Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.350
....... και μετά θα τον ψήσω στο φούρνο στους 200 βαθμούς ....ολο γυρω γυρω το πας μεχρι καποιον να τον τυλιξεις σαν ντολμαδακι γιαλατζι
....... και μετά θα τον ψήσω στο φούρνο στους 200 βαθμούς ....ολο γυρω γυρω το πας μεχρι καποιον να τον τυλιξεις σαν ντολμαδακι γιαλατζι
μωρε στους 300 θα τον βαλεις μεχρι να καει....... και μετά θα τον ψήσω στο φούρνο στους 200 βαθμούς ....
3 παπάδες με μαγιό κ ο δεσπότης με μπικίνι... Να κι εγώ . ΧαχαχαΗ λογική είναι το πρώτο θύμα των δυνατών συγκινήσεων!!!
Θέλω να γίνω Καλόγρια να σώσω την ψυχή μου Μα δεν με αφήνει ο διάβολος που χω μες στο βρακί μου.......3 παπάδες με μαγιό κ ο δεσπότης με μπικίνι... Να κι εγώ . Χαχαχα
ο διαβολος ειναι μεσα σου ετσι και αλλιως γιατι βρακι δεν φοραςΘέλω να γίνω Καλόγρια να σώσω την ψυχή μου Μα δεν με αφήνει ο διάβολος που χω μες στο βρακί μου.......
Πάρε μία παροιμία και από μένα δωράκι.....
....... Γιατί δεν ανοίγεις και μία καφετέρια ???θα συνεχίσω με καφεδάκι
Μπα εδώ θα έρχομαι να τον πίνω είσαστε καλή παρέα...και με την ευκαιρία θα τα λέμε κιόλας....... Γιατί δεν ανοίγεις και μία καφετέρια ???
ψαχνει σερβιτορα θα πας?....... Γιατί δεν ανοίγεις και μία καφετέρια ???
....αχχχχ το πρόγραμμά μου είναι φουλ και δεν θα έχω χρόνο αλλά αν ψάχνει σερβιτόρα να του στείλω τη φίλη μου που θα του αρέσει πιο πολύ.........ψαχνει σερβιτορα θα πας?.......
εισαι μεγαλο εγκλημα τελικα θελεις να τον δεις καγκελαριο στους κορυδαλλιους νησους....αχχχχ το πρόγραμμά μου είναι φουλ και δεν θα έχω χρόνο αλλά αν ψάχνει σερβιτόρα να του στείλω τη φίλη μου που θα του αρέσει πιο πολύ.........
Είναι και αυτή ήσυχη σαν και μένα..
Την κοπελίτσα τη λένε Αντριάνα...
Αξιόπιστη!!!!άμα βρει κάνα 5 ευρω αλλάζει δρομο Χαχαχ....αχχχχ το πρόγραμμά μου είναι φουλ και δεν θα έχω χρόνο αλλά αν ψάχνει σερβιτόρα να του στείλω τη φίλη μου που θα του αρέσει πιο πολύ.........
Είναι και αυτή ήσυχη σαν και μένα..
Την κοπελίτσα τη λένε Αντριάνα...
...... μα είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει για αυτό την προτείνω εγώ με τη συγκεκριμένη κοπέλα ......εισαι μεγαλο εγκλημα τελικα θελεις να τον δεις καγκελαριο στους κορυδαλλιους
Αξιόπιστη αυτή ο Λουμίδης εσύ μία χαρά ταιριάζετε!!Αξιόπιστη!!!!άμα βρει κάνα 5 ευρω αλλάζει δρομο Χαχαχ
ψαχνει ηδη χωρα που δεν εχει δραση η ιντερπολ...... μα είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει για αυτό την προτείνω εγώ με τη συγκεκριμένη κοπέλα ......
Είναι ευγενική ήσυχη ειναι γενικά παιδί χαμηλών τόνων........
Ελπιζω να κρατησεις την υποσχεση σου και να ερθεις........... το βράδυ θα έρθω στα όνειρά σου να με περιμένεις
μιας και ανοιξες την κουβεντα.......... μα είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει για αυτό την προτείνω εγώ με τη συγκεκριμένη κοπέλα ......
Είναι ευγενική ήσυχη ειναι γενικά παιδί χαμηλών τόνων........
Έπαθα ένα μικρό σοκ από τα λεγόμενά σου.....μιας και ανοιξες την κουβεντα....
ειναι ψευτρα ,αναξιοπηστη και δεν κανει για κανενα νταραβερι μαζι της, αν θελεις μπορουμε να συνεχισουμε την αναλυση μιας και απο οτι δηχνεις εχεις τουλαχιστον επηρεαστει , απο την φιλη σου
επαθες σοκ για την αποψη που εχω εγω για την συγκεριμενη ;Έπαθα ένα μικρό σοκ από τα λεγόμενά σου.....
Και σου μιλάω ειλικρινά κάνεις λάθος τη συγκεκριμένη την ξέρω πάρα πολύ καλά μπορεί να έχει εναν χαρακτήρα πιο ιδιαίτερο αλλά είναι πολύ καλό παιδί.....
Είμαι σε μία ηλικία που δεν επηρεάζομαι από κανέναν όποια απόφαση και να παίρνω είναι καθαρά προσωπική.......
Τα φιλια μου .....