Xwnakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 441
Γοβα Dubai Σε Πατά & Σε Γαμάει....Καλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αμ'πως. ❤❤❤
Γοβα Dubai Σε Πατά & Σε Γαμάει....Καλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αγάπη μου υπέροχη!!! Τι κοριτσαρος είσαι εσύ!!! Τόσο υπέροχη ντυμένη και τόσο ερωτική χωρίς ρούχα!!! Λίρα 100Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Αν και στο τρέξιμο λόγω καθημερινότητας,δεν σας ξεχνώ!
![]()
..μα πως το κατάλαβες αστέρι μου?!Εκεί θα παω σύντομα..στο μαγευτικό DubaiΓοβα Dubai Σε Πατά & Σε Γαμάει....
Αμ'πως. ❤❤❤
Το ποσό σ αγαπώ και σε σεβομαι σαν άνθρωπο, το ξέρεις.. είσαι από τους πρώτους πελάτες που πίστεψαν σε μένα,αρα πάντα θα είσαι ιδιαίτερος!Αγάπη μου υπέροχη!!! Τι κοριτσαρος είσαι εσύ!!! Τόσο υπέροχη ντυμένη και τόσο ερωτική χωρίς ρούχα!!! Λίρα 100
καυλωσε ολη η αττικη και η επαρχιαΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Αν και στο τρέξιμο λόγω καθημερινότητας,δεν σας ξεχνώ!
![]()
...αχ αυτή η επαρχία, απο τα πιο όμορφα αγόρια έχει.. !!καυλωσε ολη η αττικη και η επαρχια
Να πω καλησπέρα στα κουκλάκια μου εδώ!![]()
έχυσαΚαλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Τα φιλια μου αγαπημένε μου
...έτσι μπράβο τ αγορι!!
ΚαλησπέραΚαλησπέρα, ωραιοτάτη κυρία
...κράτα μου τις φτερούγεςΘα κανουμε κάτι προχειρο ή θα παραγγείλουμε απ έξω?
Κάθε φορά που θα χτυπάνε τα γνωστά σκουπίδια, εγώ θα ανεβάζω αυτό:
..![]()
Είσαι μία θέα....ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν..τι να κάνουμε, έχουν κι αυτά τον ρόλο τους εδω μέσα,πέραν οτι απαξιώ ν ασχοληθώ, τα σκουπίδια είναι για πέταμα και τέλος, δεν ασχολούμαστε ξανά μαζί τους..εγώ ασχολούμαι με το νήμα μου, τ αγορια μου εδω και τις καυλες μας,τα υπόλοιπα δεν μ αφορούν!
Ένα όμορφο βράδυ σε όλους κι αύριο στον αγωνα πάλι ,με πολλές καυλες φυσικά
![]()
Μα μασάς μαυγευτικη αύρα. Είσαι θεά...ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν..τι να κάνουμε, έχουν κι αυτά τον ρόλο τους εδω μέσα,πέραν οτι απαξιώ ν ασχοληθώ, τα σκουπίδια είναι για πέταμα και τέλος, δεν ασχολούμαστε ξανά μαζί τους..εγώ ασχολούμαι με το νήμα μου, τ αγορια μου εδω και τις καυλες μας,τα υπόλοιπα δεν μ αφορούν!
![]()
Μην χαλιέσαι ρε Τζο απο το λίγο που σε ξέρω και μιλήσαμε σου είπα κάτι μερική που γράφουν και βγάζουν την κακία τους η δήθεν που τα ξέρουν όλα το πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να...ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν..τι να κάνουμε, έχουν κι αυτά τον ρόλο τους εδω μέσα,πέραν οτι απαξιώ ν ασχοληθώ, τα σκουπίδια είναι για πέταμα και τέλος, δεν ασχολούμαστε ξανά μαζί τους..εγώ ασχολούμαι με το νήμα μου, τ αγορια μου εδω και τις καυλες μας,τα υπόλοιπα δεν μ αφορούν!
![]()
Εδώ πάει ασορτι μια υπέροχη λαϊκή ρήση. "Αν ο Θεός άκουγε τα κοράκια, θα είχε γεμίσει τον τόπο πτώματα!!"...ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν..τι να κάνουμε, έχουν κι αυτά τον ρόλο τους εδω μέσα,πέραν οτι απαξιώ ν ασχοληθώ, τα σκουπίδια είναι για πέταμα και τέλος, δεν ασχολούμαστε ξανά μαζί τους..εγώ ασχολούμαι με το νήμα μου, τ αγορια μου εδω και τις καυλες μας,τα υπόλοιπα δεν μ αφορούν!
![]()
Όμορφο βράδυ χωρίς εσένα Κυρία μου δεν νοείται...ευχαριστώ για την ενημέρωση για "καποια γνωστά σκουπίδια "του σαιτ και το τι γράφουν..τι να κάνουμε, έχουν κι αυτά τον ρόλο τους εδω μέσα,πέραν οτι απαξιώ ν ασχοληθώ, τα σκουπίδια είναι για πέταμα και τέλος, δεν ασχολούμαστε ξανά μαζί τους..εγώ ασχολούμαι με το νήμα μου, τ αγορια μου εδω και τις καυλες μας,τα υπόλοιπα δεν μ αφορούν!
![]()