Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Συμφωνω απολυτα !!αυτός η αυτή που το είπε πρέπει να ήταν τίγκα στη καψουροσκονη!
Οχι ρε συ , ειναι νησιωτισσα και αναφερεται στο ψαρεμα που ειναι η αδυναμια τηςστο Π..αγωτο αναφέρεσαι να υποθέσω!!!!
Νησιωτισα είναι η Έλενα?Οχι ρε συ , ειναι νησιωτισσα και αναφερεται στο ψαρεμα που ειναι η αδυναμια της
Ναι η αλήθεια είναι αυτή μου αρέσει πολύ Να ψαρεύω καρχαρίεςΟχι ρε συ , ειναι νησιωτισσα και αναφερεται στο ψαρεμα που ειναι η αδυναμια της
και τι νόστιμος που ειναι ο καρχαρίας, να μας κάνεις τραπέζι κάποια μέρα με καρχαρια ψαρέμενο από τα χεράκια σου!!!Ναι η αλήθεια είναι αυτή μου αρέσει πολύ Να ψαρεύω καρχαρίες
Εξομολογηση πριβεΝησιωτισα είναι η Έλενα?
πως τα ξέρεις όλα ρε φιλε,εξομολόγηση της έχεις κάνει?
Ε μα είσαι καταπληκτικος!!!Εξομολογηση πριβε
Ρε συ Μπιλ , απο τα 10 εκατομμυρια , τα 2 εκατομμυρια ( αυτοχθονες και καταγωγη ) ειναι νησιωτεςΕ μα είσαι καταπληκτικος!!!
αρκεί να μην δημοσιοποιεις ότι σου εμπιστευεται!
Ναι θα σας κάνω καρχαρίοσουπα !!και τι νόστιμος που ειναι ο καρχαρίας, να μας κάνεις τραπέζι κάποια μέρα με καρχαρια ψαρέμενο από τα χεράκια σου!!!
Εξομολογηση στο πριβε η εξομολογηση στο μπιλ ???Εξομολογηση πριβε
κουκλαρα η φιλη σου,Γυναικαααααρα.Καταλαβες τωρα γιατι κανουμε παρεα....
ειναι αυθορμητη κατι που μου αρεσει πολυ στους ανθρωπους .....
Εκτος απο καλο παιδι .....
Καλα για την ομορφια της δεν χρειαζεται να πουμε αυτο το γνωριζουν ολοι !!
Αφου ειπαμε πριβε εξομολογησεις. Τι εχετε παθει σημερα και δεν καταλαβαινετε τα ποστ μου. Για συγκεντρωθειτε λιγοΕξομολογηση στο πριβε η εξομολογηση στο μπιλ ???
Να τελικα που βρηκαμε να συμφωνουμε σε κατι ειμεις οι 2 !!κουκλαρα η φιλη σου,Γυναικαααααρα.
Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε τα μυαλά μας πετάνε !!Αφου ειπαμε πριβε εξομολογησεις. Τι εχετε παθει σημερα και δεν καταλαβαινετε τα ποστ μου. Για συγκεντρωθειτε λιγο
τα αντιθετα ελκονται,αλλα περαν της πλακας,τσολιας η Αννουλα.Να τελικα που βρηκαμε να συμφωνουμε σε κατι ειμεις οι 2 !!
Οντως , και ο greekarmy , εχει παθει διασπαση προσοχηςΔεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε τα μυαλά μας πετάνε !!
για να ψαρεύει καρχαρίες μάλλον από τη Μαδαγασκάρη είναι!Ρε συ Μπιλ , απο τα 10 εκατομμυρια , τα 2 εκατομμυρια ( αυτοχθονες και καταγωγη ) ειναι νησιωτες
Κρητη, Ροδος, Ευβοια, Χιος, Σαμος, Μυτιληνη , Λημνος , Κερκυρα, Κεφαλλονια ,Ζακυνθος , Λευκαδα κλπ και τα σουπερ, Μυκονος, Σαντορινη, Ελαφοννησος
Κομπλιμαν ηταν , γιατι απο τους ορεσειβιους σαν και μενα , καλυτερη
Τους νησιωτες τους καταλαβαινεις γιατι εχουν πιο καλλιτεχνικη αυρα
Κλαιω τωρα ....Οντως , και ο greekarmy , εχει παθει διασπαση προσοχης
Την ανοιξη τι θα γινει δηλαδη ?