Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....No comment!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....
Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....No comment!!!
Τώρα θέλετε να αρχίσω να σπάω καρέκλες???... Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....
Τι no comment αστειεύεσαι; Αμέσως να μετρήσεις 200 κομποσκοίνια και να κάνεις 80 μετάνοιες μπας και συγχωρεθεί η αμαρτία σου. Άλλο ένα τέτοιο κι έχεις φάει άκυρο. Κοίτα να δεις ιεροσυλία η μικρή @pasteliosNo comment!!!
Έτσι στα τέσσερα με κασκόλ κ καπελάκι!!No comment!!!
Το κωλαράκι σου το ζεστένεις....τα ποδαράκια σου γιατί χωρίς καλτσούλες πάλι??? Πάλι έμπλεξες και στις βγάλανε?No comment!!!
Η φωτό είναι τύπου «είμαι ΑΕΚ ελάτε να με γαμησετε» ή πανηγυρική επειδή κέρδισε τον ΜΠΑΟΚ χθες ??No comment!!!
απιστευτα τα αεκακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι no comment αστειεύεσαι; Αμέσως να μετρήσεις 200 κομποσκοίνια και να κάνεις 80 μετάνοιες μπας και συγχωρεθεί η αμαρτία σου. Άλλο ένα τέτοιο κι έχεις φάει άκυρο. Κοίτα να δεις ιεροσυλία η μικρή @pastelios
Η Αεξάρα πες καλύτερα!!!απιστευτα τα αεκακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και κλάμα ο σουρωμενάκιας...Η φωτό είναι τύπου «είμαι ΑΕΚ ελάτε να με γαμησετε» ή πανηγυρική επειδή κέρδισε τον ΜΠΑΟΚ χθες ??
εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!@pastelios @123BigGeorge με εστεισε στον τοίχο δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς....
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@pastelios @123BigGeorge με εστεισε στον τοίχο δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς....
Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@pastelios @123BigGeorge με εστεισε στον τοίχο δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς....
Σας είπα....με έστησαν στον τοίχο....εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο ειναι γεγονος!!!!!!!!!........δεν ειναι καυλα..............ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!Α το τσαμένο τι έπαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως ΄ότι χρώμα και να βάλεις σου πάει, γιατί είσαι καύλα!!!!!!!!!!1
Τα νύχια όμως δεν τα πρόσεξες............ Κάτι θέλει να μας πει η όμορφη τσαχπίναεχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
@Lady Alexia επρεπε να κρατησεις επιπεδο!!!!!!!! δεν ειναι ολα χρημα σε αυτη την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ να της εβγαζαν και τα νυχια!!!χαχαχαΤα νύχια όμως δεν τα πρόσεξες............ Κάτι θέλει να μας πει η όμορφη τσαχπίνα
Καλημέρα Λαίδη..
Κάποια φωτογραφία μόνο πατουσάκια ; παίζει ;
Έννοια σου και θα της την ισιώσω εγώ μόλις συναντηθούμε!!!εχει και στραβα την ταπα ...καλα δεν βλεπουν????.....καλα αγαπητα μου αεκακια.................λιγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!
Μην ξεχνάς μια καρδιά μια ομάδα!! Θα τιμωρηθείς σε μελλοντική μας συνάντηση να το ξέρεις....@pastelios @123BigGeorge με εστεισε στον τοίχο δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς....
Αμήν..Μην ξεχνάς μια καρδιά μια ομάδα!! Θα τιμωρηθείς σε μελλοντική μας συνάντηση να το ξέρεις....