Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.484
Τον εαυτο μου τον εχω μπλοκαρει εδω και χρονια !!Καμμια μερα θα μπλοκαρεις τον εαυτο σου
Τον εαυτο μου τον εχω μπλοκαρει εδω και χρονια !!Καμμια μερα θα μπλοκαρεις τον εαυτο σου
Πες τα ρε Αντριαννα στην λυσσαρα κυριαΜε το πεσμένο του
ζηλεύουμε?Με το πεσμένο του
Οχι ρε θεα μου Δε σε αφηνουμε εμειςΤον εαυτο μου τον εχω μπλοκαρει εδω και χρονια !!
τους ωραίους ανθρώπους τους θαυμάζουμε δεν τους ζηλεύουμε!!!Πες τα ρε Αντριαννα στην λυσσαρα κυρια
Οι αναβολικοι , big problem στυσης
Την κανω μπλοκ και σου αφιερωνω το viber μου
Οχι τα αναβολικα ρε συ Billτους ωραίους ανθρώπους τους θαυμάζουμε δεν τους ζηλεύουμε!!!
Συλλογος καψουριδων γυναικων Βασαλου , με προεδρο την Ελενα110
Αχ χαχαχα Το ξέρω χρόνια αυτόΠες τα ρε Αντριαννα στην λυσσαρα κυρια
Οι αναβολικοι , big problem στυσης
Την κανω μπλοκ και σου αφιερωνω το viber μου
Καθόλου Προτιμώ κοιλίτσες και υγιεινό μυαλόζηλεύουμε?
Να πω την αληθεια μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο ντανος οιΣυλλογος καψουριδων γυναικων Βασαλου , με προεδρο την Ελενα110
Και γω ρε μωρο. Λογω μπασκετ , χρονια στα γυμναστηριαΑχ χαχαχα Το ξέρω χρόνια αυτό
Ρουβιτσα να μην εισαι και ολα καλαΝα πω την αληθεια μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο ντανος οι
αλλοι ειναι απλα απομιμηση του ντανου !
Ειμαι ντανιτσα κι εγω !!
Και γω ρε μωρο. Λογω μπασκετ , χρονια στα γυμναστηρια
Να ειμαστε καλα να διδασκουμε εδω τις αθωες ψυχες του μπου
Φυσικο σωμα ο ΝΤΑΝΟΣ
Παπαπα παπαπα παπαπα ΝτάνοςΝα πω την αληθεια μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο ντανος οι
αλλοι ειναι απλα απομιμηση του ντανου !
Ειμαι ντανιτσα κι εγω !!
λες να πρέπει να βάλω κιλά για να αρέσω?Καθόλου Προτιμώ κοιλίτσες και υγιεινό μυαλό
Ωχ τελειωσε η Βασαλιαδα και αρχισε η ΝτανιαδαΠαπαπα παπαπα παπαπα Ντάνος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον λατρεύω
Σε οποια αρεσουμε ετσι οπως ειμαστε. Οποτε οχιλες να πρέπει να βάλω κιλά για να αρέσω?
μπα δεν νομίζω!
Ζηλιαρη!!!!Ωχ τελειωσε η Βασαλιαδα και αρχισε η Ντανιαδα
Βρειτε viber και στειλτε μηνυμα και θα σας κανει μπλοκ γιατι ειναι σε σχεση και αυτος ειναι σοβαρος ανθρωπος
Εγω κουραστηκα με τα λυσσακα σας και αποχωρω
Υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει τον ντάνο ??Ωχ τελειωσε η Βασαλιαδα και αρχισε η Ντανιαδα
Βρειτε viber και στειλτε μηνυμα και θα σας κανει μπλοκ γιατι ειναι σε σχεση και αυτος ειναι σοβαρος ανθρωπος
Εγω κουραστηκα με τα λυσσακα σας και αποχωρω
Αντριάνα λες στο τέλος να τσακωθουμε για τον ντάνο???Παπαπα παπαπα παπαπα Ντάνος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον λατρεύω