Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πιαστε και λιγο Βελουχιωτη τωρα,μπορει να συγκινηθει κανας συντροφος λεμε.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΡΝΟΠΑΠΟ !
ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΝΤΑΒΑΡΙΕΤΣ!
Πιαστε και λιγο Βελουχιωτη τωρα,μπορει να συγκινηθει κανας συντροφος λεμε.
δεν έχει σημασία με ποιόν διαφωνώ
σημασία έχει να διαφωνώ
μην κωλοτρίβεσαι.... λιώνεις να ψάχνεις στο γούγλη για μπετονιέρες..Εμ βέβαια, τι άλλο;
ναι ε;
να τους κεράσετε τους πολιτικους και εκλεράκια.....
τι σημαίνει αντίδραση στη σαπίλα....
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.
Απαντησεις θελω.
Εαν υπαρχουν παρακαλω να τις ποσταρουν,εαν ΔΕΝ υπαρχουν να μη μου λενε γιατι δεν κανω μπουγιο.
Φιλικα παντα.
πουράκο αδερφέ μου καλέ μου σύντροφε εγώ μαζί σου είμαι.
και με τον βολταίρο μαζί είμαι.
δεν έχει σημασία με ποιόν διαφωνώ
σημασία έχει να διαφωνώ ή να με κάνει να συμφωνήσω.
τον κόβω και τον κάνω φέτες ότι άμα κατέβω ανάμεσα στα 45 χιλιάρια που σουλατσάρουν θα ξενερώσω τόσο με τους μαλάκες που θα δω και τις μαλακίες που θ ακουσω που θα ανοίξω λάικ στο φέισμπουκ για τον παπακ.
Προτρεχω τωρα αλλά...Φανταστειτε ισως την τρομαρα των πολιτικων αν στο χτεσινο τουλαχιστον πληθος υπηρχαν διακριτα μπλοκ ολων των παραταξεων και των σωματειων. Γιατι ΑΛΛΟ ενα απολιτικ (στην εμφανιση εστω) πληθος και αλλο ενα πολυχρωμο αλλα συνασπισμενο που ειναι σαφεστατα ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους!
κομβικό σημείο ήταν τα επεισόδια πέρσι.μπορείς να προτείνεις τότε έναν άλλο εναλλακτικό και ρεαλιστικό τρόπο αντίδρασης?
Ποιος σε καλεσε?
Ορισμένοι νομίζουν ότι ζουν Μάη του 68να χτυπήσετε δυνατά τα κατσαρολικά να τρομάξουν τα κυκλώματα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είχε και το Μάη του 68 χάρλευ;Ορισμένοι νομίζουν ότι ζουν Μάη του 68- ε ρε πλάκες!
![]()
εδω πανω μαζευονται για να γαμπριζουν παντως...είχε και το Μάη του 68 χάρλευ;
η απολιτικ κινηση πολιτων εχει μετα απο καποιες μερες διαβουλευσεων καταληξειΣημερα λιγοτερος κοσμος απο χθες,φυσικο αυτο ηταν Κυριακη χθες..Αυριο 6 με 10 τα λαμογια εχουν ολομελεια ..Θα εχει κοσμο απ εξω..
είχε και το Μάη του 68 χάρλευ;
+κομβικό σημείο ήταν τα επεισόδια πέρσι.
αφού δεν μπήκαν τότε στη βουλή χάθηκε κάθε ευκαιρία αλλαγής.
είχε και το Μάη του 68 χάρλευ;