pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.926
- Πόντοι
- 4.546
Όλα για την lady!!!!!Εσύ και το savoir vivre!![]()
Όλα για την lady!!!!!Εσύ και το savoir vivre!![]()
Εχω βαλει τ maxi μου σημερα.....Καλημέρα lady... Ντύσου καλά σήμερα!!!
αντε με τους παλαβους μεσα στο κρυο μην αρπαξεις καμια πουντα...............Εχω βαλει τ maxi μου σημερα.....![]()
Να φοράς και καλτσουλες να μην κρυωνουν τα ποδαράκια σου....ξέρεις εσύ.....αυτές που πάνε μέχρι τα μπούτια.....Εχω βαλει τ maxi μου σημερα.....![]()
Τις φοράει μετά το φρεσκαρισμα βγαίνοντας από το μπάνιο!!!Να φοράς και καλτσουλες να μην κρυωνουν τα ποδαράκια σου....ξέρεις εσύ.....αυτές που πάνε μέχρι τα μπούτια.....
Ποσο θελω να γλυψω τα δαχτυλακια σου μωρο μου.....ειναι απιστευτααααααΕχω βαλει τ maxi μου σημερα.....![]()
Μια γκρίζα φόρμα μου θυμίζει η φωτογραφία αυτή, ανάθεμα που δεν πάσχω από Αλτσχάιμερ....Εχω βαλει τ maxi μου σημερα.....
Πολύ μακρύ ρε πουλάκι μου. Έχει γούστο την επόμενη φορά να ποστάρεις φώτο με ράσοΕχω βαλει τ maxi μου σημερα.....![]()
Καλά θυμάσαι!!Μια γκρίζα φόρμα μου θυμίζει η φωτογραφία αυτή, ανάθεμα που δεν πάσχω από Αλτσχάιμερ....
Μικρουλίτσα μουΚαλά θυμάσαι!!
Μπαλαδορε, ηταν μια ευχάριστη συζήτηση! ♥︎Μικρουλίτσα μου
Μην με κακομαθαίνεις απότομα, δεν είμαι εγώ για τέτοια, με το μαλακό, είμαι σκέτος ημιπιτσιρικάς μαζί σου
Για αυτό σου είπα να μην τηλεφωνήσεις με βίντεο κλήση, όταν θέλω κάτι θα στο ζητάω ξέρεις ότι δЄν νοιάζομαι για τέτοια πράγματα
Βλέπεις τη διαφορά στις δύο εικόνες;
Στη δεύτερη φυσικά που είναι το κινητό - έχω βάλει λευκά πλαίσια επίτηδες - να μην φαίνονται τα χεράκια σου - λίγο το πάπλωμα με τα λευκά κρόσσια φαίνεται....
Το λέω και δημόσια, οτιδήποτε προσωπικό συζητάμε/κανονίζουμε/ανταλλάσουμε δεν το ξέρει κανένας άλλος εκτός από εμάς τους 2....
Υπάρχει κι άλλος ένας λόγος που δεν θέλω βίντεο κλήση!
Διότι θέλω να με δεις εντελώς διαφορετικό
Σαν καναδός ξυλοκόπος θα σε πάρω αγκαλίτσα, δες (άκουσε) το τραγούδι
Για αυτό και πέταξα το κωλοτσίγαρο να βελτιώνομαι γρηγορότερα - άσχετα αν κάπνιζα ελάχιστα - ποιος ο λόγος να πετάω κάποια χρήματα άσκοπα;
Να τα δίνω κι αυτά, στη μοναδική μου Βασίλισσα!
Καλό βράδυ, οι μπατταρίες γέμισαν για κάμποσες ημέρες![]()
Πάλι ξεμπλέτσοτη είσαι μαρή....θα κρυώσει ο κωλοαρίκος σου!!!
Τι να κρυώσει ρε σύντροφε, έχει από μπροστά τον καυστήρα του Blue Star II....Πάλι ξεμπλέτσοτη είσαι μαρή....θα κρυώσει ο κωλοαρίκος σου!!!
ωραια ξεκινησε η εβδομάδα...Καλή εβδομάδα!
![]()
Καλή εβδομάδα. Γυρνα κι από την άλλη μεριά να δω κάτι....Καλή εβδομάδα!
![]()