Ελενα τυπακι !!!!!!!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2018
- Like
- 4
γεια σου ΑλεξανδρεKαλησπερα Ελενα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
γεια σου ΑλεξανδρεKαλησπερα Ελενα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Μην του δίνεις πολύ θάρος αυτού γιατί μπορεί να σε ´καβαλήσει ´γεια σου Αλεξανδρε
αυτό το εχω πει πολλες φορες... εχει να πεσει πολύ γελειο και ξεβρακωμαΚαι παλι καλησπερα σας
Ειπα να ανοιξω ενα παραθυρακι εδω να κανω νεους φιλους,να περναμε καλα με συζητησεις αστειακια,και γενικα να διμιουργηθει μια ανθρωπινη επικοινωνια.Και δεχτηκα ασταμητητο βοβαρδισμο,που πραγματικα δεν το περιμενα.
Σας λεω λοιπον ,πριν απο αρκετο καιρο,σαν καινουργια στον χωρο δεχομαι απο εναν συγκεκριμενο κυριο,με το ψευδωνυμο Ζ...........μια επιθεση χωρις λογω και αιτια.Μαλιστα ειχε ασχοληθει πολυ εντονα με την σελιδα,βεβαια εχω πολυ καιρο να μαθω νεα του,και ελπιζω να ειναι καλα.Καποια στιγμη αφου ηταν καθετως για τα οσα ελεγε για μενα και οτι με γνωριζε,τον προκαλεσα να βρεθουμε και οπως εγινε σε γνωστο ξεναδοχειο.Αφου βεβαια διαπυστωσε οτι δεν με γνωρισε περασαμε τελεια μαζι , και μου προτεινε να αλλαξω τηλεφωνο και ονομα δεν το εκανα ομως.
Το γνωριζει αυτο,και αλλος που μου εστειλε σημερα μηνυμα,και αν θελει ας το επιβεβαιωσει.
Σας τονιζω λοιπον οτι ειμαι 42 χρονων εχω υψος 175 και ειμαι 68 κιλα.Οπως ειναι απιστος τον προκαλω να βρεθουμε.Οι φωτογραφιες μου ειναι αυθεντικες,δεν εχουν ρετους,για να μην κοροιδευω,και νομιζω πως ειμαι προς τιμη μου αυτο.
Βεβαια εμεις οι κοπελες ειμαστε φανερες εδω μεσα,δεν κριβομαστε πισω απο ενα ονομα.Αλλα θα πρεπει καποια απο εμας να παρει αναποδες,και να διμιουργησει ενα παραθυρο,και να αναιβαζουμε τα τηλεφωνα αυτων που***ΣΤΗΝΟΥΝ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΟΥΝ,ΚΛΠ που γνωριζετε καλα ολοι σας.
Λοιπον αν με θελετε στην παρεα σας, ευχαριστως να γινουμε φιλαρακια,αν οχι ευκολο ειναι ενα κλικ και εξω.
φιλακια αγορια
πω πω πωτι βλέπουν τα μάτια μου και δεν πιάνουν τα χέρια μου.... Καλώς ήρθες ελεναΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΝΕΣ,τυχερη οσοι πανε για καφε και βολτα.
πω πω πωτι βλέπουν τα μάτια μου και δεν πιάνουν τα χέρια μου.... Καλώς ήρθες ελενα
καλημερα
καλημεραπω πω πωτι βλέπουν τα μάτια μου και δεν πιάνουν τα χέρια μου.... Καλώς ήρθες ελενα
καλημερα
Το ατιμο το photoshop...αν δεν το προσεξεις,παραμορφωνει μεχρι και τα πομολα της ντουλαπας!!!
Το ατιμο το photoshop...αν δεν το προσεξεις,παραμορφωνει μεχρι και τα πομολα της ντουλαπας!!!
ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΝΕΣ,τυχερη οσοι πανε για καφε και βολτα.
μμμμμμμμμμμκαυλώνω με βυζιά που αλλοιθωρίζουν...
αν μου ζηταγατε την γνωμη μου,σε οτι αφορα το προσωπο,δεν ειναι αποκρουστικο.μπορω να πω οτι για τον σωματοτυπο της και την ηλικια ετσι,ειναι συμπαθιτικια προς το καλο.οχι βεβαια κατι το εξαιρετικο αλλα καλη,σε γενικες γραμες.εσενα το ομορφη σε ενδιαφερει,το υπολοιπο πακετο δεν?Έλενα,
Δεν είσαι και πολύ όμορφη ε?
γουστα ειναι αυτα
Δεναν μου ζηταγατε την γνωμη μου,σε οτι αφορα το προσωπο,δεν ειναι αποκρουστικο.μπορω να πω οτι για τον σωματοτυπο της και την ηλικια ετσι,ειναι συμπαθιτικια προς το καλο.οχι βεβαια κατι το εξαιρετικο αλλα καλη,σε γενικες γραμες.εσενα το ομορφη σε ενδιαφερει,το υπολοιπο πακετο δεν?