Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.420
- Πόντοι
- 4.496
Πατουσάκια ;Καλημερουδιαααααα![]()
Πατουσάκια ;Καλημερουδιαααααα![]()
Πανουλη ηρέμησε καρδια μου,μη παρασερνεσαιΠατουσάκια ;
Απο τότε που έβγαλε ο Παστέλιος την φωτογραφία με τα πατουσάκια .. εγω αγριέψει.. εχεις τα ιδανικά πατουσάκια για γλείψιμο.Πανουλη ηρέμησε καρδια μου,μη παρασερνεσαι![]()
Γιατί καλέ αφού τα έχεις και ωραίαΠανουλη ηρέμησε καρδια μου,μη παρασερνεσαι![]()
Πανούλη ΠανούληΑπο τότε που έβγαλε ο Παστέλιος την φωτογραφία με τα πατουσάκια .. εγω αγριέψει.. εχεις τα ιδανικά πατουσάκια για γλείψιμο.
Γιατί καλέ αφού τα έχεις και ωραία. Καλημέρα σου
Πανούλη πανούλη![]()
![]()
Εξαγριώθηκε ο Πανούλης με αυτά που βλέπει εδώΠανουλη ηρέμησε καρδια μου,μη παρασερνεσαι![]()
No comment!!!
![]()
βλεπω σου εχουν μεινει καταλοιπα απο τον εξαρχιωτη
Πανουλη έτοιμος είσαιΞέρουμε αν εχει ανεβάσει η κοπέλα φωτογραφία με τα πατουσάκια της σε κάποια σελίδα ;
Παρατηρήστε.
Έχουνε τελειες αναλογίες
Κάποιοι την ταλαιπωρούν!!!!!!Σήμερα είπε καλημερες η κοριτσάρα αλλά ούτε την είδαμε ούτε την ακούσαμε!!!
Ολόκληρη κωλάρα το κορίτσι εδώ και ο Πανούλης κοιτάζει τις πατούσες ρε μλκΠανουλη έτοιμος είσαι![]()
μπορει να θελει να την αγορασει παΟλόκληρη κωλάρα το κορίτσι εδώ και ο Πανούλης κοιτάζει τις πατούσες ρε μλκ![]()
Ό καθένας με τής αδυναμίες τού ρε φίλεΟλόκληρη κωλάρα το κορίτσι εδώ και ο Πανούλης κοιτάζει τις πατούσες ρε μλκ![]()
Να του δώσω τις δικές μου πατούσες τότεΌ καθένας με τής αδυναμίες τού ρε φίλε![]()
πολλα ανωμαλα γουστα εχεις αποκτησειΝα του δώσω τις δικές μου πατούσες τότε
Να μου κόψει και τα νύχια με τα δόντια.
Εεε τι να πω ρε πούστη , 5 στρέμματα ψαχνό η κοπέλα και αυτός γαμήθηκε με τά πατουσάκια![]()
Τις έχεις δει ; πραγματικά..μήπως γνωρίζεις αν εχει ανεβάσει φωτογραφία με τα πατουσάκια της ;Να του δώσω τις δικές μου πατούσες τότε
Εεε τι να πω ρε πούστη , 5 στρέμματα ψαχνό η κοπέλα και αυτός γαμήθηκε με τά πατουσάκια![]()
Δεν θέλει ψαχνό λέμε, θέλει κοκαλακι για γλυψιμοΝα του δώσω τις δικές μου πατούσες τότε