Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.819
- Πόντοι
- 5.956
Ιδιαιτερα αναμεσα στις 2 συγκεκριμενες. Σκετη κολαση.Ποτέ μην εγκαταλείπεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο γυναίκες!!
Ιδιαιτερα αναμεσα στις 2 συγκεκριμενες. Σκετη κολαση.Ποτέ μην εγκαταλείπεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο γυναίκες!!
Έλα να κλάψες στην αγκαλιά μου!!Του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε
Καταλαβες τωρα γιατι κανουμε παρεα....Ιδιαιτερα αναμεσα στις 2 συγκεκριμενες. Σκετη κολαση.
Μαλλον ρωμαλέος....Ο δασκαλος ειναι η νέα Ρώμη!
Τα διαμάντια είναι παντοτινάΗ αννα 590 δεν εχει ουτε βαιμπερ ποσο μαλλον να εχει νημα !
Δεν ειναι δυσκολο να την γνωρισει καποιος την παιρνει τηλ....... και κανονιζει !!
Ειναι ιδιαιτερο και σπανιο κοριτσι !
Ψαξου καλύτερα μήπως έχεις φάει κάνα μπλόκΝαι και εσύ Που το έκλεισες το Viber τρεις ώρες Σε ψάχνω και δεν έχεις μπει καθόλου
η κακιά πια είναι??Ναι ειμαι η μαγισσα του σαιτ !!
Χα χα χα χα χα χα
Ρε μπαγασα δάσκαλε πως τα λες έτσιΝα τους δεσεις μην τους χασεις. Δεν τους βρισκεις ευκολα σημερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η super sexy μαγισσα
Μην την δίνεις ιδέεςΚανονικα θα πρεπει να τους βγαζει και μυνημα
Που τον έχεις?? Στο μουσκιο η απλώνει μπουγάδαΕχω και εγω γυμναστη που εκτος απο κορμαρα ειναι και καλο παιδι !!
............λιγο αυστηρος αλλα αποτελεσματικος !!
Το τραβάς δασκαλεεεεε... Και σε βλέπω πολύ χλωμό μετάΕγω θα ελεγα
ΕΛΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
καλημέρα στο πιο όμορφο λουλουδι
Δεν νομίζω υπάρχει ομορφότερη. .στην έχω δείξει και έμεινες στήλη άλατοςΣυγνώμη που θα το πω αλλά είμαι η ομορφότερη θα τον πάρω από τις άλλες........χα χα χα χα χα
Να σου φέρει την στάνη καλύτερα είναι πιο εύκολο που βγαίνει η πρώτη ύληΕσένα για να σε συγχωρέσω θα πρέπει να μου φέρεις ένα ολόκληρο ζαχαροπλαστείο στα πόδια μου !!
Οι φιλόσοφοι του φόρουμΕγω σε ξερω πολυ καλα αντριαννα μου !!
Είσαι και εσύ πολύ της κουλτούρας αν δεν ταιριάζαμε δεν θα κάναμε παρέα !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Εσυ τον σηκώνεις σε γερο και πουστη,με τον Βασαλο δεν τα κατάφερες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημέρα στο πιο όμορφο λουλουδι
Με την αντριαννα παντα κανουμε φιλοσοφικες συζητησεις ειναι και αυτη πολυ της φιλοσοφιας !!Οι φιλόσοφοι του φόρουμ
ayta γραφεις και σε λιγο θα πλακωσουν οι ζηλιαρηδεςΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πριν λιγο ξυπνησα !!
Εσυ εισαι το ομορφοτερο λουλουδι!
ανοιξε ενα νημα οι διανοουμενες και οι μπετατζουδεςΜε την αντριαννα παντα κανουμε φιλοσοφικες συζητησεις ειναι και αυτη πολυ της φιλοσοφιας !!