Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ  ομιλώ  και  κανένα  από τους  θεωρητικούς  δεν μηδενίζω .
Αν  μιλάς  για  το  σωματείο  της  ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Δεν  έχουμε  τίποτα  κοινό  με  ένα  καθεστωτικό  μόρφωμα που  κάποτε  ήταν σωματείο και  τώρα  είναι μια  κρατικοδίαιτη  παγίδα  εκμαυλισμού  του εργαζόμένου  προσκολημένη  στο  άρμα
α) των κρατικών  επιχορηγήσεων  δισεκατομμυρίων ευρώ τα  οποία  μοιράστηκαν , άγνωστο που  με  αδιαφανή  κριτήρια ,
β) της  σύνταξης  στο  110% του  καταληκτικού μισθού  του  αποφοίτου  της  ΣΤ Δημοτικού με  3.000 ευρώ  καταληκτικό μισθό
γ) Του  εφαλτηρίου , πλουσίων  «συνδικαλιστών» για  τους  κομματικούς  μηχανισμούς  , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ

Οπότε  καλώς  τους  συστήθηκε  να  τα  μαζέψουν και να  φύγουν .
Δεν  τραμπουκίστηκαν όμως !
Κακοι οι ΓΕΝΟΠατζηδες.ΟΚ.
Παμ'παρακατω τωρα.
Οι δασκαλοι?
Και αυτοι"καθεστωτικο μορφωμα" φανταζομαι...
Τώρα  αυτό  που  λές  για  τους  ασφαλίτες  δεν  το  έχω πάρει χαμπαρι , αν  έχεις  δείγματα  , το  συζητάμε .
Ο κοσμος το'χει τουμπανο και 'συ κρυφο καμαρι...Οκ παιδες...

Λοιπον,πηγαιντε συνταγμα,φατε,πιεστε,χορεψτε,τραγουδηστε.
Πλουσιοι και φτωχοι,κομμουνια και σιστες,ολοι μαζι αδελφωμενοι κατω απο την γαλανολευκη.

Πολιτικη δουλεια στη ζουλα,με τον λιτη στο σβερκο ΔΕΝ κανω,μα που να μαζευτουν οχι εκατο χιλιαδες αλλα εκατο εκατομμυρια(για την παρτη μου μιλαω και οχι μονον),πρωτα πεταξτε τους εξω κλωτσηδον και βλεπουμε.

Ερωτηματα μπηκαν,απαντησεις ΔΕΝ δοθηκαν γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να δοθουν,αυτο καταλαβα εγω.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εσύ  μπορείς  να  μου  εξηγήσεις  πως  30.000 άνθρωποι κάνουν εκδήλωση  χωρίς  επεισόδια , ενώ  30 τύποι  από τα  Εξάρχεια  απροσδιορίστων στοιχείων , από την  εποχή  του  Κουμή και της  Κανελλοπούλου  τα  κάνουνε  μπάχαλο καίγοντας  την Αθήνα .
Η  κοινωνία  εξελίσσεται
Αν  δεν θέλετε  να  είστε μαζί μας , καθίστε  σπίτια  σας .
Μη  μας  μηδενίζετε όμως .
Καλό  είναι  να  είμαστε  κάποτε  αδελφωμένοι .
Καθίστε  να  γίνετε  τα  μουσειακά  εκθέματα  ενος  αριστερισμού  που  όσο  ρομαντικός  ήταν , τόσο  γραφικός  έγινε .
Όποιος  θέλει  ταραγουδά  και  τη  Διεθνή  στο  Σύνταγμα , δεν  απαγορεύεται.

Και  η  Διεθνής  λέει  κάπου ... αν  θυμάμαι μετά  από τόσα  χρόνια «στον αγώνα  ενωμένοι» ?

Μάλλον  λάθος  το θυμάμαι
Με διορθώνεις

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα  θέλεις  και τα  λες  αυτά ?
γιατι;
Ο Μπεης δεν ειναι ο καθηγητης πανεπιστημιου που ειχε απο το 81 παρει καμια 100 θεσεις στο δημοσιο;
ο Μικης δεν ηταν υπουργος του Μητσοτακη;
με αυτους θα ερθει το αυριο;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγώ θέλω μπούκα.....
20 μέρες να κάθεστε έξω απ τη βουλή εάν δε μπουκάρετε σε λίγο θα αρχίσουν να σας ποτίζουν.
θα γίνετε μέρος του έβριντέι λάιφ που λεμε....
ξέρεις πόσες χιλιάδες αγανακτισμένοι αργεντίνοι διαδήλωναν επί μήνες στο μπουένος άιρες;

