Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
νταξ,

με την αποχώρηση της μουνίτσας ξεφτιλίστηκε το θέμα ...

μείναν οι γνωστοί βασιλοχουντικοί να πουν τον πόνο τους...

καληνύχτα!
ε ναι,

αλλωστε δε παιζει ρολο τι λες, αλλα ποιος τα λεει.....

Γκαιρινγκ ειπαμε?...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε μάστορα κόψε κάτι...

Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο?

Γιατί όλη αυτή η "αγωνια"? Περιμένετε manifesto μετά από λιγότερο από εβδομάδα που γίνεται το party?

Που ήσασταν τα τελευταία 25 χρονια? Στηρίζατε τους παρακρατικούς μαφιόζικους οργανισμούς τύπου ΓΕΝΟΠ και ΟΛΜΕ. Στήσατε ένα φασιστικό μηχανισμό με "Αριστερή επίφαση" Γαμήσατε τα πάντα προς όφελος σας. Εσείς και τα άτυπα φιλαράκια σας μπλε και πράσινα. Και τώρα σε πειράζουν αυτά που γράφω?

Επισκέπτης
Όχι. Έχω όμως 2 συνταξιούχους γονείς και δεν μπορώ να πληρώσω τα φάρμακά τους εάν δεν πάρουν σύνταξη τον άλλον μηνα...

Κατάλαβες;
Α...θες να το πάμε επί προσωπικού?
Νοου πρόμπλεμ..
Να σου πω εγώ τώρα πως δε γουστάρω να ξαναπληρσω έκτακτη εισφορά για να πάρουν σύνταξη τον άλλο μήνα οι γονείς σου?
Ωραία ακούγεται?

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκιά σου.

Σαφώς.

Μαγκιά μου.

Σαφώς.

Πες μας εσύ τώρα τι κατάλαβες από τη διαδήλωση.

Γιατί η μαλακία είναι ότι υπάρχουν άτομα που πάνε και ξέρουν γιατί πάνε.

Με τους ρέστους τι γίνεται είναι το θέμα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Ούτε ξέρω ποιοι είναι οι ρέστοι

Αυτό που εγώ τουλάχιστον κρατάω είναι ότι υπάρχει κόσμος στους δρόμους, επειδή θέλει να είναι. Επίση αμφισβητεί κάτι. Τι ακριβώς θα δείξει. Ας το αφήσουμε όμως να φανεί. Μην προσπαθούμε να πετάξουμε λάσπη από τώρα επειδή μας πειράζει. Και αυτό δημοκρατία δεν είναι?

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις μπλεξει τα μπουτακια σου...

Οι πολιτικες συγκεντρωσεις δεν ειναι παρτυ,ουτε παμε για χαβαλε.

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ!

ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ Μ.........!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Ούτε ξέρω ποιοι είναι οι ρέστοι

Αυτό που εγώ τουλάχιστον κρατάω είναι ότι υπάρχει κόσμος στους δρόμους, επειδή θέλει να είναι. Επίση αμφισβητεί κάτι. Τι ακριβώς θα δείξει. Ας το αφήσουμε όμως να φανεί. Μην προσπαθούμε να πετάξουμε λάσπη από τώρα επειδή μας πειράζει. Και αυτό δημοκρατία δεν είναι?

Δημοκρατία είναι.

Δε ρίχνω λάσπη.

Το ξαναλέω. Δε διαφωνώ με το ότι κατεβαίνετε. Διαφωνώ με τον τρόπο που κατεβαίνετε.

Τέσπα. Να'σαι καλά και καλή συνέχεια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α...θες να το πάμε επί προσωπικού?
Νοου πρόμπλεμ..
Να σου πω εγώ τώρα πως δε γουστάρω να ξαναπληρσω έκτακτη εισφορά για να πάρουν σύνταξη τον άλλο μήνα οι γονείς σου?
Ωραία ακούγεται?

Δεν θέλω. Εσύ το πήγες που μου είπες ότι είμαι ομολογιούχος.

Δικαίωμά σου να θέλεις να γαμηθούν οι άλλοι γύρω σου για να μην ξαναπληρώσεις έκτακτη εισφορά. Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.

Αλλα είναι στα πλαίσια της εθνικής ενότητας και της αλληλεγγύης των γενεών η έκτακτη εισφορά.

Εσύ που είσαι πιο δυνατός από εμένα δώσε και σε εμένα μπάρμπα...

Το ξέρω ότι είναι άδικο. Για αυτό σου λέω και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ στην αρχή...

