billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.096
- Πόντοι
- 5.956
Να μου λείπει,στο μαγουλακι μου δίνει και η μαμά μου!!!Θα δώσω ένα φιλάκι σε σένα στα Μάγουλακι .........
Να μου λείπει,στο μαγουλακι μου δίνει και η μαμά μου!!!Θα δώσω ένα φιλάκι σε σένα στα Μάγουλακι .........
ωχ αρχισαμε να το κανουμε ανω τον 18Θα δώσω ένα φιλάκι σε σένα στα Μάγουλακι .........
θελεις να σου θυμισω με το κρασακι στο gls που λαλαγες μεταΤι έγινε κύριε πολύζωη φοβάστε μην χάσετε στο διαγωνισμό???
Καρδούλα μου να φάει πιο πολύ από μένα αποκλείεται εκεί θα χάσει σίγουρα......χα χα χα χα χαΑυτός που θα φάει πιο πολύ τι κερδίζει;;;
ρε που εισαι εσυ η αλλη εκοψε τους καφεδες και το γυρισε σε ορεστης μακρηςγεια χαραααα!!!!
Καλή ερώτηση!Αυτός που θα φάει πιο πολύ τι κερδίζει;;;
ρε που εισαι εσυ η αλλη εκοψε τους καφεδες και το γυρισε σε ορεστης μακρης
Είσαι σίγουρη;;;Καρδούλα μου να φάει πιο πολύ από μένα αποκλείεται εκεί θα χάσει σίγουρα......χα χα χα χα χα
Καλά ε γώ γενικά μιλάω πολύ δεν χρειάζεται να πιω.........χα χα χα χαθελεις να σου θυμισω με το κρασακι στο gls που λαλαγες μετα
ενα κιλο παραπανω στην κορμαρα τουΚαλή ερώτηση!
εκπλησσομαι εσυ εισαι ενα σεμνο και καλοβουλο πλασμα ησυχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ουτε ακουγεσαιΚαλά ε γώ γενικά μιλάω πολύ δεν χρειάζεται να πιω.........χα χα χα χα
Ένα νέο ένα μόνο θα σου πω τα εστιατόρια στο Μεταξουργείο με λατρεύουν υπάλληλοι που με βλέπουν στο δρόμο μουμιλάνε στον πληθυντικό αν αργήσω λίγες μέρες να πάω ανησυχούν μήπως δεν είμαι καλά...........χα χα χα χα χαΕίσαι σίγουρη;;;
Και τι απόλαυση είναι να σε ακούει καποιος να μιλάς με αυτή την υπέροχη φωνή!Καλά ε γώ γενικά μιλάω πολύ δεν χρειάζεται να πιω.........χα χα χα χα
απο ευγενεια το κανουν τι ηθελες να λενε ηρθε η μεγαιρα η αραχνηΈνα νέο ένα μόνο θα σου πω τα εστιατόρια στο Μεταξουργείο με λατρεύουν υπάλληλοι που με βλέπουν στο δρόμο μουμιλάνε στον πληθυντικό αν αργήσω λίγες μέρες να πάω ανησυχούν μήπως δεν είμαι καλά...........χα χα χα χα χα
Δεν μιλαει το κοριτσι μας αλλα κελαηδαει.....Και τι απόλαυση είναι να σε ακούει καποιος να μιλάς νε αυτή την υπέροχη φωνή!
μονο μην βαλει μπροστα τον κινητηρα γιατι Ο v12 της audi ακουγεται ποιο λιγο στο A8Και τι απόλαυση είναι να σε ακούει καποιος να μιλάς νε αυτή την υπέροχη φωνή!
Δάσκαλε Σε παρακαλώ πες τους ότι είμαι ήσυχο κοριτσάκι Γιατί όλοι θα νομίζουν ότι όλο μιλάω κι όλο Γελάω και οτι είμαι ζωηρούλα!!Δεν μιλαει το κοριτσι μας αλλα κελαηδαει.....
Δάσκαλε Σε παρακαλώ πες τους ότι είμαι ήσυχο κοριτσάκι Γιατί όλοι θα νομίζουν ότι όλο μιλάω κι όλο Γελάω και οτι είμαι ζωηρούλα!!
Επιβεβαιωνω αγαπημενη μου μαθητρια οτι στα μαθηματα μας εισαι ησυχη κσι υπακουη. Μιλας μονο οταν σου απευθυνω τον λογο. Η καλυτερη.Δάσκαλε Σε παρακαλώ πες τους ότι είμαι ήσυχο κοριτσάκι Γιατί όλοι θα νομίζουν ότι όλο μιλάω κι όλο Γελάω και οτι είμαι ζωηρούλα!!