"μπουκα" καμς άφτερ  :uglystupid:

Because
φοβού τους Δαναούς και κατσαρόλες  φέροντες   :uglystupid:

άντε καλή συνέχεια  ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
γιατι;
Ο Μπεης δεν ειναι ο καθηγητης πανεπιστημιου που ειχε απο το 81 παρει καμια 100 θεσεις στο δημοσιο;
ο Μικης δεν ηταν υπουργος του Μητσοτακη;
με αυτους θα ερθει το αυριο;

Το  ότι  βρέθηκαν  κάποιοι  από την πνευματική  ηγεσία  του τόπου  να  πουν 5 πράγματα  μεστά και  ουσιώδη  το μηδενίζουμε .

Τον  καθηγητή  εννοώ  , που  είναι  ο μόνος που τα  βρόντηξε  του Ανδρέα και έφυγε  από την ΕΡΤ  ας  πούμε .
Και  το Μίκη  εννοώ , με  τα  Μακροννήσια , το βουνό , την εξορία .
Αλλά άσε  .... Δίκηο  έχεις .
Καλά   κάνεις  και  δεν κάνεις  τίποτα  

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  για  να  εξηγούμαστε  τα  τελευταία  28 έτη  έχω  λάβει μέρος  σε  συλλαλητήρια , πορείες , εκδηλώσεις διαφόρων  πολιτικών αποχρώσεων και  διαφόρων  κοινωνικών  φορέων .
Και  για  τον Κουμή και την Κανελλοπούλου ( αν  τους  έχετε  ακούσει )
Θυμώνω  όμως  σήμερα , όταν  βλέπω πρώην συντρόφους να  μηδενίζουν  επειδή  δεν  μπορούν  να  καπελώσουν . Άλλους , που  κολλάνε , όπως  πάντα  στην  ιδεολογική  πλατφόρμα .
Και  άλλους  δεμμένους  στο  Άρμα  του συστήματος  που  φοβούνται μήπως  χάσουν την  ησυχία  τους .
Αυτά .
Εγώ  δεν  ξαναγράφω  στο thread  αυτό
Θα συνεχίσω  να  συμμετέχω  στις  εκδηλώσεις  των αγανακτισμένων
Βαρέθηκα  να  τσακώνομαι για τα  αυτονόητα .
Γειά  μας
Και  καλή  αντάμωση στα  γουναράδικα .

Επισκέπτης
Εσύ  μπορείς  να  μου  εξηγήσεις  πως  30.000 άνθρωποι κάνουν εκδήλωση  χωρίς  επεισόδια , ενώ  30 τύποι  από τα  Εξάρχεια  απροσδιορίστων στοιχείων , από την  εποχή  του  Κουμή και της  Κανελλοπούλου  τα  κάνουνε  μπάχαλο καίγοντας  την Αθήνα .
Η  κοινωνία  εξελίσσεται
Αν  δεν θέλετε  να  είστε μαζί μας , καθίστε  σπίτια  σας .
Μη  μας  μηδενίζετε όμως .
Καλό  είναι  να  είμαστε  κάποτε  αδελφωμένοι .
Καθίστε  να  γίνετε  τα  μουσειακά  εκθέματα  ενος  αριστερισμού  που  όσο  ρομαντικός  ήταν , τόσο  γραφικός  έγινε .
Όποιος  θέλει  ταραγουδά  και  τη  Διεθνή  στο  Σύνταγμα , δεν  απαγορεύεται.
H κοκκινη σημαια ομως γιουχαριστηκε...Καθηστε λοιπον κατω απο την γαλανολευκη και πιαστε τον εθνικο υμνο,ταιριαζει καλυτερα.
Και  η  Διεθνής  λέει  κάπου ... αν  θυμάμαι μετά  από τόσα  χρόνια «στον αγώνα  ενωμένοι» ?

Μάλλον  λάθος  το θυμάμαι
Με διορθώνεις
Ενωμενος με ποιον ακριβως?
Με τους σιστες γιατι"ολοι ανθρωποι ειμαστε"?
Με τον φραγκατο που κατεβηκε απο ΒΠ για την"γουαου φαση"?
Ενωμενος με τον μικυ μαους,περιμενοντας να κατσει η στραβη και να ξεσηκωθει το πληθος"αυθορμητα,οπως στην Αιγυπτο"?
Τα εχετε μπλεξει χοντρα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο αγώνας είναι ταξικός. Όχι στους πανταξικούς αγώνες... :coffee:

Επισκέπτης
supermouse κι εσυ εχεις δικιο και ο pouranger.

time will tell

Επισκέπτης
supermouse κι εσυ εχεις δικιο και ο pouranger.

time will tell
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.
Απαντησεις θελω.

"Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλοί ευσυνείδητοι αστυνομικοί, οι οποίοι προσφέρουν τον ελεύθερό τους χρόνο, στερώντας τον εαυτό τους από τις οικογένειές τους. Έτσι περιφρουρείται η όλη διαδικασία..."

"Την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα κάποιος μου έδωσε μια προκύρηξη ενός κόμματος και προσπαθούσα να την διαβάσω. Εκείνη τη στιγμή με πλησιάζει ένας νεαρός και μου λέει " Δεν είπαμε ότι απαγορεύονται αυτά?...."

"...Προφανώς θα αναφέρεσαι σε κάποιον από την περιφρούρηση.Καλά έκανε και σου υπενθύμισε ότι απαγορεύονται οι κομματικές δραστηριότητες μέσα στην πλατεία."

Υπαρχουν απο οσους λενε οτι"απαξιωνω"και"μηδενιζω"?

Εαν υπαρχουν παρακαλω να τις ποσταρουν,εαν ΔΕΝ υπαρχουν να μη μου λενε γιατι δεν κανω μπουγιο.

Φιλικα παντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και  για  να  εξηγούμαστε  τα  τελευταία  28 έτη  έχω  λάβει μέρος  σε  συλλαλητήρια , πορείες , εκδηλώσεις διαφόρων  πολιτικών αποχρώσεων και  διαφόρων  κοινωνικών  φορέων .
Και  για  τον Κουμή και την Κανελλοπούλου ( αν  τους  έχετε  ακούσει )
Θυμώνω  όμως  σήμερα , όταν  βλέπω πρώην συντρόφους να  μηδενίζουν  επειδή  δεν  μπορούν  να  καπελώσουν . Άλλους , που  κολλάνε , όπως  πάντα  στην  ιδεολογική  πλατφόρμα .
Και  άλλους  δεμμένους  στο  Άρμα  του συστήματος  που  φοβούνται μήπως  χάσουν την  ησυχία  τους .
Αυτά .
Εγώ  δεν  ξαναγράφω  στο thread  αυτό
Θα συνεχίσω  να  συμμετέχω  στις  εκδηλώσεις  των αγανακτισμένων
Βαρέθηκα  να  τσακώνομαι για τα  αυτονόητα .
Γειά  μας
Και  καλή  αντάμωση στα  γουναράδικα .

πουράκο αδερφέ μου καλέ μου σύντροφε εγώ μαζί σου είμαι.
και με τον βολταίρο μαζί είμαι.
δεν έχει σημασία με ποιόν διαφωνώ
σημασία έχει να διαφωνώ ή να με κάνει να συμφωνήσω.
τον κόβω και τον κάνω φέτες ότι άμα κατέβω ανάμεσα στα 45 χιλιάρια που σουλατσάρουν θα ξενερώσω τόσο με τους μαλάκες που θα δω και τις μαλακίες που θ ακουσω που θα ανοίξω λάικ στο φέισμπουκ για τον παπακ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.
Απαντησεις θελω.

"Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλοί ευσυνείδητοι αστυνομικοί, οι οποίοι προσφέρουν τον ελεύθερό τους χρόνο, στερώντας τον εαυτό τους από τις οικογένειές τους. Έτσι περιφρουρείται η όλη διαδικασία..."

"Την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα κάποιος μου έδωσε μια προκύρηξη ενός κόμματος και προσπαθούσα να την διαβάσω. Εκείνη τη στιγμή με πλησιάζει ένας νεαρός και μου λέει [size=18pt]" Δεν είπαμε ότι απαγορεύονται αυτά?...."
[/size]
"...Προφανώς θα αναφέρεσαι σε κάποιον από την περιφρούρηση.Καλά έκανε και σου υπενθύμισε ότι απαγορεύονται οι κομματικές δραστηριότητες μέσα στην πλατεία."

Υπαρχουν απο οσους λενε οτι"απαξιωνω"και"μηδενιζω"?

Εαν υπαρχουν παρακαλω να τις ποσταρουν,εαν ΔΕΝ υπαρχουν να μη μου λενε γιατι δεν κανω μπουγιο.

Φιλικα παντα.

αδερφέ εμένα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
το καναν κάποτε κομματόσκυλα και γι αυτό με διέγραψαν.
τώρα θα με διαγράψει και η κυρά νίτσα η αγανακτισμένη;

ουστ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
περσονα τι κανεις μαν;καλα;πας και συ πλατεια;πως τα βλεπεις τα πραγματα γενικως ; ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom