123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.197
- Πόντοι
- 726
Είναι και η φώτο καυτή είσαι κι εσύ φωτιά με τα κόκκινα μαλλιά και με το κόκκινο φόντο και μας αναστατώνεις!!!
Είναι και η φώτο καυτή είσαι κι εσύ φωτιά με τα κόκκινα μαλλιά και με το κόκκινο φόντο και μας αναστατώνεις!!!
Σαν κρεμμυδάκι κοιμάμε !Μετά κατευθείαν στο κρεβάτι και κουκουλομενη μέχρι πάνω???
χαχαχαχαχα οριακά παίρνεις ανάσα δηλαδή.Σαν κρεμμυδάκι κοιμάμε !
Πιτσαμούλες καλτσούλες ρόμπα 2 κουβέρτες χαχαχα
Να λες παλι καλά που κοιμάμε μόνηχαχαχαχαχα οριακά παίρνεις ανάσα δηλαδή.
Που να χιονίσει κιόλας τι έχει να γίνει
Αγαπούλα ξανθιά ειμαι απλά ο φωτεισμός δειχνει σαν να είμαι κοκκινομάλλαΕίναι και η φώτο καυτή είσαι κι εσύ φωτιά με τα κόκκινα μαλλιά και με το κόκκινο φόντο και μας αναστατώνεις!!!
Θα ζεσταίνεται και αυτός μαζί όταν σε παίρνει αγκαλιά με τόσα ρούχαΝα λες παλι καλά που κοιμάμε μόνη
Ποιος αντρας θα με αντεχε να κοιμαμε σαν κρεμμύδι
ΥΓ....αν χιονίσει θα κοιμάμε με το παλτό μου
Εγώ θέλω έναν αντρα να με σκεπάζει τις κρυες νυχτες του χειμωνα όταν θα ξεσκεπάζομαιΘα ζεσταίνεται και αυτός μαζί όταν σε παίρνει αγκαλιά με τόσα ρούχα
Άσε που πιστεύω ότι και έτσι θα βγάζεις κάτι σέξυ που θα ανάβει οποίος είναι μαζί σου στο ίδιο κρεβάτι.
Δεν κάνουν τα ράσα τον Παππά όπως λέει και ο λαός
Σόρρυ με μπέρδεψε ο φωτισμός. Πάντως και το κόκκινο θα σου πήγαινε!!!Αγαπούλα ξανθιά ειμαι απλά ο φωτεισμός δειχνει σαν να είμαι κοκκινομάλλα
Εγώ ξέρω πως «δια της τριβής παράγεται θερμότις» άρα χρειάζεται μια εντριβή, μια αγκαλιά, λίγο γούτσου γούτσου ρε παιδί μουΕγώ θέλω έναν αντρα να με σκεπάζει τις κρυες νυχτες του χειμωνα όταν θα ξεσκεπάζομαι
Αυτό δειχνει τρυφερότητα
και μετα ξυπνησα από το όνειρο ....χαχαχαχαχα
Εμεις οι 2 νομίζω ταιριάζουμαι πολυυυυ έχουμε τις ιδιες αποψεις !Εγώ ξέρω πως «δια της τριβής παράγεται θερμότις» άρα χρειάζεται μια εντριβή, μια αγκαλιά, λίγο γούτσου γούτσου ρε παιδί μου
Το κορμί,η γυναίκα, το θηλυκό!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ !Το κορμί,η γυναίκα, το θηλυκό!!!!!!!!!!!!
Και μετά θα έρθει το Πάσχα, θα λες οτι ξαναπήρες κιλάκια, και για φωτό απο 6/2025 και βλέπουμε...Σε ευχαριστώ πολύ !
Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο πρέπει σε τέσσερις μέρες να χάσω τέσσερα κιλά
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...πάντα βρίσκουμε λόγους να γκρινιάζομαιΚαι μετά θα έρθει το Πάσχα, θα λες οτι ξαναπήρες κιλάκια, και για φωτό απο 6/2025 και βλέπουμε...
Κούκλα είσαι, πραγματικό θηλυκό
Προσεξε.....θα φερω ζυγαρια........και μετα εχει τιμωρια.Σε ευχαριστώ πολύ !
Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο πρέπει σε τέσσερις μέρες να χάσω τέσσερα κιλά
Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!Προσεξε.....θα φερω ζυγαρια........και μετα εχει τιμωρια.
Θα σου πάρουμε μία.... Μην ανησυχει΄ς!!!!!!!!!!!!!!!!Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!
Εχω δικη μου εσωτερικη ζυγραια που δουλευει σε συγκεκριμενη σταση........οποτε θα πρεπει να την αποφυγεις....Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!
τη δική μου ζυγαριά δεν την αποχωρίζομαι έχει συναισθηματική αξίαΘα σου πάρουμε μία.... Μην ανησυχει΄ς!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αν χαλάσει και αυτή, θα πάρουμε και άλλη