Επισκέπτης
Να μη γίνει καμμια μαλακία και μας κουτσουρέψουν την επόμενη δόση και παρουμε τα αρχίδια μου...
Tης πούτσας το χαβά εσύ..
Να μη γίνει καμμια μαλακία και μας κουτσουρέψουν την επόμενη δόση και παρουμε τα αρχίδια μου...
του βόρειου ή του νότιου πόλου;
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
Ποιός ρε, εσύ;
ουτε στο λογαριασμό του να τα έβαζαν.Tης πούτσας το χαβά εσύ..
εσυ αφου δε ξερεις εναντια σε τι αντιδρα ο κοσμος, τοτε πως σε πειραζει που σε πετανε κλωτσηδων οταν πας να συμμετασχεις?+1 και απο μενα.
Πειτε μας ρε παιχτες εναντια σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ αντιδρατε,πως την αναλυετε την ολη κατασταση να 'ουμ?
ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?
Tης πούτσας το χαβά εσύ..
και φυσικά οι παρόντες γαμεμάκοι και λοιποί ακρομεσοδεξιοί κλώνοι ΠΡΜ ΜΠΡ κλπ κλπ το μόνο νταλκά που έχουν είναι η αριστερά και πως θα βγάλουν τα [glow=red,2,300]αντιαριοτερά[/glow] κόμπλεξ τους...
φασιστάκια που νομίζουν ότι καβάλησαν το (μαζικό) κύμα....
καμια σχέση με το τι συμβαίνει στο σύνταγμα και στο ΛΠ....
ας πει κανας άλλος...
του βόρειου ή του νότιου πόλου;
και φυσικά οι παρόντες γαμεμάκοι και λοιποί ακρομεσοδεξιοί κλώνοι ΠΡΜ ΜΠΡ κλπ κλπ το μόνο νταλκά που έχουν είναι η αριστερά και πως θα βγάλουν τα αντιαριοτερά κόμπλεξ τους...
φασιστάκια που νομίζουν ότι καβάλησαν το (μαζικό) κύμα....
καμια σχέση με το τι συμβαίνει στο σύνταγμα και στο ΛΠ....
ας πει κανας άλλος...
Τί θε' ρε ρεφορμιστή εσύ;
Και για να το σοβαρέψουμε. Αυτό που γράφω είναι το σοβαρότερο όλων. Άμα αρχίσουν να λακάνε και να τσινάνε οι εταίροι και το ΔΝΤ να δω πού θα βρούμε λεφτά να κινηθούμε.
Καμμια ενημερωσουλα για τις πολιτικες ζυμωσεις συνταγμα μερια?
Παιζει να καταληξει καπου ΠΟΛΙΤΙΚΑ(οχι κομματικα,το ειπαμε αυτο)το ολο σκηνικο?
γιγαντοθόνη να βλέπουμε ντάνσινγκ γουιθ δε σταρς πότε θα μπει να κάνουμε μπουγιο;γιαυτο ρωτας απεγνωσμενα να σου πει καποιος τι διαολο παιζεται εκει...
τίποτα δεν έχει απομείνει.Φέρε πίσω το πμ ρε αρχίδι!
Εγώ φταίω που κοιτάω να σώσω ό,τι έχει απομείνει.
τίποτα δεν έχει απομείνει.
ούτε ελπίδα.
δώσε και σώσε.Να σώσω την ψυχή του πάω του μαλάκα αλλά με απογοητεύει.
τίποτα δεν έχει απομείνει.
ούτε ελπίδα.
Τί θε' ρε ρεφορμιστή εσύ;
Και για να το σοβαρέψουμε. Αυτό που γράφω είναι το σοβαρότερο όλων. Άμα αρχίσουν να λακάνε και να τσινάνε οι εταίροι και το ΔΝΤ να δω πού θα βρούμε λεφτά να κινηθούμε.
δώσε και σώσε.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαΠως; Έμαθα θα φύγει ο Μπουμζόνγκ!