pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
γιεεεεεεεεεεεαααααααααααααααααααααααααα
ανπρεντίκταμπλ δλδ.
Βουί μουσιού !
γιεεεεεεεεεεεαααααααααααααααααααααααααα
ανπρεντίκταμπλ δλδ.
Κακοι οι ΓΕΝΟΠατζηδες.ΟΚ.Εγώ ομιλώ και κανένα από τους θεωρητικούς δεν μηδενίζω .
Αν μιλάς για το σωματείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Δεν έχουμε τίποτα κοινό με ένα καθεστωτικό μόρφωμα που κάποτε ήταν σωματείο και τώρα είναι μια κρατικοδίαιτη παγίδα εκμαυλισμού του εργαζόμένου προσκολημένη στο άρμα
α) των κρατικών επιχορηγήσεων δισεκατομμυρίων ευρώ τα οποία μοιράστηκαν , άγνωστο που με αδιαφανή κριτήρια ,
β) της σύνταξης στο 110% του καταληκτικού μισθού του αποφοίτου της ΣΤ Δημοτικού με 3.000 ευρώ καταληκτικό μισθό
γ) Του εφαλτηρίου , πλουσίων «συνδικαλιστών» για τους κομματικούς μηχανισμούς , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ
Οπότε καλώς τους συστήθηκε να τα μαζέψουν και να φύγουν .
Δεν τραμπουκίστηκαν όμως !
Ο κοσμος το'χει τουμπανο και 'συ κρυφο καμαρι...Οκ παιδες...Τώρα αυτό που λές για τους ασφαλίτες δεν το έχω πάρει χαμπαρι , αν έχεις δείγματα , το συζητάμε .
τωρα τα πιασαμε τα λεφταΑύριο έχει ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και Κώστα Μπέη
τωρα τα πιασαμε τα λεφτα
δεν μετειχαν καθολου τα τελεταια 30 χρονια στην πολιτικη σκηνη
γιατι;Τώρα θέλεις και τα λες αυτά ?
εγώ θέλω μπούκα.....
20 μέρες να κάθεστε έξω απ τη βουλή εάν δε μπουκάρετε σε λίγο θα αρχίσουν να σας ποτίζουν.
θα γίνετε μέρος του έβριντέι λάιφ που λεμε....
ξέρεις πόσες χιλιάδες αγανακτισμένοι αργεντίνοι διαδήλωναν επί μήνες στο μπουένος άιρες;
γιατι;
Ο Μπεης δεν ειναι ο καθηγητης πανεπιστημιου που ειχε απο το 81 παρει καμια 100 θεσεις στο δημοσιο;
ο Μικης δεν ηταν υπουργος του Μητσοτακη;
με αυτους θα ερθει το αυριο;
H κοκκινη σημαια ομως γιουχαριστηκε...Καθηστε λοιπον κατω απο την γαλανολευκη και πιαστε τον εθνικο υμνο,ταιριαζει καλυτερα.Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις πως 30.000 άνθρωποι κάνουν εκδήλωση χωρίς επεισόδια , ενώ 30 τύποι από τα Εξάρχεια απροσδιορίστων στοιχείων , από την εποχή του Κουμή και της Κανελλοπούλου τα κάνουνε μπάχαλο καίγοντας την Αθήνα .
Η κοινωνία εξελίσσεται
Αν δεν θέλετε να είστε μαζί μας , καθίστε σπίτια σας .
Μη μας μηδενίζετε όμως .
Καλό είναι να είμαστε κάποτε αδελφωμένοι .
Καθίστε να γίνετε τα μουσειακά εκθέματα ενος αριστερισμού που όσο ρομαντικός ήταν , τόσο γραφικός έγινε .
Όποιος θέλει ταραγουδά και τη Διεθνή στο Σύνταγμα , δεν απαγορεύεται.
Ενωμενος με ποιον ακριβως?Και η Διεθνής λέει κάπου ... αν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια «στον αγώνα ενωμένοι» ?
Μάλλον λάθος το θυμάμαι
Με διορθώνεις
Πιαστε και λιγο Βελουχιωτη τωρα,μπορει να συγκινηθει κανας συντροφος λεμε.Και καλή αντάμωση στα γουναράδικα .
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.supermouse κι εσυ εχεις δικιο και ο pouranger.
time will tell
Θυμώνω όμως σήμερα , όταν βλέπω πρώην συντρόφους
Και για να εξηγούμαστε τα τελευταία 28 έτη έχω λάβει μέρος σε συλλαλητήρια , πορείες , εκδηλώσεις διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων και διαφόρων κοινωνικών φορέων .
Και για τον Κουμή και την Κανελλοπούλου ( αν τους έχετε ακούσει )
Θυμώνω όμως σήμερα , όταν βλέπω πρώην συντρόφους να μηδενίζουν επειδή δεν μπορούν να καπελώσουν . Άλλους , που κολλάνε , όπως πάντα στην ιδεολογική πλατφόρμα .
Και άλλους δεμμένους στο Άρμα του συστήματος που φοβούνται μήπως χάσουν την ησυχία τους .
Αυτά .
Εγώ δεν ξαναγράφω στο thread αυτό
Θα συνεχίσω να συμμετέχω στις εκδηλώσεις των αγανακτισμένων
Βαρέθηκα να τσακώνομαι για τα αυτονόητα .
Γειά μας
Και καλή αντάμωση στα γουναράδικα .
Δεν εχω δικιο,μαλακας ειμαι.
Απαντησεις θελω.
"Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλοί ευσυνείδητοι αστυνομικοί, οι οποίοι προσφέρουν τον ελεύθερό τους χρόνο, στερώντας τον εαυτό τους από τις οικογένειές τους. Έτσι περιφρουρείται η όλη διαδικασία..."
"Την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα κάποιος μου έδωσε μια προκύρηξη ενός κόμματος και προσπαθούσα να την διαβάσω. Εκείνη τη στιγμή με πλησιάζει ένας νεαρός και μου λέει [size=18pt]" Δεν είπαμε ότι απαγορεύονται αυτά?...."
[/size]
"...Προφανώς θα αναφέρεσαι σε κάποιον από την περιφρούρηση.Καλά έκανε και σου υπενθύμισε ότι απαγορεύονται οι κομματικές δραστηριότητες μέσα στην πλατεία."
Υπαρχουν απο οσους λενε οτι"απαξιωνω"και"μηδενιζω"?
Εαν υπαρχουν παρακαλω να τις ποσταρουν,εαν ΔΕΝ υπαρχουν να μη μου λενε γιατι δεν κανω μπουγιο.
Φιλικα παντα.