Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.819
- Πόντοι
- 5.956
Θα σου μαθω εγω τα παντα αγαπημενη μου μαθητρια. Αστερι θα σε κανωΜαθε με δασκαλε γραμματα !!
Θα σου μαθω εγω τα παντα αγαπημενη μου μαθητρια. Αστερι θα σε κανωΜαθε με δασκαλε γραμματα !!
τωρα θα στολισεις δεντρο δασκαλε αργησες πολυΘα σου μαθω εγω τα παντα αγαπημενη μου μαθητρια. Αστερι θα σε κανω
έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου!Θα σου μαθω εγω τα παντα αγαπημενη μου μαθητρια. Αστερι θα σε κανω
μαφιοζε αρχισες τις μπουκες και στα οινοποιεια μεγαλωνει η μπιζνα βλεπωέλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου!
Τσιπουρο μπιζναμαφιοζε αρχισες της μπουκες και στα οινοποιεια μεγαλωνει η μπιζνα βλεπω
Το εχω παντα στολισμενο....τωρα θα στολισεις δεντρο δασκαλε αργησες πολυ
λατρεμενε μαφιοζε για το τσιπουρακι της χρονιας αυτος εισαιΤσιπουρο μπιζνα
Στα Μαθηματικα, Αρχαια, Γερμανικα εννοω. Γιατι παει το μυαλο σας στο πονηροέλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου!
να σου πω εγω γιατι σε εχουμε κοψει για ψιλο μπηχτηΣτα Μαθηματικα, Αρχαια, Γερμανικα εννοω. Γιατι παει το μυαλο σας στο πονηρο
Ουτε που εχω ακουμπησει το χερι μου πανω της.να σου πω εγω γιατι σε εχουμε κοψει για ψιλο μπηχτη
ποιος μίλησε για χέρι?Ουτε που εχω ακουμπησει το χερι μου πανω της.
Ναι καλα περιμενε....ακου τι εγινε εκει πανω!!!!Πολυζωη τι μου εφερες απο την εκδρομη ??
Από τσιγκούνηδες δεν περιμένω τίποτα !!Ναι καλα περιμενε....ακου τι εγινε εκει πανω!!!!
Που μυαλο για τη νουνα!!!! Δεν εμεινε του το πηρε η καρντασωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!Από τσιγκούνηδες δεν περιμένω τίποτα !!
Για αυτό η τιμωρία του θα είναι σκληρή !!Που μυαλο για τη νουνα!!!! Δεν εμεινε του το πηρε η καρντασωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!
στο Π..αγωτο αναφέρεσαι να υποθέσω!!!!
Χέρι μπορεί όχι... Μήπως τίποτα άλλο....γιατί έχει αδυναμία στα πιΟυτε που εχω ακουμπησει το χερι μου πανω της.
Όχι δεν αναφερόμουν στα παγωτά !!στο Π..αγωτο αναφέρεσαι να υποθέσω!!!!
αυτός η αυτή που το είπε πρέπει να ήταν τίγκα στη καψουροσκονη!