amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.346
- Πόντοι
- 22.785
Μού αρέσει ο πρώτος εννικός κυρία........πανεύκολο για σας..!!!
Καλά μού έλεγε ο κ.@blizardeye διά τίς ευεργετικές συναντήσεις με
την κ.jo !!!!
Μού αρέσει ο πρώτος εννικός κυρία........πανεύκολο για σας..!!!
...αδυναμία μου εσύ..Όχι μια μέρα το χρόνο, μα κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή...
![]()
Να καθαρίζεις το νήμα πιο συχνά...ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν.
![]()
Δεν τολμούν να μπουν εδώ, γιατί το νήμα" λεει αλήθειες"και δεν μπορούν να πετάξουν λασπη..εκτός νηματος πετάνε,αραιά και που..Να καθαρίζεις το νήμα πιο συχνά
Ποιος σε πείραξε να τουΔεν τολμούν να μπουν εδώ, γιατί το νήμα" λεει αλήθειες"και δεν μπορούν να πετάξουν λασπη..εκτός πετάνε,αραιά και που..
Τεσπα, αδιάφορα ανθρωπάκια έως αξιολύπητα θα έλεγα...
...ποιος τολμά να με πειράξει..?!Είμαι δυνατό κοριτσι..έχω γερό δεξι κροσέΠοιος σε πείραξε να τουγαμησω το κωλοσουφριδισυνουσιάσω την οπή κένωσης;;;
Δυνατός στις επαλξεις και περιμένω καρτερικά να έρθει ώρα για καταδρομική στο στίβο της ηδονής επί της Κατεχακη...ποιος τολμά να με πειράξει..?!Είμαι δυνατό κοριτσι..έχω γερό δεξι κροσέ
Που είσαι ξεβρακωτο αγόρι μου?!!!
Αλήθειες με τη (Ζήνα ) joΔεν τολμούν να μπουν εδώ, γιατί το νήμα" λεει αλήθειες"
...δεν χορτάσαμε μάλλον ο ένας τον άλλον την προηγούμενη φορά.. έχουμε ρέστα καυλας!Δυνατός στις επαλξεις και περιμένω καρτερικά να έρθει ώρα για καταδρομική στο στίβο της ηδονής επί της Κατεχακη![]()
Τη φόβισεςΔυνατός στις επαλξεις και περιμένω καρτερικά να έρθει ώρα για καταδρομική στο στίβο της ηδονής επί της Κατεχακη![]()
Χορταίνεται η Τζο;;;...δεν χορτάσαμε μάλλον ο ένας τον άλλον την προηγούμενη φορά.. έχουμε ρέστα καυλας!
Μόνο ν ανοίξει κάποιος το προφίλ μου και να δει τα εκατοντάδες άτομα που έχουν γράψει για την εμπειρία μαζι μου,φτάνει..Αλήθειες με τη (Ζήνα ) jo
Έλα κι εσύ μαζί με το φίλο καλε..παρεουλα!!Joanna έχω ένα φίλο που το παίζει πιστός και έχουμε βάλει στοιχημα,να στον στείλω Μάντισον να του κάνεις στριπτίζ ενώ είναι με το μποξερακι να δούμε αν θα σε βάλει κάτω?
Καλα που το θυμισες για τις 3000 σελιδες...Μόνο ν ανοίξει κάποιος το προφίλ μου και να δει τα εκατοντάδες άτομα που έχουν γράψει για την εμπειρία μαζι μου,φτάνει..
Όπως κι οι 3000 σελιδες εδώ απ όλους εσάς τοσα χρόνια.. πλέον δεν έχω ανάγκη ν αποδείξω τίποτα σε κανέναν..επιλέγω να γ@μηθω όποτε γουστάρω και μ όποιον γουστάρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα κι εσύ μαζί με το φίλο καλε..παρεουλα!!
Είσαι μια υπέροχη γυναίκα ένας εξαιρετικός άνθρωπος !!!!!!!Αγαπούλες μου,είμαι μια γυναίκα ώριμη και στην ηλικία και στα μυαλά(ποτέ δεν κρύφτηκα εξάλλου),επίσης χρόνια στον χώρο.. πλέον, κι έχοντας λύσει το βιοποριστικο,κάνω ραντεβού όποτε εχω καύλες& κέφια(με συμβολικό/ σταθερό ποσό, κι όχι το πραγματικό που αξίζουν οι υπηρεσίες μου)εξου και περνάνε καλά μαζί μου τ αγορια όπως κι εγώ μ αυτά.
Άρα ,ελάχιστα κι ελάχιστοι μπορούν να με "χαλάσουν".
*Πάω να βρω τις φίλες μου σε λίγο, γιατί η βραδιά ανήκει στα κορίτσια!
Σας φιλώ & σας αγαπώ ολα τ αγόρια μου εδω![]()
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες .....και ειδικά σε όσες είναι μόνιμα στην σκέψη μας !!!Καλημέρα στ αγόρια μου
Με όλους εσάς εδώ, και το τι γράφετε για μένα,επιβεβαιώνομαι ότι οι επιλογές μου στον χώρο είναι άριστες,είστε άνδρες σοβαροί,αξιοπρεπεστατοι & με σεβασμό!
Χρόνια πολλά σε μας τα κορίτσια,να περάσουμε σουπερ σήμερα![]()
Ο απόλυτος ορισμός της γυναίκας !!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Αν και στο τρέξιμο λόγω καθημερινότητας,δεν σας ξεχνώ!
![]()