billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
κοκκινίζω τώρα,καλά ξυπνητούρια!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πριν λιγο ξυπνησα !!
Εσυ εισαι το ομορφοτερο λουλουδι!
κοκκινίζω τώρα,καλά ξυπνητούρια!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πριν λιγο ξυπνησα !!
κοκκινίζω τώρα,καλά ξυπνητούρια!!!
ενα Σ/Κ ελειψα και μου το κανατε εδω μεσα το νημα της σαλιαρας να μην ψαξω για γυμνη φωτο δεν νομιζω να μπηκεΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πριν λιγο ξυπνησα !!
και όμως μπήκε,ένα προσχεδιοενα Σ/Κ ελειψα και μου το κανατε εδω μεσα το νημα της σαλιαρας να μην ψαξω για γυμνη φωτο δεν νομιζω να μπηκε
καλά εσύ τον σηκώνεις σε γερο και πουστη,με τον Βασαλο δεν τα κατάφερες?Με το πεσμένο του
αυτα φιλε μαφιοζε ειναι επι χαρτου το εργο θα γινει η παλι φαγανε την επιχορηγηση τα σαινιακαι όμως μπήκε,ένα προσχεδιο
Φωτο θα μπει οταν χιονισει να εχω εμπνευση !!ενα Σ/Κ ελειψα και μου το κανατε εδω μεσα το νημα της σαλιαρας να μην ψαξω για γυμνη φωτο δεν νομιζω να μπηκε
αυτό εξαρτάται από την Έλενα!αυτα φιλε μαφιοζε ειναι επι χαρτου το εργο θα γινει η παλι φαγανε την επιχορηγηση τα σαινια
προλαβε πριν απο σενα και απαντησε ...μονο αν την παμε εκδρομη στο νευροκοπι θα δουμε φωτογραφια ...αλλιως απο του χρονου και βλεπουμε με την κλιματικη αλλαγηαυτό εξαρτάται από την Έλενα!
εγώ έριξα μια ιδέα!
έχει και χιονοδρομικό στο Dubai,ανοιχτό όλο το χρόνο!!!προλαβε πριν απο σενα και απαντησε ...μονο αν την παμε εκδρομη στο νευροκοπι θα δουμε φωτογραφια ...αλλιως απο του χρονου και βλεπουμε με την κλιματικη αλλαγη
προφανως για να αποφυγει τις κακοτοπιες μιλαει για πραγματικο και οχι τεχνητο χιονιέχει και χιονοδρομικό στο Dubai,ανοιχτό όλο το χρόνο!!!
Πηγες εκδρομη και δεν με πηρες μαζι σου !!προλαβε πριν απο σενα και απαντησε ...μονο αν την παμε εκδρομη στο νευροκοπι θα δουμε φωτογραφια ...αλλιως απο του χρονου και βλεπουμε με την κλιματικη αλλαγη
Ε όχι,τι να κανουμε για να ξεθυμωσεις?Πηγες εκδρομη και δεν με πηρες μαζι σου !!
Εχω θυμωσει και εγω και απο πεισμα δεν ανεβαζω φωτο !!
Ελα να μου δωσεις ενα φιλι μπιλ και ισως να ξεθυμωσω !!Ε όχι,τι να κανουμε για να ξεθυμωσεις?
για πες πολυζωη,εσυ που τα ξεκίνησες όλα!!
επιβαλεται να την παρουμε μαζι για τσιπουρα και μετα θα δουμε οεοΕ όχι,τι να κανουμε για να ξεθυμωσεις?
για πες πολυζωη,εσυ που τα ξεκίνησες όλα!!
γιατι αλλιως την ειχες ηδη προς δημοσιευσηΠηγες εκδρομη και δεν με πηρες μαζι σου !!
Εχω θυμωσει και εγω και απο πεισμα δεν ανεβαζω φωτο !!
Αμε αυτην την εβδομαδα λεω επιτελους να βγαλω φωτο για να μην γκρινιάζετε!!γιατι αλλιως την ειχες ηδη προς δημοσιευση
μην το κανεις αυτο εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους βαλε ενα ποιηματακιΑμε αυτην την εβδομαδα λεω επιτελους να βγαλω φωτο για να μην γκρινιάζετε!!
Εντωμεταξύ πριν λίγο άκουσα ειδήσεις και είπε ότι την Παρασκευή Πιθανόν να χιονίσει......χα χα χα χα χα..... οπότε με κόβω για Παρασκευή να βγάλω φωτό !!μην το κανεις αυτο εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους βαλε ενα ποιηματακι
Καλημερα και καλη εβδομαδα Frau ΕlenaΦωτο θα μπει οταν χιονισει να εχω εμπνευση !!
Πεστα ρε φιλε,η ποίηση μας λείπει να εξυψωθουμε λίγο σαν άνθρωποι!!!μην το κανεις αυτο εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους βαλε ενα ποιηματακι