Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 456
Το καλύτερο παιδί είναι...Επιβεβαιωνω αγαπημενη μου μαθητρια οτι στα μαθηματα μας εισαι ησυχη κσι υπακουη. Μιλας μονο οταν σου απευθυνω τον λογο. Η καλυτερη.
Το καλύτερο παιδί είναι...Επιβεβαιωνω αγαπημενη μου μαθητρια οτι στα μαθηματα μας εισαι ησυχη κσι υπακουη. Μιλας μονο οταν σου απευθυνω τον λογο. Η καλυτερη.
ειδικα οταν πεφτει για ειναι απολαυση πριν ομως μπλοκαρει καμια 20αρια στο viberΤο καλύτερο παιδί είναι...
Μάντεψε Όταν πήγαινα γυμνάσιο ποια μιλούσε και ποια γελούσε στην τάξη και η καθηγήτρια με εβγαζε εξω απο το μαθημα συνεχεια .....Επιβεβαιωνω αγαπημενη μου μαθητρια οτι στα μαθηματα μας εισαι ησυχη κσι υπακουη. Μιλας μονο οταν σου απευθυνω τον λογο. Η καλυτερη.
καθολου παραξενο ο ανθρωπος δεν αλλαζει ποτεΜάντεψε Όταν πήγαινα γυμνάσιο ποια μιλούσε και ποια γελούσε στην τάξη και η καθηγήτρια με εβγαζε εξω απο το μαθημα συνεχεια .....
Χα χαχα χα χα χα
Πάλι άρχισες τους καφέδες εσύ??μαλιστα !!!
ε ναι λογικο δεν ειναι ???Πάλι άρχισες τους καφέδες εσύ??
Γιατί άραγε?ε ναι λογικο δεν ειναι ???
Στο γυμνασιο. Σε εμενα δεν περνανε αυτα οπως εχεις καταλαβει.Μάντεψε Όταν πήγαινα γυμνάσιο ποια μιλούσε και ποια γελούσε στην τάξη και η καθηγήτρια με εβγαζε εξω απο το μαθημα συνεχεια .....
Χα χαχα χα χα χα
20 την μερα !!ειδικα οταν πεφτει για ειναι απολαυση πριν ομως μπλοκαρει καμια 20αρια στο viber
ακομη δεν ειναι καν 18.00 εχεις ωρες ακομη20 την μερα !!
Σήμερα ήμουνα καλό κοριτσάκι μπλόκαρα μόνο πέντε άτομα!!
οι κακες παρεες , επηρεαζουν χαχα !!20 την μερα !!
Σήμερα ήμουνα καλό κοριτσάκι μπλόκαρα μόνο πέντε άτομα!!
τα ηθελε ο κωλος του《 Καλησπέρα Έλενα που κάνεις ραντεβού?)
Εγω :μπιλ η πριβε στο μεταξουργειο
《 τι κρίμα δεν έρχεσαι στο χώρο μου??)
Εγω :Οχι
( Γιατί η Έλενα δεν έρχεσαι ποιον φοβάσαι??
Τον γειτονα ?)
Εγω : πάρε το δωράκι σου και εσύ..
Χα χα χα χα χα χα
Φταιω εγω μετα ????
Εμ δεν ήξερε κ αυτός...δεν ρωταγε;;《 Καλησπέρα Έλενα που κάνεις ραντεβού?)
Εγω :μπιλ η πριβε στο μεταξουργειο
《 τι κρίμα δεν έρχεσαι στο χώρο μου??)
Εγω :Οχι
( Γιατί η Έλενα δεν έρχεσαι ποιον φοβάσαι??
Τον γειτονα ?)
Εγω : πάρε το δωράκι σου και εσύ..
Χα χα χα χα χα χα
Φταιω εγω μετα ????
Η λογική είναι το πρώτο θύμα των δυνατών συγκινήσεων!!!ε ναι λογικο δεν ειναι ???
ολο γυρω γυρω το πας μεχρι καποιον να τον τυλιξεις σαν ντολμαδακι γιαλατζιΗ λογική είναι το πρώτο θύμα των δυνατών συγκινήσεων!!!
Μα φυσικά και ξέρουνε απλά θέλουν να περάσει λίγο η ώρα τους στο Viber και εγώ επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι τον πολύτιμο χρόνο τους για αυτό τους μπλοκάρω.....Εμ δεν ήξερε κ αυτός...δεν ρωταγε;;
Ωραία τα ντολμαδάκια...ολο γυρω γυρω το πας μεχρι καποιον να τον τυλιξεις σαν ντολμαδακι γιαλατζι
στα ελτα δουλευεις εδω τα απλα και απο εδω τα συστημεναΜα φυσικά και ξέρουνε απλά θέλουν να περάσει λίγο η ώρα τους στο Viber και εγώ επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι τον πολύτιμο χρόνο τους για αυτό τους μπλοκάρω.....
Βέβαια υπάρχουν και πολλά παιδιά με σοβαρά μηνύματα.....
Να μην τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι....