billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
να προσέχεις εκεί που ψαρευεις τα ναυάγια,μην μπλεχτεί καμμια πετονιά!Ναι η αλήθεια είναι αυτή μου αρέσει πολύ Να ψαρεύω καρχαρίες
να προσέχεις εκεί που ψαρευεις τα ναυάγια,μην μπλεχτεί καμμια πετονιά!Ναι η αλήθεια είναι αυτή μου αρέσει πολύ Να ψαρεύω καρχαρίες
Ομολογώ από τον Άγιο Δομίνικο είμαι !!για να ψαρεύει καρχαρίες μάλλον από τη Μαδαγασκάρη είναι!
έλα Ελενα ομολόγησε!
καλά το είχα φανταστεί!!!Ομολογώ από τον Άγιο Δομίνικο είμαι !!
Εκεί που φέτος έχουν μαζευτεί όλα τα μανουλια !!
Είμαι το κορίτσι του Μάη !!καλά το είχα φανταστεί!!!
κορίτσι του ωκεανού!
Ζωδιο του μαη ?Είμαι το κορίτσι του Μάη !!
Ζωδιο του απριλη !!Ζωδιο του μαη ?
Δεν ξερω απο ζωδια , θελεις να μου πεις ?Ζωδιο του απριλη !!
Ρώτα με ότι θέλεις από ζώδια γιατί είμαι και αστρολόγος πέρα από ποιήτρια !!Δεν ξερω απο ζωδια , θελεις να μου πεις ?
Για το δικο σου ζωδιο πες αν θελειςΡώτα με ότι θέλεις από ζώδια γιατί είμαι και αστρολόγος πέρα από ποιήτρια !!
Το δικό μου ζώδιο είναι το καλύτερο Είμαστε δυναμικοί Είμαστε εγωιστές έχουμε θέμα με την καθαριότητα και είμαστε και καλά παιδιά !!Για το δικο σου ζωδιο πες αν θελεις
Εκτος απο αυτο με την καθαριοτητα , τα αλλα τα ειχα καταλαβειΤο δικό μου ζώδιο είναι το καλύτερο Είμαστε δυναμικοί Είμαστε εγωιστές έχουμε θέμα με την καθαριότητα και είμαστε και καλά παιδιά !!
Αυτα τα λιγα για αρχη!!
Έχουμε πολύ πείσμα είμαστε ισχυρογνώμων και μας άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση !!Εκτος απο αυτο με την καθαριοτητα , τα αλλα τα ειχα καταλαβει
Αλλο τιποτα ?
Εκτος απο το "βαριομαστε " απλως περιγραφεις την τυπικη ελληνιδαΈχουμε πολύ πείσμα είμαστε ισχυρογνώμων και μας άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση !!
Όταν αγαπάμε αγαπάμε πολύ και έντονα αλλά το χειρότερο που έχουμε ειναι ότι βαριόμαστε γρηγορα σε μία σχέση!!
Όχι και το χειρότερο, συνήθως οι σχεσεις που δεν ανανεωνονται εκ των έσω είναι βαρετες!!!!Έχουμε πολύ πείσμα είμαστε ισχυρογνώμων και μας άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση !!
Όταν αγαπάμε αγαπάμε πολύ και έντονα αλλά το χειρότερο που έχουμε ειναι ότι βαριόμαστε γρηγορα σε μία σχέση!!
Ωρε φιλε πολύ περίεργος είσαι!!!!Εκτος απο αυτο με την καθαριοτητα , τα αλλα τα ειχα καταλαβει
Αλλο τιποτα ?
γι αυτο στην καρδιά σου ή αγάπη δεν χωράει!!!Είμαι το κορίτσι του Μάη !!
Μπιλ με τα 45 δεν υπαρχει χρονος για χασιμο !!!Ωρε φιλε πολύ περίεργος είσαι!!!!
όλα να τα μάθεις με τη μία και μαζί σου και εμείς!!!
άσε λίγο μυστήριο!