TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και στο ειπα να τρως λίγο ρε παιδί μου :- σαν τον αγιο ιωαννη τον νηστευτή εισαιεγω αδυνατος? σαμιαμιδι ειμαι
και στο ειπα να τρως λίγο ρε παιδί μου :- σαν τον αγιο ιωαννη τον νηστευτή εισαιεγω αδυνατος? σαμιαμιδι ειμαι
βασικα πιστευα θα εχει φτιαξει τους τροπος της μετα την εποχη του μαμπα.... αλλα... αν οντως αρχησε τα πριβε με τον Φρανκ κ του την ειπε... μαλλον δεν...Νταξ μωρέ,τη αποπηρατε την ....κοπέλλα??? Έχει παρουσία σε όλα τα σάιτ αγγελιών,είπε να δοκιμάσει και εδώ την τύχη της!!! Τι είστε εσείς ρε?μη δείτε κάποιον να προσπαθεί να προκοψει...
αδυνα τος ειμαι τασο,μεταναστης οχι.παντως τουτη η κυρια ειναι οντως ψηλη,ποσο δεν ξερω.ψηλη και δυνατη.αφου σε καποια στιγμη ειπα αν φαω κατακεφαλο ,κατα που να κανω.ρε εσεις ολοι οι μετανάστες εδω γράφεται > και όλοι οι αδύνατοι να υποθέσω
τροω τροω και θα φαω θα φαωκαι στο ειπα να τρως λίγο ρε παιδί μου :- σαν τον αγιο ιωαννη τον νηστευτή εισαι
αν δεν το εφαγες τοτε σε βλεπω να το τρως τωρααδυνα τος ειμαι τασο,μεταναστης οχι.παντως τουτη η κυρια ειναι οντως ψηλη,ποσο δεν ξερω.ψηλη και δυνατη.αφου σε καποια στιγμη ειπα αν φαω κατακεφαλο ,κατα που να κανω.
και εσυ χωρις μια μαυρη ζωνη που πας :- εστω δερμάτινη ;)αδυνα τος ειμαι τασο,μεταναστης οχι.παντως τουτη η κυρια ειναι οντως ψηλη,ποσο δεν ξερω.ψηλη και δυνατη.αφου σε καποια στιγμη ειπα αν φαω κατακεφαλο ,κατα που να κανω.
ανθοκομικη θα ανοιξουμε στο τελος...ρε σεις ολοι εδω ειστε?
στο αλλο νεο νημα με το μπουμπουκι δεν ειναι κανεις
Νταξ μωρέ,τη αποπηρατε την ....κοπέλλα??? Έχει παρουσία σε όλα τα σάιτ αγγελιών,είπε να δοκιμάσει και εδώ την τύχη της!!! Τι είστε εσείς ρε?μη δείτε κάποιον να προσπαθεί να προκοψει...
ελα μωρε τωρα,δεν την αποπειρα εγω.θελω να ειμαι καλος με ολες.την αποψη μου κατεθεσα.νταξει δεν μου την ειπε ακριβως ουτε με προσβαλε.ντε και καλα οτι δεν τα θυμαμαι καλα.βασικα πιστευα θα εχει φτιαξει τους τροπος της μετα την εποχη του μαμπα.... αλλα... αν οντως αρχησε τα πριβε με τον Φρανκ κ του την ειπε... μαλλον δεν...
ανθοκομικη θα ανοιξουμε στο τελος...
γυρναααααααααααααα!!!!!....σιγα μην κατσω στα σαπακια ρε.
φευγω
ασε εσυ εχεις άλλες δουλειέςανθοκομικη θα ανοιξουμε στο τελος...
ασε εσυ εχεις άλλες δουλειές
δεν της ειπες κ εσυ "εγω τα περασα... λες να μην θυματε τα βασανηστηρια ο βασανιμενος?"ελα μωρε τωρα,δεν την αποπειρα εγω.θελω να ειμαι καλος με ολες.την αποψη μου κατεθεσα.νταξει δεν μου την ειπε ακριβως ουτε με προσβαλε.ντε και καλα οτι δεν τα θυμαμαι καλα.
εσυ εχεις πμρε σεις ολοι εδω ειστε?
στο αλλο νεο νημα με το μπουμπουκι δεν ειναι κανεις
Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;Γεια σας ειμαι η Ελενα για λιγους και καλους φιλους. πολλα φιλακια
η ελενα ειναι αλλη απο την ζωη.μιλησα με την ζωη και οι φωνουλες διαφορετικες.Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;
Δεν είναι η ίδια!!!!Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;