Αλλά μάλλον δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις με αυτά που εννοείς. Πιο πιθανό είναι να πληρώ και πάλι έκτακτη εισφορά εάν πάρουμε τα αρχίδια μου παρά εάν συνεχίσουν να μας πληρώνουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Έτσι δεν είναι; Λογικά πρέπει να θέλεις να τα καταφέρουμε και όχι να μην τα καταφέρουμε για την πέμπτη δόση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά εγώ ήμουν αγανακτισμένος εδώ και χρόνια.Η αδικία είναι φοβερή.Το πιο τρομερό είναι οι κλαπαρχιδιές να παίρνουν νομικό περιεχόμενο να βλέπεις ακόμα και το νόμο να σε κοροιδεύει.Είχα αποφασίσει πριν από τρία χρόνια οτι έπρεπε να εξαφανιστεί το κακό στη ρίζα του και η μέση τάξη να εκριζωθεί εκ θεμελίων.Βασικά όλα μα όλα ήταν στημένα.Το τι θα έκανε ο ένας και τι ο άλλος ήταν προαποφασισμένο.Αυτή η κωμωδία έπρεπε επιτέλους να τελειώσει.
Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι η δράση θα είχε τόσο δραματικά αποτελέσματα.Μιλάμε για παράλληλη δράση.Κάποια στιγμή το 2008 το σύστημα βρέθηκε εκτός ισορροπίας και από τότε είναι σε περιδίνηση.Για να ισορροπήσουν και πάλι τμήματα του συστήματος πρέπει να επεκταθεί η ανισορροπία σε άλλα και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μπλοκάρουμε.Οι τύποι δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει τους πολεμά ένας αόρατος εχθρός.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΘΟΛΟΥ!

Απάντησέ μου σε παρακαλώ πότε ανέλαβαν θέσεις ευθύνης και πότε κυβέρνησαν. ΤΟΤΕ έχεις ευθύνη.

Συριζα και ΚΚΕ συμμετέχουν σε διάφορες επιτροπές και παρα-επιτροπές, τα συνδικαλιστικά τους όργανα συμμετέχουν αλλού, συμμετέχουν σε ΟΤΑ κλπ. Μη νομίζεις πως είναι τελείως αμέτοχοι στα γίγνεσθαι της χώρας.

Επισκέπτης
Δικαίωμά σου να θέλεις να γαμηθούν οι άλλοι γύρω σου για να μην ξαναπληρώσεις έκτακτη εισφορά. Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.

Μην κάνεις ντρίπλες.
Εσύ είσαι αυτός που σκέφτεσαι έτσι,εσύ είσαι αυτός πουπροσωποποίησες το πρόβλημα.
Εγώ απλώς σε ρώτησα πως θα φαινόταν αν το πηγαίναμε όλοι στο προσωπικό.
Μην αμολάς λάσπη λοιπόν..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην κάνεις ντρίπλες.
Εσύ είσαι αυτός που σκέφτεσαι έτσι,εσύ είσαι αυτός πουπροσωποποίησες το πρόβλημα.
Εγώ απλώς σε ρώτησα πως θα φαινόταν αν το πηγαίναμε όλοι στο προσωπικό.
Μην αμολάς λάσπη λοιπόν..

Δεν κάνω ντρίμπλες. Ούτε και σκέπτομαι έτσι. Ούτε και το πάω στο προσωπικό ΠΡΩΤΑ. Ούτε κι αμολάω λάσπη.

Άμα δεν μπορέσουμε να πληρώσουμε συντάξεις και μισθούς δημοσίων υπαλλήλων κάποτε, θα πάρουμε ΌΛΟΙ τα αρχίδια μου. Άμα βγούμε εκτός ευρωζώνης, αυτό που θα ζήσουμε δεν θα έχει προηγούμενο. Άυτοί που το έχουν ζήσει δεν ζουν πια. Αυτά που ζούμε τώρα θα μοιάζουν παράδεισος. Δεν θέλετε να το καταλάβετε αυτό και πιστεύετε ότι πρέπει να μας ρίξουν στα λιοντάρια οι εταίροι με το να μας κόψουν την πέμπτη δόση.

Τί να σας πω ρε παιδια. Πώς βλέπετε το μέλλον μας δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή. Να μη μείνει λίθος επί λιθου;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οποιος ξερει μεταφερει τις εντυπωσεις του,εγω μεχρι να ξεμπερδεψει το σκηνικο απο τους πουθεναδες δεν το κουναω ρουπι.
και εγω
μια φιλη μου με εχει πρηξει να κατεβω και δεν ηξερα οτι ειναι πολιτικοποιημενη
χθες της επιασα κουβεντα για τις αιτιες και τις λυσεις του προβληματος
κατεληξε οτι για ολα φταινε οι Εβραιοι   :2funny:
θελω να πω οτι αν δεν υπαρξουν αιτηματα δεν θα οδηγησει πουθενα αυτο το πανηγυρι
και το να φυγουν ολοι οι 300 και να πληρωσουν αυτοι που φταινε γενικα και αοριστα δεν ειναι προταση αλλα συνθηματα χωρις ουσια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και εγω
μια φιλη μου με εχει πρηξει να κατεβω και δεν ηξερα οτι ειναι πολιτικοποιημενη
χθες της επιασα κουβεντα για τις αιτιες και τις λυσεις του προβληματος
κατεληξε οτι για ολα φταινε οι Εβραιοι   :2funny:
θελω να πω οτι αν δεν υπαρξουν αιτηματα δεν θα οδηγησει πουθενα αυτο το πανηγυρι
και το να φυγουν ολοι οι 300 και να πληρωσουν αυτοι που φταινε γενικα και αοριστα δεν ειναι προταση αλλα συνθηματα χωρις ουσια
Ειναι ομως μια αρχη.
Μεχρι εκει ομως. Μην το ισοπεδωνουμε, μην το αποθεωνουμε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom