Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.496
Που ειναι ο λουμιδακος μου ???
Οεοοοοοοοοοοοοο !!
Που ειναι ο λουμιδακος μου ???
τον εφαγες μαγισσα κακουργαΠου ειναι ο λουμιδακος μου ???
Οεοοοοοοοοοοοοο !!
Τον εφαγα ηταν νοστιμο μεσημεριανο !!τον εφαγες μαγισσα κακουργα
καλα σε ειπα εγω αντροτραγανιστραΤον εφαγα ηταν νοστιμο μεσημεριανο !!
Αφου πειναω κι αμα πειναω τι να φαω ????καλα σε ειπα εγω αντροτραγανιστρα
πρεπει να τρως αγορακια φαε μια πιτσαΑφου πειναω κι αμα πειναω τι να φαω ????
Να φαω μια πιτσα που δεν μου αρεσει η πιτσα ....πρεπει να τρως αγορακια φαε μια πιτσα
ντροπη σου ξετσιπωτη ειμαστε και μικρα αγορακια εδω μεσα του κατηχητικου εκκλησια -σπιτι -τσιπουραδικαΝα φαω μια πιτσα που δεν μου αρεσει η πιτσα ....
Κατι αλλο που αρχιζει απο Π........
μου αρεσει πολυ !!!
Προσοχή μην μπλέξουμε... Θα πάει ένας ελληνικός για 3-4 ώρες και πολύ συζήτηση....Με την αντριαννα παντα κανουμε φιλοσοφικες συζητησεις ειναι και αυτη πολυ της φιλοσοφιας !!
Και καλά κάνεις... Η αυτογνωσία είναι το πάν...κοκκινίζω τώρα,καλά ξυπνητούρια!!!
Αφού παει για νύχια, μαλλί... Δηλαδή μετά το φρεσκάρισμαΑμε αυτην την εβδομαδα λεω επιτελους να βγαλω φωτο για να μην γκρινιάζετε!!
Άμα είμαι με ποιηματάκια δεν με θέλετε είμαι ξετσιπωτη πάλι δεν με θέλετε!!ντροπη σου ξετσιπωτη ειμαστε και μικρα αγορακια εδω μεσα του κατηχητικου εκκλησια -σπιτι -τσιπουραδικα
Ρε μεσημεριάτικα με τις πί(ου)τσες μας ξεσηκώνεις..Να φαω μια πιτσα που δεν μου αρεσει η πιτσα ....
μου αρεσει πολυ !!!
Θα σου αρεσουν οι πιτσες στην Τιρκια και τη ΒιλγαριαΝα φαω μια πιτσα που δεν μου αρεσει η πιτσα ....
μου αρεσει πολυ !!!
σιγά το νέο,δεν μάθαμε κάτι καινούργιο, είναι γνωστό ότι σου αρέσει το ΠαγωτοΝα φαω μια πιτσα που δεν μου αρεσει η πιτσα ....
μου αρεσει πολυ !!!
Άμα είμαι με ποιηματάκια δεν με θέλετε είμαι ξετσιπωτη πάλι δεν με θέλετε!!
Τι να κανω πια δεν ξερωωωωωωω !!
σιγά το νέο,δεν μάθαμε κάτι καινούργιο, είναι γνωστό ότι σου αρέσει το Παγωτο
Αυτα που κανεις παντα και πολυ καλα μαλιστα. Αριστουχα.Άμα είμαι με ποιηματάκια δεν με θέλετε είμαι ξετσιπωτη πάλι δεν με θέλετε!!
Τι να κανω πια δεν ξερωωωωωωω !!
Αυτα που κανεις παντα και πολυ καλα μαλιστα. Αριστουχα.
Μαθε με δασκαλε γραμματα !!Αυτα που κανεις παντα και πολυ καλα μαλιστα. Αριστουχα.
μαθε γερο γραμματα τωρα στα γεραματαΜαθε με δασκαλε γραμματα !!