει να διαφωνώ ή να με κάνει να συμφωνήσω.
τον κόβω και τον κάνω φέτες ότι άμα κατέβω ανάμεσα στα 45 χιλιάρια που σουλατσάρουν θα ξενερώσω τόσο με τους μαλάκες που θα δω και τις μαλακίες που θ ακουσω που θα ανοίξω λάικ στο φέισμπουκ για τον παπακ.

Ποιος σε καλεσε?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σημερα λιγοτερος κοσμος απο χθες,φυσικο αυτο ηταν Κυριακη χθες..Αυριο 6 με 10 τα λαμογια εχουν ολομελεια  ..Θα εχει κοσμο απ εξω..

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προτρεχω τωρα αλλά...Φανταστειτε ισως την τρομαρα των πολιτικων αν στο χτεσινο τουλαχιστον πληθος υπηρχαν διακριτα μπλοκ ολων των παραταξεων και των σωματειων. Γιατι ΑΛΛΟ ενα απολιτικ (στην εμφανιση εστω) πληθος και αλλο ενα πολυχρωμο αλλα συνασπισμενο που ειναι σαφεστατα ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους!

ναι,με το που θα έβλεπαν τα άμουστακα ρομποτάκια της ΚΝΕ  και τους μπάχαλους θα άνοιγαν διάπλατα τις πόρτες της βουλής για να παραδωθούν  :idiot: και στην τελική γιατί να φοβηθούν τα κόμματα τις πολιτικές δυνάμεις που πρόσκεινται στην ιδεολογία τους ? :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπορείς να προτείνεις τότε έναν άλλο εναλλακτικό και ρεαλιστικό τρόπο αντίδρασης?
κομβικό σημείο ήταν τα επεισόδια πέρσι.
αφού δεν μπήκαν τότε στη βουλή χάθηκε κάθε ευκαιρία αλλαγής.
απο δω και πέρα θα ρθουν αλλα 90 δις θα μπουν ευρωπαίοι επιτροποι θα πουληθούν όλα με συνοπτικές διαδικασίες το εισόδημα κατά 70% θα πηγαίνει αυτούσιο σε άμεσους ή έμμεσους φόρους και σε 10 χρόνια εάν δεν προκύψει κάποια αλλη συστημική ανωμαλία η ελλαδα θα γυρίσει σε τροχιά ανάπτυξης όπως έγινε με την αργεντινή.
τα επόμενα 10 χρόνια όμως αφού δεν ανέτρεψες όλο το συνδικαλοπολιτικο καθεστώς θα πληρώνεις τα σπασμένα για όλουε τους προηγούμενους μαλάκες πολιτικούς-συνδικαλιστές-επιχειρηματίες που έφαγαν με χρυσά κουτάλια.
απλα και νέτα.

ας κάτσετε και 1 χρόνο χαμέ στο σύνταγμα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σημερα λιγοτερος κοσμος απο χθες,φυσικο αυτο ηταν Κυριακη χθες..Αυριο 6 με 10 τα λαμογια εχουν ολομελεια  ..Θα εχει κοσμο απ εξω..
η απολιτικ κινηση πολιτων εχει μετα απο καποιες μερες διαβουλευσεων καταληξει
α)τι θα γινει με το δημοσιο;;απολυση των μισων υπαλληλων;να μεινει ως εχει;να δωθουν περισσοτερα λεφτα για να εχουν καλυτερα αποτελεσματα;
β)στον τομεα της υγειας να αυξηθουν τα κονδυλια;
γ)να υπαρξουν ελαφρυνσεις στην φορολογια των επιχειρησεων;
δ)να ανοιξουν τα κλειστα επαγγελματα;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Aφου τους αγανακτισμενους τους αφηνουνε να διαμαρτυρονται ειρηνικα, οι πολιτικοι τους εχουν γραμμενους στα @@ τους. Δεν ειναι κακο να νομιζεις οτι εκανες το καθηκον σου και να γυρνας σπιτι ησυχος, καπως ετσι το σκεφτονται πιστευω. Αν ηταν επικινδυνοι θα ειχαμε φασαριες, τραυματιες και νεκρους οποιος καταλαβε, καταλαβε...

κομβικό σημείο ήταν τα επεισόδια πέρσι.
αφού δεν μπήκαν τότε στη βουλή χάθηκε κάθε ευκαιρία αλλαγής.
+
Χωρις να αποκλειω την πιθανοτητα να συμβει στο μελλον

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΜΕ,

ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom