Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.760
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα ομορφη μαθητρια μου.
Καλημερα
Τελικα το ειπες και το εκανες. Βγηκες να βρεις μοναστηρι για να κλειστεις.
Εγω που θα μηθητρια σαν εσενα τωρα.
Καλημερα ομορφη μαθητρια μου.
Καλημερα
Θα βρω μοναστήρι με θέα τη θάλασσα........Καλημερα ομορφη μαθητρια μου.
Τελικα το ειπες και το εκανες. Βγηκες να βρεις μοναστηρι για να κλειστεις.
Εγω που θα μηθητρια σαν εσενα τωρα.
Θα βρω μοναστήρι με θέα τη θάλασσα........
.......... το βράδυ θα έρθω στα όνειρά σου να με περιμένεις
Σε ευχαριστώ πολύ........Μοναστήρι λες ,εκδρομούλες κάνεις.........
Ηταν ωραία μέρα για εκδρομή.... και εύχομαι να περάσατε καλά....(εσύ και η παρέα σου)...
Ραλλιαρης ο Σαλιαρης!Μάκης Σαλιάρης, ο άνθρωπος και ο αθλητής... - 4troxoi.gr
Πολυτάλαντη και πολυσχιδής προσωπικότητα που δε χωρούσε σε καλούπια, με μεγάλη καριέρα στις Αναβάσεις και τους Αγώνες Ταχύτητας του καιρού του, η οποία αρίθμησε συνολικά 17 Πανελλήνιους τίτλους.www.4troxoi.gr
Καλά να περάσεις (λογικά δεν έχεις γυρίσει ακόμα), αι όταν γυρίσεις δώσε σήμα να αρχίσουμε τον χαβαλε...Σε ευχαριστώ πολύ........
Προς το παρόν έχει όμορφες μέρες με ήλιο γιατί έμαθα από Δευτέρα θα χαλάσει ο καιρός οπότε όπου πήγαμε πήγαμε......
Άραγε η παρέα ήταν αρσενική η θηλυκή,ιδού η απορία!Μοναστήρι λες ,εκδρομούλες κάνεις.........
Ηταν ωραία μέρα για εκδρομή.... και εύχομαι να περάσατε καλά....(εσύ και η παρέα σου)...
Τώρα τελευταία βλέπω να μην είσαι σε φόρμα...Άραγε η παρέα ήταν αρσενική η θηλυκή,ιδού η απορία!
Δεν αποκαλύπτω επαγγελματικά απόρρητα!!!Άραγε η παρέα ήταν αρσενική η θηλυκή,ιδού η απορία!
Και καλά κάνεις,συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση!Δεν αποκαλύπτω επαγγελματικά απόρρητα!!!
ωωω παίζει και Long date συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν αποκαλύπτω επαγγελματικά απόρρητα!!!
Μηπως με τον Ηγουμενο τεκνο μου;;;Δεν αποκαλύπτω επαγγελματικά απόρρητα!!!
Με ότι δάσκαλο καθίσει ......Μηπως με τον Ηγουμενο τεκνο μου;;;
Επειδή έλλειπα κάποιες ημέρες, τελικά βρήκες άνδρα να παντρευτείς εσύ ή ακόμη;Θα βρω μοναστήρι με θέα τη θάλασσα........
Δεν πειράζει και τα λαθη ανθρώπινα είναι........Και καλά κάνεις,συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση!
Εσένα θέλω να παντρευτώ εσένα Έχω αγαπήσει αλλά εσύ δεν με θέλεις.......Επειδή έλλειπα κάποιες ημέρες, τελικά βρήκες άνδρα να παντρευτείς εσύ ή ακόμη;
Έτσι, γιατί σαν πολύ αέρα πήραμε οι περισσότεροι και πρέπει κάποιος να μας τον κόψειΔεν πειράζει και τα λαθη ανθρώπινα είναι........
Εσείς θα ρωτατε και εγώ πολύ απλά δεν θα απαντώ.......
Χα χα χα χα χα χα χα
απαπα εμείς ερωτήσεις δεν κάνουμε...Δεν πειράζει και τα λαθη ανθρώπινα είναι........
Εσείς θα ρωτατε και εγώ πολύ απλά δεν θα απαντώ.......
Χα χα χα χα χα χα χα