πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.232
- Πόντοι
- 12.056
ειπαμε να πιουμε ενα τσιπουρο οχι να το κανουμε στριπτιτζαδικοΑν με συνοδεύσει και ο κουμπάρος ακόμα καλύτερα!!
ειπαμε να πιουμε ενα τσιπουρο οχι να το κανουμε στριπτιτζαδικοΑν με συνοδεύσει και ο κουμπάρος ακόμα καλύτερα!!
Η τιμή είναι δική μου να με συνοδεύσει ένας γοητευτικός ΚΥΡΙΟΣ όπως εσύ........Φυσικά...αν με θέλεις,με μεγάλη μου τιμή!!!
εγω στον χορο της κοιλιας ειμαι ασσος τα κοψιδια τα τρωω πεντε πεντεΤώρα που το σκέφτομαι να αφήσουμε τα τσίπουρα και να πάμε όλοι μαζί σε ένα μπαράκι και να χορεύουμε μέχρι το πρωί.....
Και μετά.......,έχετε γειά βρυσούλες...........!!!!Παρακαλώ πολύ αν πάτε για τσίπουρα θα έρθω και εγώ μαζί σας είτε με θέλετε είτε όχι θα πιω πέντε έξι καραφάκια.....
μετα αστο θα κοψουμε εισιτηρια στο ΟΑΚΑΚαι μετά.......,έχετε γειά βρυσούλες...........!!!!
Άμα γουστάρεις να κάνεις στριπτίζ στο μπαράκι εγώ δεν έχω πρόβλημα...... .ειπαμε να πιουμε ενα τσιπουρο οχι να το κανουμε στριπτιτζαδικο
αμα κανω εγω θα παει για εκενωση το μαγαζι να μην πω ολοκληρη η περιοχη θα μπει σε καραντιναΆμα γουστάρεις να κάνεις στριπτίζ στο μπαράκι εγώ δεν έχω πρόβλημα...... .
Μπορεί και να μοιάζει και στο Μαρτσέλο Μαστρογιάννη αυτό δεν το ξέρεις............αχ τι κανουν οι πολλες συναναστροφες με τα κοριτσια σε λιγο καποιος εδω μεσα θα αλλαξει το νικ νειμ του και θα το κανει μαρτσελο μαστρογιανι για να πηγαινει σετακι
ποιον πολυ στον μαστροβασιλη μοιαζει αλλα και η μαστροκωστα δεν τον χαλαειΜπορεί και να μοιάζει και στο Μαρτσέλο Μαστρογιάννη αυτό δεν το ξέρεις............
Λοιπόν θα κάνουμε διαγωνισμό όποιος πει λίγα τσίπουρα θα χάσει και θα κάνει στριπτίζ και όποιος πιει τα πιο πολλά Θα κερδίσει ένα φιλάκι...........Και μετά.......,έχετε γειά βρυσούλες...........!!!!
πολυ τσιγγουνα ρε πουστη μου τυφλα να εχει ο σκρουτζΛοιπόν θα κάνουμε διαγωνισμό όποιος πει λίγα τσίπουρα θα χάσει και θα κάνει στριπτίζ και όποιος πιει τα πιο πολλά Θα κερδίσει ένα φιλάκι...........
Εσυ θα είσαι κριτής η θα συμμετάσχεις στον διαγωνισμό?Λοιπόν θα κάνουμε διαγωνισμό όποιος πει λίγα τσίπουρα θα χάσει και θα κάνει στριπτίζ και όποιος πιει τα πιο πολλά Θα κερδίσει ένα φιλάκι...........
συμμετοχη οπως και δηποτεΕσυ θα είσαι κριτής η θα συμμετάσχεις στον διαγωνισμό?
Θα συμμετέχω και εγώ στο διαγωνισμό......Εσυ θα είσαι κριτής η θα συμμετάσχεις στον διαγωνισμό?
ειμαστε μειον ενα με το καλημεραΘα συμμετέχω και εγώ στο διαγωνισμό......
Αλλά θα χασετε ......
Είμαι γερό ποτήρι εγώ.......
Άρα αν κερδισει η Έλενα θα δωσει φιλακι στον εαυτό της?συμμετοχη οπως και δηποτε
μην λες πραγματα που δεν προκειτε να συμβουνΆρα αν κερδισει η Έλενα θα δωσει φιλακι στον εαυτό της?
Θα δώσω ένα φιλάκι σε σένα στα Μάγουλακι .........Άρα αν κερδισει η Έλενα θα δωσει φιλακι στον εαυτό της?
Αυτός που θα φάει πιο πολύ τι κερδίζει;;;Θα συμμετέχω και εγώ στο διαγωνισμό......
Αλλά θα χασετε ......
Είμαι γερό ποτήρι εγώ.......
Τι έγινε κύριε πολύζωη φοβάστε μην χάσετε στο διαγωνισμό???μην λες πραγματα που δεν προκειτε να συμβουν