Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Μια χαρά είσαι... άρχοντας!!!εγω ειμαι 1,50 καλα θα κανω τον γιγα της κυψελης
Μια χαρά είσαι... άρχοντας!!!εγω ειμαι 1,50 καλα θα κανω τον γιγα της κυψελης
...ησουν "εξαφανισμενος" πριν 20 μερες που κατεβηκα! Next time, τον Ιανουαριο του '23 παλι!Καλώς σας βρήκα,δεν ξεχνω, κατι έχουμε πει για τσιπουροκατασταση
Μπλοκαρισμενος ήμουν!...ησουν "εξαφανισμενος" πριν 20 μερες που κατεβηκα! Next time, τον Ιανουαριο του '23 παλι!
Ειχαν βγει οι αγροτες στον δρομο;;Μπλοκαρισμενος ήμουν!
Δυστυχώς!
Ουδέν σχολιον!Ειχαν βγει οι αγροτες στον δρομο;;
Ουδέν σχολιον!
Να σας υπενθυμίσω το παντεσπάνι παχαινει γι αυτό δεν σας κερνάω!!ετσι να φαμε τιποτα και να πιουμε γιατι θα παθουμε αβιταμινωση ουτε ενα παντεσπανι δεν κερναει η λαιδη
Δεν χρειάζεται κοριτσάρα μου θα σε κεράσουμε εμείς...Να σας υπενθυμίσω το παντεσπάνι παχαινει γι αυτό δεν σας κερνάω!!
εννοειτε με καποιον πρεπει να γελαμε εκεινη την ωραΠαρακαλώ πολύ αν πάτε για τσίπουρα θα έρθω και εγώ μαζί σας είτε με θέλετε είτε όχι θα πιω πέντε έξι καραφάκια.....
Εννοείται θα έρθεις...Παρακαλώ πολύ αν πάτε για τσίπουρα θα έρθω και εγώ μαζί σας είτε με θέλετε είτε όχι θα πιω πέντε έξι καραφάκια.....
νουνα ασε τα σαπια εισαι τσιγγουνα τελεια και παυλα νουνα εισαι καυλαΝα σας υπενθυμίσω το παντεσπάνι παχαινει γι αυτό δεν σας κερνάω!!
....... και εγώ που νόμιζα ότι γελάς με τον καθρέφτη σου καθε πρωι .....εννοειτε με καποιον πρεπει να γελαμε εκεινη την ωρα
αυτος γελαει μαζι μου....... και εγώ που νόμιζα ότι γελάς με τον καθρέφτη σου καθε πρωι .....
Ο δικός μου καθρέφτης με αγαπάει τον ρωτάω κάθε πρωί ποια είναι η ομορφότερη και μου απαντάει εσύ κυρά μου γιατί αν πει το αντίθετο ξέρει ότι θα τιμωρηθεί και θα τον κλειδωσω στην αποθήκη!!αυτος γελαει μαζι μου
Ο δικός μου καθρέφτης με αγαπάει τον ρωτάω κάθε πρωί ποια είναι η ομορφότερη και μου απαντάει εσύ κυρά μου γιατί αν πει το αντίθετο ξέρει ότι θα τιμωρηθεί και θα τον κλειδωσω στην αποθήκη!!
Αν με συνοδεύσει και ο κουμπάρος ακόμα καλύτερα!!Εννοείται θα έρθεις...
Φυσικά...αν με θέλεις,με μεγάλη μου τιμή!!!Αν με συνοδεύσει και ο κουμπάρος ακόμα καλύτερα!!
Τώρα που το σκέφτομαι να αφήσουμε τα τσίπουρα και να πάμε όλοι μαζί σε ένα μπαράκι και να χορεύουμε μέχρι το πρωί.....