billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ προτιμώ να κάνουμε μαζί ένα καυτό ντους!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΠΙΛ
θα προτιμούσα να σε ζεστάνω στην αγκαλίτσα μου![]()
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Εγώ προτιμώ να κάνουμε μαζί ένα καυτό ντους!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΠΙΛ
θα προτιμούσα να σε ζεστάνω στην αγκαλίτσα μου![]()
Καλημέρα λουλουδάκι της άνοιξης
Καλημέρα χαρά της ζωής ..Καλημέρα λουλουδάκι της άνοιξης
Φυσικά και είναι ωραίο το κλίμα μας. Αν ψάξεις πίσω θα δεις οτι όσες φορές χρειάσθηκε ευγενικά απομάκρυνες όλες τις τοξικές παρουσίες .Εγώ ως νηματοθέτρια προσπαθώ να είμαι δίκαιη με όλους !
Να υπάρχει ένα ήρεμο και όμορφο κλίμα στο νήμα μου
Στο παρελθόν προσπάθησαν πολλοι να χαλάσουν αυτή τη γλυκιά ηρεμία και είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον πάλι κάποιοι θα ξαναπροσπαθήσουν εμείς ως παρέα απλά τους προσπερνάμε και συνεχίζουμε.....![]()
Τις τοξικές παρουσίες δεν τις έχω απομακρύνει μόνο από το νήμα μου αλλά και από την προσωπική μου ζωή και βρήκα την γλυκιά ηρεμία μου.....Φυσικά και είναι ωραίο το κλίμα μας. Αν ψάξεις πίσω θα δεις οτι όσες φορές χρειάσθηκε ευγενικά απομάκρυνες όλες τις τοξικές παρουσίες .
Φυσικά και θα υπάρξουν και άλλοι . Μαζί σου στην διατήρηση του κλίματος
Φιλε Μπιλ και λιγο βυζακι θα εκανε ακομη πιο ζεστη την Κυριακη μας αλλα ειναι κρυουλιαρα....το κοριτσακι μας.Καλημέρα Έλενα μου!
Ευτυχώς που το αποφασισες για να ομορφυνεις και να ζεστανεις τη κρύα κυριακη μας!
ωρε δάσκαλε, τι σκαλίζεις. Είπε απο Πάσχα και βλέπουμε. Δηλαδή μετά τις 25/4 (να έχει χωνέψει πρώτα...)Φιλε Μπιλ και λιγο βυζακι θα εκανε ακομη πιο ζεστη την Κυριακη μας αλλα ειναι κρυουλιαρα....το κοριτσακι μας.
Εστω λιγο ντεκολτε....αλλα θα πρεπει να εχει τουλαχιστον 28 βαθμους το δωματιο.
![]()
τέτοια πονηρά να λες δάσκαλε να μου ζητάνε γυμνές φωτό μετά..Φιλε Μπιλ και λιγο βυζακι θα εκανε ακομη πιο ζεστη την Κυριακη μας αλλα ειναι κρυουλιαρα....το κοριτσακι μας.
Εστω λιγο ντεκολτε....αλλα θα πρεπει να εχει τουλαχιστον 28 βαθμους το δωματιο.
![]()
Τι να κανω....ανθρωπος με αδυναμια στις βυζαρες σου ειμαι και εγω....αλλα θα ερθω να τις ρουφιξω απο κοντα τοτε να μαθεις.....τέτοια πονηρά να λες δάσκαλε να μου ζητάνε γυμνές φωτό μετά..![]()
παντα θα σου λεω,και αν με βγαλει ο δρομοσ να ερθω το πρωτο που θα κανω ειναι να σου στειλω μυνημαΈναγια εσένα που δεν με ξεχνάς και κάθε πρωί μου λες καλημέρα !
Μια φώτο καλέ....είναι κσι Κυριακή χαχαχατέτοια πονηρά να λες δάσκαλε να μου ζητάνε γυμνές φωτό μετά..![]()
Οπως παντα οταν διαλεγεις να βγαλεις φωτο...απλα ξεχωριζεις!
Σε ευχαριστώ .....Οπως παντα οταν διαλεγεις να βγαλεις φωτο...απλα ξεχωριζεις!
Κουκλαρα μου ομορφη.....τωρα οχι απλα ζεσταθηκα αλλα καιγομαι ολοκληρος. Παντου ομως.
ΩΩΩΩΩΩ και με εσώρουχα και δύο φωτογραφίες σε μικρό διάστημα μας κακομαθαινεις αγάπη
Βγαζω φωτο με εσωρουχα και μετά κρυωνωωωωωΩΩΩΩΩΩ και με εσώρουχα και δύο φωτογραφίες σε μικρό διάστημα μας κακομαθαινεις αγάπη![]()
Μετά κατευθείαν στο κρεβάτι και κουκουλομενη μέχρι πάνω???Βγαζω φωτο με εσωρουχα και μετά κρυωνωωωωω![]()
Αν εβγαζες γυμνη δεν θα κρυωνες αλλα δε με ακους....Βγαζω φωτο με εσωρουχα και μετά κρυωνωωωωω![]()