Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.819
- Πόντοι
- 5.956
Αλλα με την φωτογραφια θα εξυψωθει κατι αλλο..... κυριε billΠεστα ρε φιλε,η ποίηση μας λείπει να εξυψωθουμε λίγο σαν άνθρωποι!!!
Αλλα με την φωτογραφια θα εξυψωθει κατι αλλο..... κυριε billΠεστα ρε φιλε,η ποίηση μας λείπει να εξυψωθουμε λίγο σαν άνθρωποι!!!
Καλημερα γοητευτικό αγόρι !!Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη Έλενα και σε όλους στο νήμα.
KATAξοδευτηκες παλιΚαλημερα γοητευτικό αγόρι !!
παρε ενα λουλουδακι !!
Ευχαριστώ. πάρε κι εσύ έναΚαλημερα γοητευτικό αγόρι !!
παρε ενα λουλουδακι !!
Θεούλης στα ποστ σου, γελάω πολύ, να σαι καλάKATAξοδευτηκες παλι
φιλε εχουν ακριβυνει πολυ οι μεταφορες και ερχεται με την χελωνα η σοκολατα ...οποτε ξερεις ολο αυτο εχει το τιμημα τουΘεούλης στα ποστ σου, γελάω πολύ, να σαι καλά
Σαν τη σοκολάτα που περιμένεις ε..
Ακούστε τι θα κάνω μία μέρα θα παω γυμνή στο σπίτι του πολυζωη και θα έχω σε όλο το σώμα μου βάλει σοκολάτα !!Θεούλης στα ποστ σου, γελάω πολύ, να σαι καλά
Σαν τη σοκολάτα που περιμένεις ε..
άσε εμένα μου εξυψωνεται με το που μπαίνω στο νήμα!Αλλα με την φωτογραφια θα εξυψωθει κατι αλλο..... κυριε bill
Έλα έλα έλαΑκούστε τι θα κάνω μία μέρα θα παω γυμνή στο σπίτι του πολυζωη και θα έχω σε όλο το σώμα μου βάλει σοκολάτα !!
οπότε όλες οι σοκολάτες που χρωστάς μαζι!!!Ακούστε τι θα κάνω μία μέρα θα παω γυμνή στο σπίτι του πολυζωη και θα έχω σε όλο το σώμα μου βάλει σοκολάτα !!
Πολυζωη τι μου εφερες απο την εκδρομη ??Έλα έλα έλα
εμενα ενταξει μπορει να ειμαι αδυνατουλης και μικροσωμος δεν σου φτανωΠολυζωη τι μου εφερες απο την εκδρομη ??
Θα προτιμούσα ένα κουκλάκι έστω και από τα Jumbo !!εμενα ενταξει μπορει να ειμαι αδυνατουλης και μικροσωμος δεν σου φτανω
νουνα εσυ κανεις δωρο στο βαφτιστηρι οχι εγω σε εσεναΘα προτιμούσα ένα κουκλάκι έστω και από τα Jumbo !!
Τσιγγουνηηηηηηηηηηηη.....
Αμα υπαρχει απωθημενο !!τελικα αυτο που λεει ο αοιδος εχει βαση
Αμα υπαρχει απωθημενο !!
Αχχχχχχ!!!